PAKET

Äventyrspaket på Ästad Vingård

VANDRINGSPAKET
3.400 kr för två personer 

Åkulla bokskogar är Hallands enda officiella turistområde. Inom området finns ett 20-tal sjöar. Bokskogarna är lättillgängliga och trevliga att vandra i. Det finns tolv strövstigar jämnt fördelat på området. Alla strövstigarna är upplagda så att du lätt kan ta dig ifrån en strövstig till en annan. Stigarna har olika längd, allt från 1,6 km till 6 km. Boka ett vandringspaket och förena naturupplevelse och motion med spa, god mat och skönt boende.

Detta paket innehåller boende i hotell Stenbackagården, frukost dag 1 (vardagar fram till 10 och helger fram till 10:30), karta över områdets alla vandringsstigar, lunchpaket, entré till Sinnenas spa, köksmästarens trerättersmeny samt stor härlig frukost dag 2.

BOKA

FÅNGARNA PÅ GÅRDENPAKET
FR. 690 KR/PERS. 

Det bästa paketet för er som vill fira med vännerna, som skall bjuda in till svensexa eller möhippa och som vill ha ett fartfyllt paket med utmanande aktiviteter. I detta paket ingår Fångarna på Gården och middag (köksmästarens varmrätt).

Grundpaket, 690kr/pers.*
Guldpaket (innehåller även entré till Sinnenas Spa samt en trerättersmeny), 1.235kr/pers.*
*Priset gäller för en grupp på minst 10 personer.

BOKALÄS MER HÄR

HÖGHÖJDSPAKET
FR. 760 KR/PERS.  

Ett fartfyllt paket med utmanande aktiviteter, passar perfekt för dig som vill fira något med vännerna. I detta paket ingår Höghöjdsaktivitet med ziplina, och middag (köksmästarens varmrätt).

Grundpaket, 760kr/pers.*
Guldpaket (innehåller även entré till Sinnenas Spa samt en trerättersmeny),  1.305kr/pers.*
*Priset gäller för en grupp på minst 10 personer.

BOKA