Dagsutflykt

Utflykt till Ästad Vingård i Halland

Långa, lata sommardagar i all ära, men ibland är det bara dags för en utflykt. Kom till oss! Kom och ät vår hemlagade glass i vårt café, kom på studiebesök på vår vinodling eller dra ihop ett gäng och testa bland annat Fångarna på gården.

Testa äventyr
Många av våra aktiviteter som i vanliga fall enbart vänder sig till företag (och lite större grupper) finns tillgängliga för våra sommargäster. Klicka dig vidare till sommarsidan för uppdaterad information.

Andra tips för en dagsutflykt:

Utflykt i bokskogen
Strosa och njut i Åkulla bokskog. Lyssna och upplev naturen och kom sedan till oss och avsluta med att njuta av något av våra viner i vår vinkällare eller i vår vinbar. Rustikt, genuint och elegant. Och en underbar avrundning på dagen.

God mat, gott vin
Har dagen gjort er hungriga så rekommenderar vi verkligen vår restaurang; mycket ekologiskt och närproducerat och alltid ackompanjerat av våra egna viner för den som önskar.

Söndagsbrunch för alla
Varje söndag dukar vi upp en prunkande söndagsbrunchbuffé. Bra råvaror, hembakt bröd och alla, barn som vuxen, är hjärtligt välkomna.

Hör av er så berättar vi mer!

Perfekt för barnfamiljen

skattjakt

50 kr/barn

Vår aktivitet ”Skattjakten” går ut på att samla in siffror som är gömda runtomkring på gården.
Man får en karta med olika bokstäver på sig. Utmaningen går ut på att man skall gå till de olika bokstäverna och någonstans i det området finns det en siffra inristade eller målad.

Det gäller att samla in alla siffror för att sedan gå till vår Skattkista.

Vid skattkistan skall dessa siffror sedan användas i en uträkning. Man behöver här kunna multiplikation och division för att få fram rätt kodlås till kistan. Här kan det kanske ibland vara bra att ha en vuxen till hjälp. När man har räknat fram rätt sifferkod så kan man öppna skattkistan är där ligger massa guldpengar!

Alla duktiga deltagare får sedan ta med sig varsitt guldmynt till receptionen. När man kommer dit får man byta ut sitt mynt mot lite godis!

Pris: 50 kr/barn     

familjekampen

60 kr/person

Familjekampen är en ny aktivitet för familjen här på Ästad Vingård!

Varje dag mellan kl 9-12 kan man med familjen, eller den lilla gruppen, ut och prova på några kluriga aktiviteter här på Ästad Vingård.

Med hjälp av karta och instruktioner kan ni lösa upp till fem aktiviteter på egen hand. Ni kan välja att göra en eller flera av grenarna.

Så spänn hjärnmusklerna och kör ut för att tillsammans lösa stationerna så fort som möjligt eller få så många rätt som möjligt!

Obs: Aktiviteten kan genomföras varje dag mellan klockan 09:00-12:00!

Pris: 60 kr/person

Kontakta oss

För mer information och bokning av våra aktiviteter är du välkommen att maila info@astadvingard.se eller ringa till 0340-460 61.