fbpx

Vandring i Åkulla bokskogar

Ta en promenad på de gröna stigarna i naturens katedral. Naturreservaten Åkulla bokskogar gör underverk för kropp och själ. Här finns över sex mil vandringsleder som passar både nybörjare och erfarna. Ut i naturen och hämta ny energi. Efter vandringen kan du avsluta dagen hos oss med ett glas vin i vår vinbar. Eller varför inte ett eftermiddagsspa?

Åkulla bokskogar

Vandringspaket över dagen

Har du äntligen tagit dig ut i naturen ska du passa på att njuta så mycket du kan. Med vårt vandringspaket över dagen får du allt du behöver för en härlig dag i skogen. Just nu dessutom med vandringsrabatt i Sinnenas Spa! Parkera enkelt och smidigt vid Ästad Vingård och slipp trängseln längs skogsvägarna, nu när många är ute och vandrar.

I paketet ingår:

✓ Morgonfika med smörgås och kaffe
✓ Packad väska med vandringskartor, lunch och fika
✓ Parkering på Ästad Vingård (laddstolpar finns)

Pris 320 kr/person

Vila ut i Sinnenas Spa efter vandringen!

✓ Eftermiddagsspa med vandringsrabatt

Lägg till spa för 375 kr/person (ordinarie pris 595 kr/person)

Totalpris inklusive spa 695 kr/person

För att göra en bokning av ett vandringspaket över dagen ber vi er ringa vår bokningsavdelning på telefonnummer 0340-460 61, maila din förfrågan till info@astadvingard.se alternativt så fyller ni in formuläret nedan.

Våra vandringspaket passar alla.

Fysiskt eller barnvagnsvänligt
Vandringen planerar du enkelt på egen hand, med hjälp av kartor som du får av oss. Det finns både tuffare och mer utmanande leder som Skogsbostigen, med fantastisk utsikt på Hiaklitten, eller Älvasjöstigen som är barnvagnsvänlig och något enklare.

Få med picknick
Vill du få med dig picknick, frukost, fika eller lunchpaket att äta ute i naturen? Det fixar vi. Du kan till och med få låna väska om ni inte har en egen. Säg bara till i god tid, så ordnar vi det mesta.

VÅRA PAKET

Boka Dagsvandringspaket

Välkommen att boka ett dagsvandringspaket via kontaktformuläret nedan. Önskar du mer information når du oss på telefonnummer 0340-460 61.

  • Please enter a value between 1 and 50.
  • :