FIRA MORS DAG PÅ VINGÅRDEN

Ta med mamma till vingården och njut av spa, god mat och ekologiska vinodlingar. Här är våra bästa tips för att fira mors dag!

Luncha med mamma på Logen

Boka en långlunch på Logen och njut av vårens meny. Logens luncher serveras som à la carte och byter skepnad med årstiderna. Bland dryckerna kan du välja vin från vår lista, öl från lokala bryggerier eller alkoholfria alternativ som Ästads eget källvatten.

LUNCHMENY BOKA BORD

FRUKOST & MORGONSPA

840 kr/person

Börja morgonen med en lantligt inspirerad hotellfrukost på Restaurang Logen. När tallrikarna dukats av fortsätter ni ner till Sinnenas Spa för en skön förmiddag bland bad- och bastumiljöer. Ni har tillgång till Sinnenas Spa mellan 10:00-14:00.

SKICKA FÖRFRÅGAN LÄS MER

VANDRING ÖVER DAGEN

FR. 370 KR/PERS.

Allt som behövs för en härlig Mors dag i skogen. Parkera på Ästad Vingård, ta en morgonfika tillsammans och hämta ut en packad väska med lunchpaket och vandringskartor över Åkulla Bokskogar. I bokskogarna finns över sex mil vandringsleder som passar både nybörjare och mer erfarna.

BOKA LÄS MER

MORS DAG NÄR HON VILL

Ingen möjlighet att fira tillsammans just på Mors dag? Ge bort ett presentkort och låt mamma själv bestämma. Giltigt i två år från inköpsdatum och summan väljer du själv.

KÖP PRESENTKORT ONLINE

ÖVERNATTA PÅ ÄSTAD VINGÅRD

Se våra paket och erbjudanden

PRISER & PAKET
BOKA ONLINE