fbpx

BOENDE

Besök vår vingård för en avkopplande och inspirerande boende. Alla våra boenden är placerade mitt i en lantlig idyll med vingården som kuliss. Vi har ett flertal olika typer av boenden som kan passa allt ifrån spanjutaren såväl som skogsvandraren. Från högteknologiska rum med en egen bastu till våra mysiga timrade stugor i rustik men härligt genuin känsla så är den gemensamma nämnaren en genomgående upplevelse med njutning för alla sinnen i fokus.

KVARNBÄCKSGÅRDEN

Kvarnbäcksgården

I detta hus finns 24 rum med väldigt hög standard, där bekvämlighet tagits till en ny nivå. Alla rum har bekväma sängar, dusch och toalett samt en egen bastu. De 4 sviterna är dessutom utrustade med varsitt härligt badkar i natursten.

Med möbler och inredning i behagliga färger och material och med stora fönsterpartier i alla rum känns det som att naturen är nära!

Mer information om respektive rumstyp finns nedan.

BOKA

Standard

Våra standardrum i hotell Kvarnbäcksgården sätter verkligen standarden högt. Rummen är smakligt inredda och högteknologiskt utrustade med alla funktioner du kan tänkas behöva för att njuta till fullo.

Alla rum är försedda med en egen bastu som ni kan utnyttja när ni önskar.

Solen lyser in i ett hotellrum i Kvarnbäcksgården

Superior

I våra superiorrum finner du lite mer luft och rymd än i standardrummen. Det är dock i badrummet som den stora skillnaden är. Istället för en vanlig bastu så är superiorrummen försedda med en fantastisk ångbastu som är kombinerad med duschen.

Superior helt enkelt.

Svit

Precis som namnet antyder så är sviterna våra finaste rum. Med en fantastisk vy över vårt spa och trädgård så erbjuds en uppsjö av intryck och känslor. För att ta avkopplingen till nästa nivå så har vi försett våra sviter med en helt egen spaavdelning utrustad med bastu och badkar helt i natursen.

Helt och hållet en fulländad upplevelse.

Utsikt ifrån Kvarnbäcksgården

STENBACKAGÅRDEN

STENBACKAGÅRDEN

Stenbackagården är för den som söker bekväm komfort i mysig, rustik och lantlig miljö. Alla 24 rum håller en fin hotellstandard med dusch och toalett, tv, minibar och Wi-Fi. Alla rum kan användas som enkel-, tvåbädds- eller trebäddsrum.

BOKA

STUGOR

Lillstugan

Lillstugan har hög mysfaktor med hotellstandard. Två bäddar, dusch och toalett. Här finns en kokplatta och ett litet kylskåp. Lillstugan ligger mitt på gården, nära till restaurang och spa och omges av en egen liten veranda. Denna stuga saknar dock Wi-Fi.

BOKA

Bäckstugorna

boende-lillstugan

Bäckstugorna ligger vackert med utsikt över ängar och vatten. Här sover man gott i sköna sängar, i de större stugorna finns våningssängar. Dusch och toalett finns i gemensamhetsutrymme strax framför stugorna. Vi har 4 bäckstugor med 6 bäddar, 1 med 4 bäddar och en mysig stuga med 2 bäddar.

BOKA

Timmerstugan

Timmerstugan ligger strax intill och rymmer åtta bäddar fördelade på fyra stycken tvåbäddsrum. Alla rum i stugan delar gemensam dusch och toalett. Här finns ett gemensamt litet pentry och ett stort allrum med plats för alla.

BOKA

Boka boende

För mer information och bokning är du välkommen att maila info@astadvingard.se eller ringa till 0340-460 61.