Bo på Ästad Vingård

BOENDEn

HOTELL STENBACKAGÅRDEN

boende-stenbacka

Hotell Stenbackagården Den som söker modern komfort i mysig miljö ska välja Hotell Stenbackagården. Alla rum håller en fin hotellstandard med dusch och toalett, tv och Wi-Fi. Minibar finns och fylls på enligt önskemål. Alla rum kan användas som enkel-, tvåbädds- eller trebäddsrum.

BOKA

Lillstugan

boende_stuga_1

Lillstugan har hög mysfaktor med hotellstandard. Två bäddar, egen dusch och toalett.

BOKA

STUGOR

boende-lillstugan

Bäckstugorna ligger vackert med utsikt över ängar och vatten. Här sover man gott i sköna sängar, i de större stugorna finns våningssängar. Dusch och toalett finns i gemensamhetsutrymme strax framför stugorna. Vi har 4 bäckstugor med 6 bäddar, 1 med 4 bäddar och en mysig stuga med 2 bäddar.

Timmerstugan ligger strax intill och rymmer åtta bäddar fördelade på fyra stycken tvåbäddsrum. Alla rum i stugan delar gemensam dusch och toalett. Här finns ett gemensamt litet pentry och ett stort allrum med plats för alla.

BOKA

SOLVILLAN

boende-solvillan

Om man vill bo många under samma tak, så är Solvillan perfekt. I villan finns sex tvåbäddsrum och ett trebäddsrum med gemensam dusch och toalett på varje våningsplan. Hemtrevlig inredning, gemensamt kök och matsal med plats för umgänge.

BOKA

Boka boende

För mer information och bokning är du välkommen att maila info@astadvingard.se eller ringa till 0340-460 61.