Bo på Ästad Vingård

Besök vår vingård för en avkopplande och inspirerande övernattning. Vi har boende som passar alla, hotell och stugor.

Oavsett vad som orsaken till ditt besök, finns det boende som passar alla. Vandring, spa, vingård eller konferens, vi ser till att du trivs i ditt val av boende.

BOENDEN

Kvarnbäcksgården utsikt

Kvarnbäcksgården

I detta hus finns 24 rum med väldigt hög standard, där bekvämlighet tagits till en ny nivå. Alla rum har bekväma sängar, dusch och toalett samt en egen bastu. De 4 sviterna är dessutom utrustade med varsitt härligt  badkar i natursten.

Med möbler och inredning i behagliga färger och material och med stora fönsterpartier i alla rum känns det som att naturen är nära!

BOKA

STENBACKAGÅRDEN

Stenbackagården är för den som söker bekväm komfort i mysig, rustik och lantlig miljö. Alla 24 rum håller en fin hotellstandard med dusch och toalett, tv, minibar och Wi-Fi. Alla rum kan användas som enkel-, tvåbädds- eller trebäddsrum.

BOKA

Lillstugan

boende_stuga_1

Lillstugan har hög mysfaktor med hotellstandard. Två bäddar, dusch och toalett. Här finns en kokplatta och ett litet kylskåp. Lillstugan ligger mitt på gården, nära till restaurang och spa och omges av en egen liten veranda. Denna stuga saknar dock Wi-Fi.

BOKA

STUGOR

boende-lillstugan

Bäckstugorna ligger vackert med utsikt över ängar och vatten. Här sover man gott i sköna sängar, i de större stugorna finns våningssängar. Dusch och toalett finns i gemensamhetsutrymme strax framför stugorna. Vi har 4 bäckstugor med 6 bäddar, 1 med 4 bäddar och en mysig stuga med 2 bäddar.

Timmerstugan ligger strax intill och rymmer åtta bäddar fördelade på fyra stycken tvåbäddsrum. Alla rum i stugan delar gemensam dusch och toalett. Här finns ett gemensamt litet pentry och ett stort allrum med plats för alla.

BOKA

SOLVILLAN

boende-solvillan

Om man vill bo många under samma tak, så är Solvillan perfekt. I villan finns sex tvåbäddsrum och ett trebäddsrum med gemensam dusch och toalett på varje våningsplan. Hemtrevlig inredning, gemensamt kök och matsal med plats för umgänge.

BOKA

Boka boende

För mer information och bokning är du välkommen att maila info@astadvingard.se eller ringa till 0340-460 61.