BOENDE

HOTELL STENBACKAGÅRDEN

boende-stenbacka

Hotell Stenbackagården Den som söker modern komfort i mysig miljö ska välja Hotell Stenbackagården. Alla rum håller en fin hotellstandard med dusch och toalett, tv och Wi-Fi. Minibar finns och fylls på enligt önskemål. Alla rum kan användas som enkel-, tvåbädds- eller trebäddsrum.

BOKA

Lillstugan

boende_stuga_1

Lillstugan har hög mysfaktor med hotellstandard. Två bäddar, egen dusch och toalett.

BOKA

STUGOR

boende-lillstugan

Bäckstugorna ligger vackert med utsikt över ängar och vatten. Här sover man gott i sköna sängar, i de större stugorna finns våningssängar. Dusch och toalett finns i gemensamhetsutrymme strax framför stugorna. Vi har 4 bäckstugor med 6 bäddar, 1 med 4 bäddar och en mysig stuga med 2 bäddar.

Timmerstugan ligger strax intill och rymmer åtta bäddar fördelade på fyra stycken tvåbäddsrum. Alla rum i stugan delar gemensam dusch och toalett. Här finns ett gemensamt litet pentry och ett stort allrum med plats för alla.

BOKA

SOLVILLAN

boende-solvillan

Om man vill bo många under samma tak, så är Solvillan perfekt. I villan finns sex tvåbäddsrum och ett trebäddsrum med gemensam dusch och toalett på varje våningsplan. Hemtrevlig inredning, gemensamt kök och matsal med plats för umgänge.

BOKA