fbpx

BOENDE

På Ästad Vingård kan du välja mellan flera olika övernattningsmöjligheter för att hitta ett boende som passar din resa. Allt från stora sviter med spa-avdelning och högteknologiska rum med egen bastu eller ett enklare klassiskt boende och mysiga timrade stugor. Vi har ett boende för dig också. Varje boende är placerat mitt i den lantliga idyllen med närhet till vinfält, spa och restauranger.

Hotellrummen

Solen lyser in i ett hotellrum i Kvarnbäcksgården

Standard

Våra standardrum sätter verkligen standarden högt. Här sover du gott i sköna sängar och dämpad akustik i rummet. Inredningen går i lantligt nordisk känsla och rummen är högteknologiskt utrustade med alla funktioner du kan tänkas behöva för att koppla av. Belysning och audio-systemet styr du enkelt med några knapptryck. Varje rum är utrustat med en egen bastu som du kan använda när som helst på dygnet.

BOKA

Superior

I våra superior-rum får du fler kvadratmeter jämfört med boende i standardrummen. Störst skillnad hittar du i badrummet där du även får en fantastisk ångbastu istället för en vanlig kamin.

Superior, helt enkelt.

BOKA

Utsikt ifrån Kvarnbäcksgården

Svit

Precis som namnet antyder så är sviterna vårt allra finaste boende på gården. Här får du ett fantastiskt rum med underbar utsikt över vårt spa och trädgård. Använd läsplattan på rummet för att dämpa belysningen, anslut din Spotify-lista till ljudsystemet och koppla sedan av din privata spa-avdelning med badkar i natursten och egen bastu. Här kommer du vilja stanna länge.

BOKA

Klassiskt

Vårt klassiska boende ger dig bekväm komfort i mysig, rustik och lantlig miljö. Alla 24 rum håller en fin hotellstandard med dusch och toalett, tv, minibar och Wi-Fi. Alla rum kan användas som enkel-, tvåbädds- eller trebäddsrum.

BOKA

STUGOR

Lillstugan

Lillstugan har hög mysfaktor med hotellstandard. Två bäddar, dusch och toalett. Här finns en kokplatta och ett litet kylskåp. Lillstugan ligger mitt på gården, nära till restaurang och spa och omges av en egen liten veranda. Denna stuga saknar dock Wi-Fi.

BOKA

Bäckstugorna

Bäckstugorna ligger vackert tillsammans med utsikt över ängar och vatten. Här sover du gott i sköna sängar och i de större stugorna finns även våningssängar. Dusch och toalett finns i gemensamt utrymme strax framför stugorna. Fyra av stugorna har sex bäddar, en av stugorna har fyra bäddar och så har vi den lilla bäckstugan med två bäddar.

Bokning görs via telefon 0340-46061 eller via e-post på info@astadvingard.se.

Timmerstugan

Timmerstugan ligger strax intill vineriet och rymmer åtta bäddar fördelade på fyra tvåbäddsrum. Alla rum i stugan delar gemensam dusch och toalett. Här finns ett gemensamt litet pentry och ett stort allrum där alla kan umgås tillsammans. Ett socialt boende med hög mysfaktor.

Bokning görs via telefon 0340-46061 eller via e-post på info@astadvingard.se.

BOKA ETT BESÖK PÅ Ästad vingård

För mer information och bokning maila info@astadvingard.se eller ring oss på 0340-460 61.

TILL VÅR ONLINEBOKNING