fbpx

LEDIGA TJÄNSTER PÅ ÄSTAD VINGÅRD

På Ästad Vingård finns det stora möjligheter att utvecklas inom sina intresseområden och vi uppmanar alltid kunskapstörstig personal att ta sig an nya utmaningar för att kunna växa inom företaget. Vi har flera medarbetare som delar sina arbetsuppgifter mellan flera avdelningar, då de intresserat sig för olika saker. Ingen arbetsdag blir den andra lik och om man gillar variation så är detta en arbetsplats som passar dig!

Kock

Nu söker vi fler kreativa kockar som älskar att laga mat och vill förverkliga sina idéer! På Restaurang Logen lagas genuin och lantligt inspirerad mat under ledning av kökschef Caroline Salminen. Frukost, lunch och vår populära gårdsmeny på kvällen. Mellan passen är det fritt fram att diskutera, laborera och presentera nya idéer tillsammans med teamet.

LÄS MER

Frukostkock/Frukostvärd

Är du vår nya morgonpigga kollega med rätt känsla för service? Som frukostkock/frukostvärd kommer du ge våra gäster en härlig start på dagen med vår stora lantliga frukost på restaurang Logen. Utbildning och träning får du av oss, men du får gärna ta med dig kreativitet, idérikedom och bra samarbetsförmåga. Vi är alltid öppna för nya idéer, för att göra frukosten ännu lite bättre.

Omfattning: 75%
Anställningsform: Tillsvidare
Lön: Månads- eller timlön enligt överenskommelse
Start: Omgående

Sitt inte hemma och fundera, hör av dig till Caroline och få svar på allt du undrar över. Mejla till: caroline@astadvingard.se

Kvarnbäcksgården i solljus

STÄDARE/Lokalvårdare

Vill du arbeta med en av Ästad Vingårds allra viktigaste arbetsuppgifter? En insats som får våra gäster att längta tillbaka.

Nu söker vi extrapersonal till vår städteam på Ästad Vingård. Tryck på knappen nedan för mer information

LÄS MER

receptionist

deltid 80% samt extraanställning 

Nu söker vi dig med stor talang för personligt bemötande och service! Som receptionist kommer du att få en varierad arbetsdag med mycket gästkontakt.

Arbetet utgår från vår reception alternativt i vår spareception med ett helt nytt inomhus-spa med fantastiska miljöer för avkoppling och upplevelser. Här kommer du ta hand om gästerna och se till att de får en vistelse i absolut toppklass.

LÄS MER OM TJÄNSTEN HÄR

Servitris/Servitör

Har du ett stort intresse för mat och vin? Gillar du service, ansvar och att ha koll på läget? Då passar du nog perfekt i servisen på Restaurang Logen.

Kökschef Caroline Salminen har skapat en härlig hemma-hos-känsla där alla är välkomna. Med start på morgonen serverar vi vår stora frukost, som sen övergår i en härlig vingårdslunch. Kvällen avslutar vi med vår 4-rätters gårdsmeny, med lokala drycker och spännande viner.

LÄS MER

Är du den vi söker?

Vi har en rad olika områden där vi med jämna mellanrum söker efter fler medarbetare. Beroende av säsong så behöver vi också extrapersonal i tex. trädgård, vingård, vaktmästeri, städ, restaurang, kök, vinbar, aktiviteter och spa.

Är du intresserad av extratimmar på helger så finns det flera avdelningar hos oss där det behovet ofta uppstår, t.ex aktivitetsguider för Fångarna på gården och Höghöjdsaktiviteten, samt i restaurangerna och köken.

Så är det något område hos oss som du skulle vilja arbeta på och där du tror att du hade passat väl in, så är du hjärtligt välkomna med din intresseanmälan!

Skicka den till Edvin Elghag på mejl edvin@astadvingard.se.

För att kunna jobba hos oss behöver du ha körkort och bil.