LEDIGA TJÄNSTER PÅ ÄSTAD VINGÅRD

På Ästad Vingård finns det stora möjligheter att utvecklas inom sina intresseområden och vi uppmanar alltid kunskapstörstig personal att ta sig an nya utmaningar för att kunna växa inom företaget. Vi har flera medarbetare som delar sina arbetsuppgifter mellan flera avdelningar, då de intresserat sig för olika saker. Ingen arbetsdag blir den andra lik och om man gillar variation så är detta en arbetsplats som passar dig!

Vindruvor på Ästad Vingårds vinodling.

Köksmästare med ambitioner!

Nu söker vi en ny köksmästare till vårt kvällsteam. Som köksmästare hos oss kommer du att vara en viktigt nyckelspelare och tillsammans med vår Mat- och dryckeschef utveckla restaurangen och gästupplevelsen till något alldeles extra.

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för matlagning och alltid sätter gästen och dess upplevelse i fokus.

Är du den vi söker? Eller känner du personen som vi söker?

Ansökan mailas till linda@astadvingard.se.

nytt hotell öppnar sommaren -18!

Är du den vi söker?

Vi har en rad olika områden där vi med jämna mellanrum söker efter fler medarbetare. Beroende av säsong så behöver vi också extrapersonal i tex. trädgård, vingård, vaktmästeri, städ, restaurang, kök, vinbar, aktiviteter och spa.

Är du intresserad av extratimmar på helger så finns det flera avdelningar hos oss där det behovet ofta uppstår, t.ex aktivitetsguider för Fångarna på gården och Höghöjdsaktiviteten, vinbar och restaurang samt i köket.

Så är det något område hos oss som du skulle vilja arbeta på och där du tror att du hade passat väl in, så är du hjärtligt välkomna med din intresseanmälan!

Skicka den till Malin Svensson på mejl malin@astadvingard.se.

För att kunna jobba hos oss behöver du ha körkort och bil.

En av receptionisterna på Ästad Vingård.