fbpx

LEDIGA TJÄNSTER PÅ ÄSTAD VINGÅRD

På Ästad Vingård finns det stora möjligheter att utvecklas inom sina intresseområden och vi uppmanar alltid kunskapstörstig personal att ta sig an nya utmaningar för att kunna växa inom företaget. Vi har flera medarbetare som delar sina arbetsuppgifter mellan flera avdelningar, då de intresserat sig för olika saker. Ingen arbetsdag blir den andra lik och om man gillar variation så är detta en arbetsplats som passar dig!

Operativ chef i Restaurang Logen

Nu söker vi dig som vill ta nästa steg inom restaurangservice och vara del av ett team med operativa chefer som leder arbetet på restaurang Logen, Ästad Vingårds äldsta och mycket populära restaurang.

Vem är du?

Du är en empatisk ledare som skapar arbetsglädje och kan inspirera personalen lika bra som du hanterar stressiga situationer. Din service-känsla sitter ända ut i fingertopparna och du vill utvecklas i en av världens just nu mest spännande branscher. Du har en bra människokännedom och kan enkelt läsa av både gästernas trivsel i matsalen och personalens arbete under service. Ett stort intresse för mat och dryck är ett måste.

Vad kommer du att göra?

Som operativ chef kommer du och tre andra ”OC”s att dela upp arbetet veckovis och under din vecka kommer du leda arbetet, schemaläggning och den dagliga driften i matsalen. Tjänsten innebär också ett nära samarbete med restaurang Logens kökschef, där ni tillsammans kommer ni att ansvara för driften av hela restaurangen under din vecka. På Logen serveras frukost, lunch och middag sju dagar i veckan, med fokus på nordiska smaker och lantligt inspirerade rätter. Söndagar serverar vi även brunch. Under övriga veckor jobbar du i servisen.

Bifoga CV och personligt brev och skicka in din ansökan till ilir@astadvingard.se

Arbetsledare för uteanläggning & trädgård

Vill du bli arbetsledare för uteanläggning och trädgård? Din insats får våra gäster att längta tillbaka! Nu söker vi en arbetsledare som kan leda arbetet i uteanläggningsteamet och säkerställa kvalitet för våra gäster.

Om dig

Du är en ansvarsfull och stresstålig person som har god kompetens inom underhåll och driftsfrågor på en hotellanläggning. Därför tror vi att du just nu arbetar i en liknande befattning. Ästad Vingård är en växande organisation, du bör därför trivas i ett arbete med ständig fokus på utveckling och är en person som drivs av att hitta förbättringar och utvecklingsområden.

Som ledare är du strukturerad och du är tydlig i din kommunikation och trygg i dig själv. I arbetet ingår såväl daglig drift som utveckling, planering och arbetsuppgifter som driver verksamheten framåt. Du har ett ekonomiskt tänk och tar ansvar för avdelningens ekonomi.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker en arbetsledare med ansvar för att leda arbetet i uteanläggningsteamet. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:

–    Arbete i driften
–    Underhåll av maskiner
–    Schemaplanering utefter budget och behov
–    Godkänna timrapportering
–    Inspirera och coacha medarbetare
–    Inköp av material och maskiner

Bifoga CV och personligt brev och skicka in din ansökan till malin@astadvingard.se

STÄDARE/Lokalvårdare

Vill du arbeta inom lokalvård? Din insats får våra gäster att längta tillbaka! Nu söker vi personal till vår städteam på Ästad Vingård.

Om dig

Du är en person som har god kompetens inom lokalvård. Därför tror vi att du just nu arbetar i en liknande befattning. Ästad Vingård är en växande organisation, du bör därför trivas i ett arbete med ständig utveckling.

Dina arbetsuppgifter

Huvudsakligen städning av:

–    Hotellrum
–    Restauranglokaler
–    Spamiljöer
–    Konferenslokaler

Vi tar endast emot ansökningar via e-mail. Bifoga CV och personligt brev i ert mail till vår hotellchef Malin på malin@astadvingard.se. Vi ser fram emot er ansökan

Aktivitetsguider på deltid SÖKES

Grönbetet söker fler kollegor under sommaren! Trycket på våra aktiviteter ökar så nu söker vi dig som vill ha världens roligaste jobb. Tjänsten avser kombination som guide både på Höghöjdsbanan, Zip-linan och Fångarna på gården. Du bör ha lätt för skratt. Ingen rädsla för höjder. Tidigare klättererfarenhet är ett plus. Interna utbildningar påbörjas så snart vi hittat dig. Tjänsten är på 80% under veckorna 27-32, därefter kan det vara aktuellt med extra timmar på kvällar och framförallt helger.

Maila aktivitetschef Linda för mer information: linda@astadvingard.se

Bild på logen och julbrunch

Restaurang Logen

Nu söker vi fler medarbetare till restaurang Logen. Vi söker dig som är intresserad av extrajobb, främst kvällar och helger.

Ingen förkunskap eller erfarenhet krävs, vi lägger dock stor vikt på personlighet och inställning. Hos oss finns möjlighet att utvecklas, både inom service och värdskap, men givetvis också inom vin. Vi ser gärna att du är positiv, arbetsvillig och noggrann.

Skicka din ansökan till ilir@astadvingard.se

Är du den vi söker?

Vi har en rad olika områden där vi med jämna mellanrum söker efter fler medarbetare. Beroende av säsong så behöver vi också extrapersonal i tex. trädgård, vingård, vaktmästeri, städ, restaurang, kök, vinbar, aktiviteter och spa.

Är du intresserad av extratimmar på helger så finns det flera avdelningar hos oss där det behovet ofta uppstår, t.ex aktivitetsguider för Fångarna på gården och Höghöjdsaktiviteten, samt i restaurangerna och köken.

Så är det något område hos oss som du skulle vilja arbeta på och där du tror att du hade passat väl in, så är du hjärtligt välkomna med din intresseanmälan!

Skicka den till Malin Svensson på mejl malin@astadvingard.se.

För att kunna jobba hos oss behöver du ha körkort och bil.

En av receptionisterna på Ästad Vingård.