Jobba hos oss

VI SÖKER vingårdsarbetare under sommaren

Just nu söker vi efter dig som gillar att arbeta med växter och som uppskattar att vistas utomhus i vacker natur! I sommar behöver vi nämligen fler medarbetare ute på vinfältet!

Det är en sommaranställning med heltid (06:30-16:30) som sträcker sig mellan mitten av juni till mitten av augusti och man kommer under den tiden genomföra flera olika moment med våra vinstockar, så som skottgallring, avlövning, inputtning och eventuellt grönskörd.

Det är ett jobb som inte kräver någon tidigare erfarenhet, men vi eftersöker dig som har ett gott tålamod, som inte lätt blir uttråkad och som gärna arbetar utomhus oavsett väder. Du behöver också vara noggrann och effektiv.

Skicka din ansökan till vår vinmakare Claes Bartoldson på claes@astadvingard.se. 

För att kunna jobba hos oss behöver du ha körkort och bil.

VI SÖKER lunchkock

Vi söker nu även en ny lunchkock till vårt team! I arbetsuppgifterna kommer det bland annat ingå frukost, tillagning och ansvar för dagens luncher samt prepp och förberedelser inför kvällsserveringarna.

Vi söker dig som gillar att ha många bollar i luften, som vill arbeta i ett ambitiöst kök och som föredrar dagtidsarbete framför kvällar. Vi vill också att du uppskattar ett gott samarbete över olika avdelningar och du bidrar till en god laganda.

Skicka din ansökan till vår kökschef Dennis Marincic på dennis@astadvingard.se. 

För att kunna jobba hos oss behöver du ha körkort och bil.

vi söker helgpersonal till vår restaurang och reception

Vi letar också efter dig som är intresserad av extratimmar helgtid inom restaurang och/eller reception. Ansökan sker till vår personalchef  på linda@astadvingard.se.

Vi har en rad olika områden där vi med jämna mellanrum söker efter fler medarbetare. Beroende av säsong så behöver vi också extrapersonal i tex. trädgård, städ, restaurang, reception, vinbar och spa.

Så är det något annat område hos oss som du skulle vilja arbeta på och där du tror att du hade passat väl in, så är du hjärtligt välkomna med din intresseanmälan!

Skicka den till vår personalchef Linda Petersson på linda@astadvingard.se. 

För att kunna jobba hos oss behöver du ha körkort och bil.