fbpx

LEDIGA TJÄNSTER PÅ ÄSTAD VINGÅRD

På Ästad Vingård finns det stora möjligheter att utvecklas inom sina intresseområden och vi uppmanar alltid kunskapstörstig personal att ta sig an nya utmaningar för att kunna växa inom företaget. Vi har flera medarbetare som delar sina arbetsuppgifter mellan flera avdelningar, då de intresserat sig för olika saker. Ingen arbetsdag blir den andra lik och om man gillar variation så är detta en arbetsplats som passar dig!

receptionist

Nu söker vi dig med stor talang för personligt bemötande och service! Som receptionist kommer du att få en varierad arbetsdag med mycket gästkontakt.

Arbetet utgår från vår reception i Sinnenas Spa, ett helt nytt inomhus-spa med fantastiska miljöer för avkoppling och upplevelser. Här kommer du ta hand om gästerna och se till att de får en vistelse i absolut toppklass.

LÄS MER OM TJÄNSTEN HÄR

Servitris/Servitör

Deltid, 75%

Har du ett stort intresse för mat och vin? Gillar du service, ansvar och att ha koll på läget? Då passar du nog perfekt i servisen på Restaurang Logen.

Kökschef Caroline Salminen har skapat en härlig hemma-hos-känsla där alla är välkomna. Med start på morgonen serverar vi vår stora frukost, som sen övergår i en härlig vingårdslunch. Kvällen avslutar vi med vår 4-rätters gårdsmeny, med lokala drycker och spännande viner.

LÄS MER

Kock

Heltid 1 Tjänst över 3 månader

Nu söker vi fler kreativa kockar som älskar att laga mat och vill förverkliga sina idéer! På Restaurang Logen lagas genuin och lantligt inspirerad mat under ledning av kökschef Caroline Salminen. Frukost, lunch och vår populära gårdsmeny på kvällen. Mellan passen är det fritt fram att diskutera, laborera och presentera nya idéer tillsammans med teamet.

LÄS MER