fbpx

LEDIGA TJÄNSTER PÅ ÄSTAD VINGÅRD

På Ästad Vingård finns det stora möjligheter att utvecklas inom sina intresseområden och vi uppmanar alltid kunskapstörstig personal att ta sig an nya utmaningar för att kunna växa inom företaget. Vi har flera medarbetare som delar sina arbetsuppgifter mellan flera avdelningar, då de intresserat sig för olika saker. Ingen arbetsdag blir den andra lik och om man gillar variation så är detta en arbetsplats som passar dig!

Vindruvor på Ästad Vingårds vinodling.
Bild på logen och julbrunch

Restaurang logen

Nu söker vi fler medarbetare till restaurang Logen. Vi söker dig som är intresserad av extrajobb, främst kvällar och helger.

Ingen förkunskap eller erfarenhet krävs, vi lägger dock stor vikt på personlighet och inställning. Hos oss finns möjlighet att utvecklas, både inom service och värdskap, men givetvis också inom vin. Vi ser gärna att du är positiv, arbetsvillig och noggrann.

Skicka din ansökan till ilir@astadvingard.se.

Är du den vi söker?

Vi har en rad olika områden där vi med jämna mellanrum söker efter fler medarbetare. Beroende av säsong så behöver vi också extrapersonal i tex. trädgård, vingård, vaktmästeri, städ, restaurang, kök, vinbar, aktiviteter och spa.

Är du intresserad av extratimmar på helger så finns det flera avdelningar hos oss där det behovet ofta uppstår, t.ex aktivitetsguider för Fångarna på gården och Höghöjdsaktiviteten, samt i restaurangerna och köken.

Så är det något område hos oss som du skulle vilja arbeta på och där du tror att du hade passat väl in, så är du hjärtligt välkomna med din intresseanmälan!

Skicka den till Malin Svensson på mejl malin@astadvingard.se.

För att kunna jobba hos oss behöver du ha körkort och bil.

En av receptionisterna på Ästad Vingård.