fbpx

LEDIGA TJÄNSTER PÅ ÄSTAD VINGÅRD

På Ästad Vingård finns det stora möjligheter att utvecklas inom sina intresseområden och vi uppmanar alltid kunskapstörstig personal att ta sig an nya utmaningar för att kunna växa inom företaget. Vi har flera medarbetare som delar sina arbetsuppgifter mellan flera avdelningar, då de intresserat sig för olika saker. Ingen arbetsdag blir den andra lik och om man gillar variation så är detta en arbetsplats som passar dig!

Kockar i restaurang Logen

1 deltidstjänst och 1 heltidstjänst

På Restaurang Logen lagas genuin och lantlig mat. Kökschef Caroline Salminen har skapat en härlig hemma-hos-känsla där alla är välkomna.

Här serveras vår stora frukost, härliga vingårdslunch, populära söndagsbrunch och vår gårdsmeny på kvällen.

Maten är inspirerad av både kusten och det halländska inlandet och håller våra vingårdsarbetare mätta och belåtna.

Frukost, lunch och middag tillagas och serveras med samma höga ambition.

Nu söker vi kockar till vårt härliga köksteam. Vi söker gärna dig som har några års erfarenhet inom restaurangbranschen. Vi lägger stor vikt vid idérikedom och kreativitet i köket. Du måste också ha bra samarbetsförmåga och tåla stressiga situationer.

Bifoga CV och personligt brev och skicka in din ansökan till caroline@astadvingard.se. Glöm inte att meddela vilken tjänst det är du söker.

Restaurang Logen

1 heltidstjänst och 3 deltidstjänster

Vill du bli en i teamet på restaurang Logen? Just nu söker vi servispersonal på heltid och deltid.

Ingen förkunskap eller erfarenhet krävs, vi lägger dock stor vikt på personlighet och inställning. Hos oss finns möjlighet att utvecklas, både inom service och värdskap, men givetvis också inom vin. Ett stort plus är så klart om du har några års erfarenhet och ett stort vinintresse.

Skicka din ansökan till ilir@astadvingard.se

Bild på logen och julbrunch
Kvarnbäcksgården i solljus

Helg- och extratjänst som STÄDARE/Lokalvårdare

Vill du arbeta inom lokalvård? Din insats får våra gäster att längta tillbaka! Nu söker vi personal till vår städteam på Ästad Vingård.

Dina arbetsuppgifter

Huvudsakligen städning av:

–    Hotellrum
–    Restauranglokaler
–    Spamiljöer
–    Konferenslokaler

Vi tar endast emot ansökningar via e-mail. Bifoga CV och personligt brev i ert mail till vår hotellchef Malin på malin@astadvingard.se. Vi ser fram emot er ansökan

Aktivitetsguider på deltid SÖKES

Grönbetet söker fler kollegor under sommaren! Trycket på våra aktiviteter ökar så nu söker vi dig som vill ha världens roligaste jobb. Tjänsten avser kombination som guide både på Höghöjdsbanan, Zip-linan och Fångarna på gården. Du bör ha lätt för skratt. Ingen rädsla för höjder. Tidigare klättererfarenhet är ett plus. Interna utbildningar påbörjas så snart vi hittat dig. Tjänsten är på 80% under veckorna 27-32, därefter kan det vara aktuellt med extra timmar på kvällar och framförallt helger.

Maila aktivitetschef Linda för mer information: linda@astadvingard.se

En av receptionisterna på Ästad Vingård.

Är du den vi söker?

Vi har en rad olika områden där vi med jämna mellanrum söker efter fler medarbetare. Beroende av säsong så behöver vi också extrapersonal i tex. trädgård, vingård, vaktmästeri, städ, restaurang, kök, vinbar, aktiviteter och spa.

Är du intresserad av extratimmar på helger så finns det flera avdelningar hos oss där det behovet ofta uppstår, t.ex aktivitetsguider för Fångarna på gården och Höghöjdsaktiviteten, samt i restaurangerna och köken.

Så är det något område hos oss som du skulle vilja arbeta på och där du tror att du hade passat väl in, så är du hjärtligt välkomna med din intresseanmälan!

Skicka den till Malin Svensson på mejl malin@astadvingard.se.

För att kunna jobba hos oss behöver du ha körkort och bil.