fbpx

Restaurang Logen

Kock

Kreativa kockar med många idéer

Välkommen till Restaurang Logen och Ästad Vingård! Här lagas genuin och lantlig mat med hög ambition. Kökschef på Logen är Caroline Salminen, som skapat en härlig hemma-hos-känsla där alla är välkomna till bords.

Alla dagar i veckan serverar Logen sin stora frukostbuffé, härliga vingårdsluncher och kvällens gårdsmeny. På söndagar dukar vi även fram vår populära brunch med sallader, kalla och varma rätter, nybakat bröd och nåt sött efter maten.

Vi söker en kock till en heltidstjänst som sträcker sig 3 månader med möjlighet till förlängning. Du har förmodligen arbetat något år i branschen, men fattar redan grejen med att kunna samarbeta, ha en trevlig ton och hantera pressade stunder där tiden är knapp.

Restaurang Logen kommer bli en perfekt arbetsplats för dig som är kreativ. Har du egna idéer är det fritt fram att diskutera, laborera och presentera tillsammans med kökschefen och vårt team.

Fakta

Omfattning: Heltid
Varaktighet: 3 månader
Anställningsform: Tidsbegränsad anställning (Med möjlighet till tillsvidare)
Lön: Månads- eller timlön enligt överenskommelse
Start: Omgående

Körkort är faktiskt ett krav hos oss. Eventuellt kommer du att behöva köra bil för att utföra enklare ärenden. Egen tillgång till bil är också en fördel för att ta sig hem under sena kvällar. Logen har öppet från kl 06.30 till kl 01.00.

Hör av dig!

Sitt inte hemma och fundera, hör av dig till Ilir och få svar på allt du undrar över. Mejla till: ilir@astadvingard.se