fbpx

Kick off och teambuilding med företaget

En bra kickoff kan ge energi och sammansvetsa gruppen inför hela säsongen. Vi kan ge er en upplevelse som utvecklar, engagerar och som ger glädje. Kan man skratta ihop, kan man jobba ihop. Genom att samarbeta fogas er grupp samman, genom teambuilding hittar ni ert sätt att samarbeta och ert sätt att tackla utmaningar framöver. Lugnt eller fartfyllt; ni bestämmer. Vi skräddarsyr företagseventet efter era behov och önskemål.
Låt oss ge er en oförglömlig upplevelse i vacker miljö med god mat på en prisbelönad konferensanläggning.
Välkomna!

Konferens vinprovning
Ett lag i gruppaktiviteten Fångarna på gården.
slänger sig ut ifrån ziplinan
äventyr på hög höjd

AKTIVITETER

FÅNGARNA PÅ GÅRDEN

FR. 316 KR/PERS. ex moms
Vi på Ästad vingård rekommenderar Fångarna på gården för både teambuilding och kickoff. Det är en mycket flexibel aktivitet och alla kan vara med.

Lerigt eller klurigt
Vi anpassar utmaningarna efter gruppens önskemål; vill ni bli leriga och mäta styrka så gör vi det, ligger ni mer åt det kluriga, problemlösande hållet så går det att ordna. Och det finns alltid en plats i hejarklacken om man inte känner för att testa hinderbanan.

Fångarna eller 3-kamp
Fångarna på gården tar cirka två timmar och 3-kampen tar cirka en timme. Och frågan är alltid; vem blir Storbonde?

Fångarna på gården, 316 kr/pers. ex moms (minimipris 2.528 kr/grupp)
3-kampen, 236 kr/pers. ex moms (minimipris 1.888 kr/grupp)
Hyra av overall och keps, 116 kr/pers. ex moms
Skottkärra med tilltugg, 263 kr ex moms (beräknad på ca 6 personer)
Smörgås, 58 kr ex. moms.
Alkoholfri dryck
, 22 kr ex. moms

 

Önskar man en timme extra på Fångarna på gården så går det utmärkt. Det tillkommer då en kostnad på 80 kr/pers. ex moms.

BOKA

Aktivitet: Avbrottet

236 kr/pers. ex moms
Den här aktiviteten är perfekt för er som har ett tight program där mycket skall hinnas med, men som ändå vill knyta an till någon form av teambuilding under er tid på gården.

Avbrottet tar ca 1h och är en perfekt bensträckare som man med fördel kan genomföra i samband med lunchen eller en fika.

Inga smutsiga eller blöta grenar
Er aktivitetsguide hämtar er gärna i er konferenslokal, eller i restaurangen efter er lunch och tar er sedan med ut på gårdens olika stationer. Man hinner med 3-4 grenar och under Aktivitet: Avbrottet behöver man inte byta om eller ha några speciella kläder på sig. Man kommer att gå utomhus, så ytterkläder efter väder, men själva grenarna är endast klurigheter och tankeutmaningar.

Principen är densamma som för Fångarna på gården, men här behöver man inte byta om och man kan återgå direkt tillbaka till sin konferenslokal efteråt.

Aktivitet: Avbrottet, 236 kr/pers. ex moms (minimipris 1.888 kr/grupp)

BOKA

 

HÖGHÖJDSBANA & ZIP-LINA

372 KR/PERS. ex moms
En populär aktivitet på hög höjd som är så mycket mer än bara ett äventyr. Denna aktivitet används för att öka tillit i gruppen och utbilda starka team.

Utgångspunkten vid denna aktivitet är att individen och teamet ska få träna sig i att hantera olika utmaningar, både fysiskt och mentalt. Att känna och acceptera sig själv är en grundförutsättning för att kunna bygga upp ett ömsesidigt förtroende till andra.

Höghöjdsbana inkl. ziplina, 372 kr/pers. ex moms (minimipris 2.976 kr/grupp)
Höghöjdsbana, 300 kr/pers. ex moms (minimipris 2.400 kr/grupp)
Ziplina, 156 kr/pers. ex moms (minimipris 936 kr/grupp)

Vin och ost i Skybaren, 192 kr/pers. (140 kr/pers. med alkoholfritt dryckesalternativ)
Öl och chark i Skybaren, 133 kr/pers. (116 kr/pers. med alkoholfritt dryckesalternativ)
BOKA

Sinnenas spa

Fr. 436 kr/pers. ex moms
Sinnenas Spa är sagolikt på många sätt. Välj bland nordiskt torr eller tropiskt ångande bastu. Slappna av i ett varmt kar utomhus med utsikt över ängar och bokskogar. Rent magisk är möjligheten att simma i en sjö av porlande källvatten. Vår unika undervattensbastu har omnämnts som en av de bästa bastun i världen.

Ett besök i vårt unika och naturnära Sinnenas Spa är något som uppskattas av många gäster. Här ingår besök till undervattensbastu, ångbastun, kvarnbastun, mysiga sjöbodsbastun samt varmbad.

Spakit ingår också (badrock, tofflor och handduk).

Sinnenas spa, 436 kr/pers. ex moms

BOKA

Vinguidning

100 KR/PERS. ex moms
Varje dag finns det möjlighet att följa med ut på en vingårdsvandring där våra välutbildade guider förklarar hela processen – från ranka till färdigt vin!

Guidningen tar ca 1 timma och för de som önskar så kan man givetvis avsluta med att vara med på en provning av vårt egna vin! Vid guidningar kvällstid samt om regnet öser ner har vi möjlighet att hålla till inomhus i vineriet med ett bildspel som beskriver odlingen. Skål!

Vinguidning, 100 kr/pers. ex moms (minimipris 600 kr/grupp)

BOKA

Vinpresentation – 15 minuter

80 KR/PERS. ex moms
Vi kan prata om berätta om vårt vin i timmar, men långt ifrån alla grupper har tid för en längre guidning! Därför kan man även boka in en kortare vinpresentation för sina medarbetare! Under ca en kvart berättar vi om vår vinsatsning och kort om verksamhetens bakgrund. Detta görs samtidigt som vi tillsammans provar det härliga vin som producerats här på gården!

Guidningen tar ca 15 minuter och är en kortare version av vår Vinguidning.

Vinpresentation, 80 kr/pers. ex moms (minimipris 480 kr/grupp)

BOKA

VINPROVNING

FR. 80 KR/PERS. ex moms
Om du är van vid vinprovningar eller om du är novis, spelar egentligen mindre roll. För vinprovning bygger i stor utsträckning på sunt förnuft – stanna upp ett tag och koncentrera dig på hur vinet påverkar dina sinnen – och upptäck på så sätt din egen smak.

Provning av:
1 glas vin, 80 kr/pers. ex moms

3 glas vin, 260 kr/pers. ex moms 
5 glas vin, 380 kr/pers. ex moms

På allmänna provningar krävs inget minimiantal, men för att ha en egen provning är minimipriset för 6 deltagare, alltså 1.368 kr/grupp ex. moms.

BOKA

VINPROVARTÄVLING

276 KR/PERS. ex moms
En snabb och spännande tävling. På kort tid skall fyra viner smakas av och paras ihop med fyra beskrivningar. Här gäller det att ha smaklökarna på topp och alla sinnen öppna.

Denna aktivitet är perfekt om man vill ha många upplevelser och stor dramatik på kort tid. Aktiviteten tar ungefär 45 minuter.

Vinprovartävling, 276 kr/pers. (minimipris är beloppet för 6 personer, 1.368 kr/grupp)

BOKA

BOKA KICKOFF ELLER TEAMBUILDING

Boka kickoff eller teambuilding

  • Vid bokning av kickoff eller teambuilding med företaget vänligen kontakta oss via formuläret nedan – eller så når du oss på konferens@astadvingard.se alternativt på 0340-46061.

Fyll i uppgifter om er önskade aktivitet: