Kick off och teambuilding med företaget

En bra kickoff kan ge energi och sammansvetsa gruppen inför hela säsongen. Vi kan ge er en upplevelse som utvecklar, engagerar och som ger glädje. Kan man skratta ihop, kan man jobba ihop. Genom att samarbeta fogas er grupp samman, genom teambuilding hittar ni ert sätt att samarbeta och ert sätt att tackla utmaningar framöver. Lugnt eller fartfyllt; ni bestämmer. Vi skräddarsyr företagseventet efter era behov och önskemål.
Låt oss ge er en oförglömlig upplevelse i vacker miljö med god mat på en prisbelönad konferensanläggning.
Välkomna!

AKTIVITETER

FÅNGARNA PÅ GÅRDEN
316 KR/PERS. ex moms

Vi på Ästad vingård rekommenderar Fångarna på gården för både teambuilding och kickoff. Det är en mycket flexibel aktivitet och alla kan vara med.

Lerigt eller klurigt
Vi anpassar utmaningarna efter gruppens önskemål; vill ni bli leriga och mäta styrka så gör vi det, ligger ni mer åt det kluriga, problemlösande hållet så går det att ordna. Och det finns alltid en plats i hejarklacken om man inte känner för att testa hinderbanan.

Fångarna eller 3-kamp
Fångarna på gården tar cirka två timmar och 3-kampen tar cirka en timme. Och frågan är alltid; vem blir Storbonde?

Fångarna på gården, 316 kr/pers. ex moms (minimipris 3 160 kr/grupp)
Hyra av overall och keps, 116 kr/pers. ex moms
Skottkärra med tilltugg, 263 kr ex moms (beräknad på 6 personer)

BOKA

HÖGHÖJDSBANA & ZIP-LINA
372 KR/PERS. ex moms

En populär aktivitet på hög höjd som är så mycket mer än bara ett äventyr. Denna aktivitet används för att öka tillit i gruppen och utbilda starka team.

Utgångspunkten vid denna aktivitet är att individen och teamet ska få träna sig i att hantera olika utmaningar, både fysiskt och mentalt. Att känna och acceptera sig själv är en grundförutsättning för att kunna bygga upp ett ömsesidigt förtroende till andra.

BOKA

ENTRÉ SINNENAS SPA
276 KR/PERS. ex moms

Sinnenas Spa är sagolikt på många sätt. Välj bland nordiskt torr eller tropiskt ångande bastu. Slappna av i ett varmt kar utomhus med utsikt över ängar och bokskogar. Rent magisk är möjligheten att simma i en sjö av porlande källvatten. Vår unika undervattensbastu har omnämnts som en av de bästa bastun i världen.

Ett besök i vårt unika och naturnära Sinnenas Spa är något som uppskattas av många gäster. Här ingår besök till undervattensbastu, ångbastun, kvarnbastun, mysiga sjöbodsbastun samt varmbad. Övriga bastur och bad är också öppna – beroende på tillgänglighet.

Spakit ingår också (badrock, tofflor och handduk).

Öppet för bokning söndag till torsdag mellan kl. 15:00-18:00 och på fredagar och lördagar från 17:00 för grupper över 6 personer.

BOKA

Vinguidning
100 KR/PERS. ex moms

Nu börjar det grönska på fältet och växtsäsongen 2017 är i full gång!

Varje dag finns det möjlighet att följa med ut på en vingårdsvandring där våra välutbildade guider förklarar hela processen – från ranka till färdigt vin!

Guidningen tar ca 1 timma och för de som önskar så kan man givetvis avsluta med att vara med på en provning av vårt egna vin! Skål!

BOKA

Vinpresentation
80 KR/PERS. ex moms

Vi kan prata om berätta om vårt vin i timmar, men långt ifrån alla grupper har tid för en längre guidning! Därför kan man även boka in en kortare vinpresentation för sina medarbetare! Under ca en kvart berättar vi om vår vinsatsning och kort om verksamhetens bakgrund. Detta görs samtidigt som vi tillsammans provar det härliga vin som producerats här på gården!

Guidningen tar ca 15 minuter och är en kortare version av vår Vinguidning.

BOKA

VINPROVNING
FR. 80 KR/PERS. ex moms

Om du är van vid vinprovningar eller om du är novis, spelar egentligen mindre roll. För vinprovning bygger i stor utsträckning på sunt förnuft – stanna upp ett tag och koncentrera dig på hur vinet påverkar dina sinnen – och upptäck på så sätt din egen smak. Våra vinprovningar leds av någon av vingårdens vinmakare.

Provning av:
1 glas vin, 80 kr/pers. ex moms
3 glas vin, 228 kr/pers. ex moms
5 glas vin, 380 kr/pers. ex moms

BOKA

VINPROVARTÄVLING
228 KR/PERS. ex moms

En snabb och spännande tävling. På kort tid skall fyra viner smakas av och paras ihop med fyra beskrivningar. Här gäller det att ha smaklökarna på topp och alla sinnen öppna.

Denna aktivitet är perfekt om man vill ha många upplevelser och stor dramatik på kort tid. Aktiviteten tar ungefär 45 minuter.

228 kr/pers. (minimipris är beloppet för 6 personer, 1.368 kr/grupp)

BOKA