Boka konferens på vår konferensanläggning

2 eller 200 deltagare. Sov över eller stanna bara över dagen. Hos oss är alla välkomna!
Vår konferensanläggning ligger nära dig, vart du än kommer ifrån. Kanske du kommer från västkusten och Göteborg, eller Halland, Halmstad, Varberg, Falkenberg. Oavsett vilket håll du kommer ifrån ligger en konferens på Ästad Vingård alltid nära.

Konferenspaket på Ästad Vingård:

Konferens och god mat

Fika, lunch, brunch, middag; våra menyer ändras efter årstid och vårt kök väljer alltid först och främst ekologiska, närodlade råvaror. Vi har höga ambitioner och eftersträvar alltid elegant husmanskost.

Personer som har konferens på Ästad konferensanläggning.

Ha fokus på konferensanläggningen

Letar du efter konferensanläggningar i Halland, Varberg, Falkenberg, Halmstad? Har ni ert företag i Västsverige, på västkusten, kanske i Göteborg? Lägg inte tid på resan, lägg tid på er. En konferens hos oss är aldrig långt borta. På vår konferensanläggning kan ni lägga fokus på dagens agenda och kvällens gemyt istället för att sitta i flera timmar i var sin bil och missa det goda samtalet.

Vid hyra av konferenslokal hos oss ingår:

  • ✓ flexibla, moderna konferenslokaler och rum
  • ✓ senaste tekniken inom ljud och bild
  • ✓ en konferensvärd som hjälper er tillrätta
  • ✓ anteckningsmaterial
  • ✓ källvatten, frukt och konfekt

OFFERTFÖRFRÅGAN

Fullt utrustade konferensrum

På vår konferensanläggning finns flera olika konferenslokaler som lätt kan modifieras efter era behov. Alla rum är utrustade med den senaste tekniken och ni har tillgång till en konferensvärd som hjälper er med vad ni behöver.

Sammansvetsande konferensaktiviteter

Vill ni kombinera er konferens med en sammansvetsande aktivitet för gruppen? Då har vi flera konferensaktiviteter att välja mellan. Vad sägs om ett avkopplande besök på Sinnenas spa eller en provning av våra exklusiva viner?

Välj ett av våra konferenspaket

Vi erbjuder konferenspaket för både dagkonferenser och konferenser med övernattning på vårt hotell. Kolla också in vårt förmånliga måndagserbjudande med 15% rabatt på ordinarie pris för vår tvådagars-konferens.

”kombinera nytta med nöje – andas lite lantluft eller ta ett dopp i sjön, och återvänd hem med  lite mer sunt bondförnuft”

BOKA KONFERENS

Boka konferens

Fyll i uppgifter om er önskade konferens: