Gröna vindruvor på vår vinodling.

Endagskonferens

KONFERERA PÅ
EN VINGÅRD

Boka en endagskonferens

Effektiv, energigivande, engagerande. En endagskonferens hos oss ger dig allt du vill ha av en konferens på liten tid.
I omgivningarna kring Ästad Vingård finns både bok- och barrskog, öppna landskap med åkrar och flera insjöar.
Det är på grund av vårt fantastiska läge som vi blivit utsedda till Sveriges mest kreativa mötesplats.
Naturen runt omkring samt kontrasterna mellan det nya och det gamla här på gården bidrar till kreativa och givande möten
och det är bland annat därför många av våra företagsgäster är återkommande till oss.

Välkomna till vår värld av vin!

ALLA KONFERENSPAKET   BOKA KONFERENS

En av våra konferenslokaler på Ästad Vingård.

Nära till både Göteborg och Halland

Vår dagkonferens passar er som inte vill lägga tid på resan utan vill gå direkt på målet; diskussionen, samtalet och mötet mellan människor. Med en timme från Göteborg, 50 minuter från Halmstad och en halvtimme från Falkenberg kan ni byta stadens brus mot bokskogens sus på ett kick, och ändå ha en hel dag av konfererande till ert förfogande.

DAGKONFERENS INKLUSIVE

  • ✓ Morgonfika
  • ✓ Möteslokal
  • ✓ Lunch
  • ✓ Eftermiddagsfika

436 kr/pers ex. moms

Mat och dryck till konferensen

Hur er dagkonferens ser ut är helt upp till er, men vi föreslår att ni startar upp dagen med en härlig morgonfika. Ni tillbringar sedan för och eftermiddagen i er konferenslokal eller för möten i mindre grupper runt om på gården. Ett avbrott mitt i för en god lunch och kanske ni väljer att avsluta med er eftermiddagsfika, eller så fortsätter ni en stund in på seneftermiddagen.

I vår dagkonferens ingår en morgonfika, lunch (brunch på söndagar) samt eftermiddagsfika. Menyn anpassar vi efter årstiderna och vi försöker hålla våra produkter ekologiska och närproducerade.
I vårt endagskonferenspaket ingår, som i alla våra konferenspaket, en konferensvärd så ni alltid har någon att vända er till och som fixar fika på rätt tid.

ENDAGSKonferens med aktivitet

För de som önskar går det givetvis utmärkt att kombinera konferensen med en aktivitet. Ta gärna en titt på vår aktivitet Avbrottet. Avbrottet är en 3-kamp som tar cirka en timme och är en perfekt bensträckare. Det går bra att ta Avbrottet i samband med någon av era pauser. Avbrottet kräver inga speciella kläder och du blir inte smutsig eller blöt. Men det är bra om du är lite klurig!
Eller är ni kanske intresserade av en gårdsvandring, som en bensträckare i samband med någon av era pauser? Vi har en rad olika aktiviteter på gården, allt i från den fartfyllda ziplinan och de avkopplande vinprovningarna.

Oavsett hur er grupp ser ut, vilken konstellation ni är här i och oavsett åldrar och fysiska förutsättningar så finns det alltid lämpliga aktiviteter att genomföra tillsammans.

Här kan du läsa mer om våra konferensaktiviteter.

Konferensrum med plats för alla

Våra rustika konferensrum har plats för 2 – 200 personer. De har den senaste tekniken och er konferensvärd hjälper er att installera det ni behöver. Lokalerna är flexibla och går att ändra och möblera om så att de passar er konferens.

BOKA DAGKONFERENS

Boka dagkonferens här

Vi tar gärna emot er förfrågan på er vistelse och hjälper gärna med att skräddarsy ett speciellt upplägg för just er grupp.
Vår konferensbokning har öppet 07:00-17:00 varje dag och ni når oss antingen genom att fylla i formuläret nedan, eller genom att mejla eller ringa till oss. Skulle vi vara upptagna så lämna gärna ett meddelande så återkommer vi så fort vi kan till er.

E-post: konferens@astadvingard.se
Telefon: 0340-460 61.

Fyll i uppgifter om er önskade dagkonferens: