Boka en dagkonferens

Effektiv, energigivande, engagerande. En endagskonferens hos oss ger dig allt du vill ha av en konferens på liten tid.
I omgivningarna kring Ästad Vingård finns både bok- och barrskog, öppna landskap med åkrar och flera insjöar. Det är på grund av vårt fantastiska läge som vi blivit utsedda till Sveriges mest kreativa mötesplats. Naturen runt omkring samt kontrasterna mellan det nya och det gamla här på gården bidrar till kreativa och givande möten och det är bland annat därför många av våra företagsgäster är återkommande till oss.

Välkomna till vår värld av vin!

konferensrum vinrankan

Nära till både Göteborg och Halland

Vår dagkonferens passar er som inte vill lägga tid på resan utan vill gå direkt på målet; diskussionen, samtalet och mötet mellan människor. Med en timme från Göteborg, 50 minuter från Halmstad och en halvtimme från Falkenberg kan ni byta stadens brus mot bokskogens sus på ett kick, och ändå ha en hel dag av konfererande till ert förfogande.

SKicka en offertförfråga

Vi har tre olika upplägg på våra dagskonferenser – det klassiska paketet samt ett med hälso-tema och ett paket som är lite extra lyxigt. Skicka gärna en offertförfrågan, eller kontakta oss på 0340-460 61 eller mejla oss på konferens@astadvingard.se för mer information.

OFFERTFÖRFRÅGAN

välj mellan paketen Klassiskt, Hälsa eller lyx

Vi har tre olika endagsupplägg att erbjuda er, antingen kör ni det klassiska paketet, det hälsoinspirerande upplägget eller så väljer ni att lyxa till det med härliga lyxpaketet.

I alla våra dagkonferenser ingår en morgonfika, lunch (brunch på söndagar) samt eftermiddagsfika. Menyn anpassar vi efter årstiderna och vi försöker hålla våra produkter ekologiska och närproducerade.

Det som skiljer de tre olika paketen är luncherna samt morgon-, förmiddag- och eftermiddagsfikan, då temat ni valt speglar det som serveras.

I vårt endagskonferenspaket ingår också, som i alla våra konferenspaket, en konferensvärd så ni alltid har någon att vända er till och som fixar fika på rätt tid.

Mat och dryck till konferensen

Hur er dagkonferens ser ut är helt upp till er, men vi föreslår att ni startar upp dagen med en härlig morgonfika. Ni tillbringar sedan för och eftermiddagen i er konferenslokal eller för möten i mindre grupper runt om på gården. Ett avbrott mitt i för en god lunch och kanske ni väljer att avsluta med er eftermiddagsfika, eller så fortsätter ni en stund in på seneftermiddagen.

ENDAGSKonferens med aktivitet

För de som önskar går det givetvis utmärkt att kombinera konferensen med en aktivitet. Vi har en rad olika aktiviteter på gården, allt i från den fartfyllda ziplinan och de avkopplande vinprovningarna. Oavsett hur er grupp ser ut, vilken konstellation ni är här i och oavsett åldrar och fysiska förutsättningar så finns det alltid lämpliga aktiviteter att genomföra tillsammans.

LÄS MER OM VÅRA AKTIVITETER HÄR

Konferensrum med plats för alla

Våra rustika konferensrum har plats för 2 – 200 personer. De har den senaste tekniken och er konferensvärd hjälper er att installera det ni behöver. Lokalerna är flexibla och går att ändra och möblera om så att de passar er konferens.

LÄS MER OM VÅRA LOKALER HÄR

FÖRFRÅGAN PÅ DAGKONFERENS

SKICKA ER OFFERTFÖRFRÅGAN PÅ dagkonferens här

Vi tar gärna emot er förfrågan på er vistelse och hjälper gärna med att skräddarsy ett speciellt upplägg för just er grupp.
Vår konferensbokning har öppet 07:00-17:00 varje dag och ni når oss antingen genom att fylla i formuläret nedan, eller genom att mejla eller ringa till oss. Skulle vi vara upptagna så lämna gärna ett meddelande så återkommer vi så fort vi kan till er.

E-post: konferens@astadvingard.se
Telefon: 0340-460 61.

Fyll i uppgifter om er önskade dagkonferens: