fbpx

Ta paus från kontoret och kom hit på en

Dagskonferens

Boka din dagskonferens

FR. 495 kr/person exkl. moms

 

Effektiv, energigivande, engagerande. En endagskonferens hos oss ger dig allt du vill ha av en konferens på liten tid.
I omgivningarna kring Ästad Vingård finns både bok- och barrskog, öppna landskap med åkrar och flera insjöar. Det är på grund av vårt fantastiska läge som vi blivit utsedda till Sveriges mest kreativa mötesplats. Naturen runt omkring samt kontrasterna mellan det nya och det gamla här på gården bidrar till kreativa och givande möten och det är bland annat därför många av våra företagsgäster är återkommande till oss.

Nära till både Göteborg och Halland

Vår dagkonferens passar er som inte vill lägga tid på resan utan vill gå direkt på målet; diskussionen, samtalet och mötet mellan människor. Med en timme från Göteborg, 50 minuter från Halmstad och en halvtimme från Falkenberg kan ni byta stadens brus mot bokskogens sus på ett kick, och ändå ha en hel dag av konfererande till ert förfogande.

SKicka en offertförfrågan

Vi har tre olika upplägg på våra dagskonferenser – det klassiska paketet samt ett med hälso-tema och ett paket som är lite extra lyxigt. Skicka gärna en offertförfrågan, eller kontakta oss på 0340-460 61 eller mejla oss på konferens@astadvingard.se för mer information.

OFFERTFÖRFRÅGAN

UPPLÄGG

✓ Morgonfika
✓ Konferenslunch med lätt dryck
✓ Eftermiddagsfika

Ingår alltid:

✓ Flexibla, moderna konferenslokaler och rum
✓ Senaste tekniken inom ljud och bild
✓ En konferensvärd som hjälper er tillrätta
✓ Anteckningsmaterial
✓ Källvatten, frukt och konfekt

 

Mat och dryck till konferensen

Hur er dagkonferens ser ut är helt upp till er, men vi föreslår att ni startar upp dagen med en härlig morgonfika. Ni tillbringar sedan för och eftermiddagen i er konferenslokal eller för möten i mindre grupper runt om på gården. Ett avbrott mitt i för en god lunch och kanske ni väljer att avsluta med er eftermiddagsfika, eller så fortsätter ni en stund in på seneftermiddagen.

DAGSKonferens med aktivitet på Grönbetet

För de som önskar går det givetvis utmärkt att kombinera konferensen med en aktivitet. Vännerna på Grönbetet erbjuder en rad olika aktiviteter, allt i från den fartfyllda ziplinan och de avkopplande vinprovningarna. Oavsett hur er grupp ser ut, vilken konstellation ni är här i och oavsett åldrar och fysiska förutsättningar så finns det alltid lämpliga aktiviteter att genomföra tillsammans.

GRÖNBETET

Konferensrum med plats för alla

Våra rustika konferensrum har plats för 2 – 200 personer. De har den senaste tekniken och er konferensvärd hjälper er att installera det ni behöver. Lokalerna är flexibla och går att ändra och möblera om så att de passar er konferens.

KONFERENSRUM

FÖRFRÅGAN PÅ DAGSKONFERENS

SKICKA ER OFFERTFÖRFRÅGAN PÅ dagskonferens här

Vi tar gärna emot er förfrågan på er vistelse och hjälper gärna med att skräddarsy ett speciellt upplägg för just er grupp.
Vår konferensbokning har öppet 07:00-17:00 varje dag och ni når oss antingen genom att fylla i formuläret nedan, eller genom att mejla eller ringa till oss. Skulle vi vara upptagna så lämna gärna ett meddelande så återkommer vi så fort vi kan till er.

E-post: konferens@astadvingard.se
Telefon: 0340-460 61.

Fyll i uppgifter om er önskade dagkonferens: