fbpx
Bild på säng i Kvarnbäcksgården

Boka in teamet på en

Konferens med övernattning

Tvådagarskonferens i kreativ miljö

Ta en tvådagarskonferens på vårt konferenshotell och få tid till eftertanke och aktiviteter. Låt samtalen ta plats och låt mötet bli både kreativt och berikande. Med priser som ”Årets kreativa mötesplats” i ryggen utlovar vi ett konferenshotell med en enastående atmosfär. Få ut det mesta av er mötesagenda – konferera i lokaler som bidrar till kreativitet och som inspirerar!

Vi finns mitt i Halland, med närhet till både Halmstad och Göteborg. Vårt unika läge på en gammal lantgård mitt i vackra Åkulla bokskogar gör att möten passar sig extra väl här. Lugn och ro, kreativa miljöer, naturen nära inpå – allt endast 15 minuter från E6/E20.

Konferens med god mat och hög service

Som mötesgäst hos oss ser vi till att ta väl hand om hela gruppen från ankomst till avresa.

Vi hjälper er igång i era lokaler och om ni har 5 minuter att frigöra inledningsvis i ert möte så presenterar vi gärna oss själva lite kort samt, om så önskas, går vi då även igenom era hållpunkter för vistelsen med hela gruppen.

För oss är det självklart att allt som serveras skall vara vällagat, gott och så klart, i så stor utsträckning som möjligt, tillagat på lokala råvaror.

Skicka en offertförfrågan

Skicka gärna en offertförfrågan, eller kontakta oss på 0340-460 61 eller mejla oss på konferens@astadvingard.se för mer information.

OFFERTFÖRFRÅGAN

UPPLÄGG

Dag 1

✓ Morgonfika
✓ Konferenslunch med lätt dryck
✓ Eftermiddagsfika
✓ Middag i någon av våra restauranger
✓ Övernattning

Dag 2

✓ Frukost
✓ Morgonfika
✓ Konferenslunch med lätt dryck
✓ Eftermiddagsfika

Ingår alltid:

✓ Flexibla, moderna konferenslokaler och rum
✓ Senaste tekniken inom ljud och bild
✓ En konferensvärd som hjälper er tillrätta
✓ Anteckningsmaterial
✓ Källvatten, frukt och konfekt

Kvarnbäcksgården i solljus

Övernattning enligt era önskemål

Hos oss finner ni en rad olika boenden. Vi har härliga hotellrum med hög bekvämlighet och bastu i alla rum. de mysiga klassiska hotellrummen är lantligt inredda och rummen väl tilltagna i storlek. Alla våra hotellrum kan användas som tvåbäddsrum eller enkelrum, vilket som passar er grupp bäst.

Bäckstugorna är vårt enklaste boende och här bor man i timrade små stugor som ligger vackert belägna nere vid Sinnenas spa. Det finns inget rinnande vatten i dessa stugor, omklädningsrum finns strax framför.

BOENDE

Kreativa möteslokaler för alla typer av konferensgrupper

Vi har flera typer av möteslokaler, för den lilla eller stora gruppen. Lokalerna är funktionella och inredda med samma eftertanke som våra övriga byggnader, med lantlig touch och gärna med naturnära material.

Vi har senaste tekniken när det kommer till ljud och bild och vår konferensvärdinna visar er givetvis igång med tekniken vid ankomst.

KONFERENSRUM

Konferensrum Sten med mossvägg

vingårdsaktiviteter och sinnenas spa

Är ni nyfikna på vår vingård och vinproduktion så erbjuder vi guidade turer i vingården samt temade vinprovningar efter egna önskemål. Vinprovartävlingen är exempelvis en trevlig aktivitet att hitta på innan kvällens middag.

Söker ni avkoppling istället så rekommenderar vi ett besök till Sinnenas Spa där ni kan njuta av varma och kalla bad och ett besök i våra härliga och unika bastumiljöer.

SINNENAS SPA   VINGÅRDSAKTIVITETER

Teambuildingaktiviteter på Grönbetet

Om ni vill kombinera er konferens med både övernattning och aktiviteter har vi en hel del att erbjuda.

Grönbetet erbjuder populära “Hönsahjärnor” som är perfekt som bensträckare i samband med er lunch eller fika. Vill ni istället kruta på rejält med aktiviteterna så erbjuder Grönbetet även Fångarna på Gården och Höghöjdsbana med ziplina. Spana gärna in deras utbud av aktiviteter genom länken nedan.

GRÖNBETET

OFFERTFÖRFRÅGAN PÅ KONFERENS MED ÖVERNATTNING

SKICKA IN ER FÖRFRÅGAN PÅ konferenspaket med övernattning här

Vi tar gärna emot er förfrågan på er vistelse och hjälper gärna med att skräddarsy ett speciellt upplägg för just er grupp.

Vår konferensbokning har öppet 07:00-17:00 varje dag och ni når oss antingen genom att fylla i formuläret nedan, eller genom att mejla eller ringa till oss. Skulle vi vara upptagna så lämna gärna ett meddelande så återkommer vi så fort vi kan till er.

E-post: konferens@astadvingard.se
Telefon: 0340-460 61

Välkomna med er förfrågan!

Fyll i uppgifter om er önskade konferens: