fbpx

Konferens med övernattning

Ta en tvådagarskonferens på vårt konferenshotell och få tid till eftertanke och aktiviteter. Låt samtalen ta plats och låt mötet bli både kreativt och berikande. Med priser som ”Årets kreativa mötesplats” i ryggen utlovar vi ett konferenshotell med en enastående atmosfär. Få ut det mesta av er mötesagenda – konferera i lokaler som bidrar till kreativitet och som inspirerar!

Vi finns mitt i Halland, med närhet till både Halmstad och Göteborg. Vårt unika läge på en gammal lantgård mitt i vackra Åkulla bokskogar gör att möten passar sig extra väl här. Lugn och ro, kreativa miljöer, naturen nära inpå – allt endast 15 minuter från E6/E20.

Välkomna till vår värld av vin!

Kvarnbäcksgården utsikt

Konferens med god mat och hög service

Som mötesgäst hos oss ser vi till att ta väl hand om hela gruppen från ankomst till avresa.

Vi hjälper er igång i era lokaler och om ni har 5 minuter att frigöra inledningsvis i ert möte så presenterar vi gärna oss själva lite kort samt, om så önskas, går vi då även igenom era hållpunkter för vistelsen med hela gruppen.

För oss är det självklart att allt som serveras skall vara vällagat, gott och så klart, i så stor utsträckning som möjligt, tillagat på lokala råvaror.

Skicka en offertförfrågan

Skicka gärna en offertförfrågan, eller kontakta oss på 0340-460 61 eller mejla oss på konferens@astadvingard.se för mer information.

OFFERTFÖRFRÅGAN

Övernattning enligt era önskemål

Hos oss finner ni en rad olika boenden. Vi har våra nya , härliga hotellrum i Kvarnbäcksgården, med hög bekvämlighet och bastu i alla rum. I mysiga Stenbackagården är hotellrummen lantligt inredda  och rummen väl tilltagna i storlek. Alla våra hotellrum kan användas som tvåbäddsrum eller enkelrum, vilket som passar er grupp bäst.

Önskar man gemensamt boende så har vi Timmerstugan och Solvillan, här bor gruppen mer samlad och man har här gemensamma dusch- och badutrymmen.

Bäckstugorna är vårt enklaste boende och här bor man i timrade små stugor som ligger vackert belägna nere vid Sinnenas spa. Det finns inget rinnande vatten i dessa stugor, omklädningsrum finns strax framför.

LÄS MER OM VÅRT BOENDE HÄR

Kreativa möteslokaler för alla typer av konferensgrupper

Vi har flera typer av möteslokaler, för den lilla eller stora gruppen. Lokalerna är funktionella och inredda med samma eftertanke som våra övriga byggnader, med lantlig touch och gärna med naturnära material.

Vi har senaste tekniken när det kommer till ljud och bild och vår konferensvärdinna visar er givetvis igång med tekniken vid ankomst.

LÄS MER OM VÅRA LOKALER HÄR

Teambuilding, vingårdsaktiviteter och sinnenas spa

Om ni vill kombinera er konferens med både övernattning och aktiviteter har vi en hel del att erbjuda.

Vi har populära Avbrottet som är perfekt som bensträckare i samband med er lunch eller fika. Vinprovartävlingen är en bra start på kvällens middag och söker ni avkoppling och varma bad är ni välkomna in i Sinnenas Spa.

LÄS MER OM VÅRA AKTIVITETER HÄR

OFFERTFÖRFRÅGAN PÅ KONFERENS MED ÖVERNATTNING

SKICKA IN ER FÖRFRÅGAN PÅ konferenspaket med övernattning här

Vi tar gärna emot er förfrågan på er vistelse och hjälper gärna med att skräddarsy ett speciellt upplägg för just er grupp.

Vår konferensbokning har öppet 07:00-17:00 varje dag och ni når oss antingen genom att fylla i formuläret nedan, eller genom att mejla eller ringa till oss. Skulle vi vara upptagna så lämna gärna ett meddelande så återkommer vi så fort vi kan till er.

E-post: konferens@astadvingard.se
Telefon: 0340-460 61

Välkomna med er förfrågan!

Fyll i uppgifter om er önskade konferens: