fbpx

Fullspäckat schema med ett

Konferenspaket extra

Konferens utan kompromiss

Hög tid att prata om viktiga saker? Lämna staden och upplev lugnet och avskildheten på Ästad Vingård. Här får ni chansen att konferera i fred och fördjupa er i arbetet – och hur det går till när man gör vin i Halland.

I vårt nya Konferenspaket Extra får ni en djupare inblick i arbetet på vingården och kan unna er alla godsaker och bekvämligheter Ästad Vingård har att erbjuda. Perfekt för ledningsgruppen, styrelsen eller företaget som vill göra det stora extra. I paketet ingår:

Konferensrum Sten med mossvägg

Upplägg

Dag 1

✓ Morgonfika
✓ 2-rätters konferenslunch i restaurang Logen
✓ Eftermiddagsfika – ost & chark med bubbel
✓ Vinmakartur i vineriet
✓ Avsmakningsmeny i restaurang ÄNG
✓ Övernattning i hotellrum med egen bastu

Dag 2

✓ Frukostbuffé
✓ Förmiddagsfika
✓ 2-rätters konferenslunch i restaurang Logen
✓ Eftermiddagsfika + något att ta med hem

Ingår alltid:

✓ Flexibla, moderna konferenslokaler och rum
✓ Senaste tekniken inom ljud och bild
✓ En konferensvärd som hjälper er tillrätta
✓ Anteckningsmaterial
✓ Källvatten, frukt och konfekt

Basta på rummet till din egna spotifylista

Vårt nya spahotell har ett unikt genomgående tema. Lobbyn och rummen tar inspiration från närliggande skogar och natur. Rummen är försedda med den senaste tekniken så du kan styra ljus, ljud och mörkläggning helt efter egna önskemål.

Varje rum inom kategorin Standard, Superior eller Svit är dessutom försedd med en egen privat bastu så du kan koppla av i på dina egna vilkor. Dessutom kan du spela din favoritspotifylista i bastun.

Solen lyser in i ett hotellrum i Kvarnbäcksgården
Vinmakarna diskuterar vinets kvalite

Exklusiv tur i vineriet med vår vinmakare

Vi öppnar upp dörrarna till vårt vineri och ni får en exklusiv tur genom vineriet samt. Claes eller Leonard som är våra utbildade oenologer/vinmakare kommer att guida er och svara på era frågor om hur det är att odla vindruvor i ett land som Sverige samt hur vi står oss internationellt.

Har ni tur får ni kanske smaka på något.

Unika smaker från närliggande ängar, sjöar, hav och gårdar

Genom ett flertal mindre serveringar bjuds ni en resa genom det halländska skafferiet som aktiverar alla era sinnen på färden. Restaurang ÄNG är vårt restaurangkoncept där vi aldrig kompromissar på kvalité och service. Självklart har vi skapat ett  dryckespaket helt anpassat efter er måltid som ni kan köpa till.

OFFERTFÖRFRÅGAN PÅ KONFERENSPAKET EXTRA

SKICKA ER OFFERTFÖRFRÅGAN PÅ Konferenspaket Extra här

Vi tar gärna emot er förfrågan på er vistelse och hjälper gärna med att skräddarsy ett speciellt upplägg för just er grupp.
Vår konferensbokning har öppet 07:00-17:00 varje dag och ni når oss antingen genom att fylla i formuläret nedan, eller genom att mejla eller ringa till oss. Skulle vi vara upptagna så lämna gärna ett meddelande så återkommer vi så fort vi kan till er.

E-post: konferens@astadvingard.se
Telefon: 0340-460 61.

Fyll i uppgifter om er önskade konferens: