fbpx
Bild på säng i Kvarnbäcksgården

15% rabatt på

Måndagskonferens

Starta veckan lite smartare

Våga prova en måndagskonferens! Ni anländer till konferensen utvilade efter helgen och får chansen att starta upp veckan tillsammans, utan att några andra arbetsuppgifter hinner komma emellan. Måndagar är ofta en lugnare dag hos oss på vingården och ni kan arbeta helt ostört. Lägger du din konferens på en måndag får du dessutom 15% rabatt på hela dagens vistelse. Ta chansen att ge gruppen en nystart på riktigt.

VÅR KONFERENSANLÄGGNING

Konferens i toppmoderna lokaler

Som mötesgäst hos oss ser vi till att ta väl hand om hela gruppen från ankomst till avresa. I våra  moderna konferenslokaler får ni allt ni behöver för en lyckad konferens.

Lokalerna tar allt från 2 till 100 personer och vi anpassar dem gärna utifrån ert behov. Er personliga konferensvärd hjälper er att komma igång med arbetet och finns tillhands under hela  konferensen.

VÅRA KONFERENSRUM

Förslag på upplägg

✓ Morgonfika
✓ Arbetspass 1
✓ Konferenslunch med lätt dryck
✓ Arbetspass 2
✓ Eftermiddagsfika
✓ Arbetspass 3 eller valfri aktivitet
✓ Gemensam middag i någon av våra restauranger
✓ Hemfärd eller övernattning i våra hotell

Ingår alltid:

✓ Flexibla, moderna konferenslokaler och rum
✓ Senaste tekniken inom ljud och bild
✓ En konferensvärd som hjälper er tillrätta
✓ Anteckningsmaterial
✓ Källvatten, frukt och konfekt

Kvarnbäcksgården i solljus

Egen bastu på rummet

Ästad Vingård har flera olika hotellstandarder, med allt från enklare rum till sviter i högsta standard.

Vårt nya spahotell hämtar inspiration från bokskogarna i traktens natur. Här bor du granne med Sinnenas Spa och har en alldeles egen bastu på rummet där du kan koppla av efter middagen. Rummen är försedda med den senaste tekniken så du kan styra ljus, ljud och mörkläggning helt efter egna önskemål.

BOENDE

Kreativa möteslokaler för alla typer av konferensgrupper

Vi har flera typer av möteslokaler, för den lilla eller stora gruppen. Lokalerna är funktionella och inredda med samma eftertanke som våra övriga byggnader, med lantlig touch och gärna med naturnära material.

Vi har senaste tekniken när det kommer till ljud och bild och vår konferensvärdinna visar er givetvis igång med tekniken vid ankomst.

KONFERENSRUM

Konferensrum Sten med mossvägg

vingårdsaktiviteter och sinnenas spa

På Ästad Vingård odlar vi druvor och gör våra egna mousserande och vita viner. Varje höst skördar vi våra druvor som får sin egen unika profil, beroende på hur klimatet och växtåret har sett ut. Gårdens vinmakare tar hand om druvorna och producerar både stilla och mousserande vita viner till våra vinprovningar och restauranger.

Boka in och häng med på en vingårdsvandring där du får lära dig mer om hur man gör vin i Sverige!

VINGÅRDSAKTIVITETER

Vem är högsta hönset?

Vill ni aktivera gruppen med roliga och utmanande aktiviteter efter konferensen? Kontakta våra grannar på Grönbetet! Här får ni en skräddarsydd lantlig upplevelse med aktiviteter som Fångarna på Gården, Höghöjdsbanan och Ziplinan.

Eller varför inte testa aktiviteten “Hönsahjärnor” redan under konferensen – perfekt som bensträckare vid lunch eller fika.

GRÖNBETET

OFFERTFÖRFRÅGAN PÅ MÅNDAGSKONFERENS

SKICKA IN ER FÖRFRÅGAN PÅ MÅNDAGSKONFERENS

Vi tar gärna emot er förfrågan på er vistelse och hjälper gärna med att skräddarsy ett speciellt upplägg för just er grupp.

Vår konferensbokning har öppet 07:00-17:00 varje dag och ni når oss antingen genom att fylla i formuläret nedan, eller genom att mejla eller ringa till oss. Skulle vi vara upptagna så lämna gärna ett meddelande så återkommer vi så fort vi kan till er.

E-post: konferens@astadvingard.se
Telefon: 0340-460 61

Välkomna med er förfrågan!

Fyll i uppgifter om er önskade konferens: