fbpx
Vinter i vingården


Vinterkonferens med 15% rabatt

Starta 2020 på Ästad Vingård

Planerar du för en vinterkonferens någon gång mellan den 2 januari och 31 mars 2020? Boka in dig nu så får du 15% rabatt på hela konferenspaketet! På Ästad Vingård får du en komplett vinterkonferens med topputrustade konferenslokaler, boende och spännande restauranger. Här på gården odlar vi våra egna druvor som vi gör mousserande och vita viner av. Under er vistelse kommer vinodlingen att ligga i dvala inför den kommande växtsäsongen, men vi kan självklart ta med er ut på fältet och in i vineriet för att visa hur vi gör vin i Sverige.

FÅ OFFERT

Konferensrum Sten med mossvägg
Konferensrum Sand med mossvägg

Arbeta i moderna lokaler

Våra konferenslokaler tar allt från två till 100 personer och är utrustade med den senaste tekniken för lyckade möten. Här kan en mindre ledningsgrupp få chansen att arbeta i lugn och ro, så väl som ett större företag som vill lansera ett nytt koncept tillsammans med gruppen. Ni får en personlig konferensvärd som hjälper er att komma tillrätta i lokalen och finns sedan till hands hela konferensen. Bokar ni konferens under en hel arbetsdag serveras fika både på för- och eftermiddag.

VÅRA KONFERENSLOKALER

Bastu på rummet eller enklare stuga?

Vilken övernattning passar er bäst? Här på gården har vi allt från gemensamma stugor upp till hotellrum och sviter i högsta standard med bastu på rummet. Samtliga hotellrum kan användas som tvåbäddsrum eller enkelrum beroende på vad ni önskar. Varje boende dessutom ligger bara ett stenkast från Sinnenas Spa där ni kan koppla av med bastu och bad efter arbetet.

BOENDE

svampsoppa med ostskum

Halland på tallriken

Det är inte bara vinrankorna som har sina rötter djupt ner i den halländska jorden. På restaurang ÄNG i vinhuset arbetar Filip Gemzell och hans kollegor uteslutande med halländska råvaror från gårdar, ängar, vatten och skogar runt om i landskapet. En 100% halländsk avsmakningsmeny där du får smaka dig igenom hela landskapet. Vill du hellre äta à la carte finns restaurang Logen med lantligt inspirerade rätter. Här serveras även frukost, lunch och vår populära söndagsbrunch. Läs mer om våra restauranger på knapparna nedan.

ÄNG   LOGEN

Svetsa samman gänget på Grönbetet

Efter en lång konferensdag är det skönt att sträcka på benen – och kanske lite mer än så. Våra vänner på Grönbetet står redo att sätta ihop en bra mix av kluriga och fartfyllda aktiviteter som passar alla åldrar och förutsättningar. Varför inte klättra tillsammans uppför Höghöjdsbanan och ta ett glas bubbel i Skybaren innan ni kastar er ut i Ziplinan över Grönbetet? Ett härligt sätt att sätta punkt för en lyckad konferens, innan ni tar er vidare till Sinnenas Spa. Läs mer om Grönbetet på deras hemsida.

GRÖNBETET

BOKA ER KONFERENS

Boka HÄR

Fyll i uppgifter om er önskade konferens: