Konferens på svensk vingård - Ästad Vingård Konferens på svensk vingård - Ästad Vingård

Boka konferens på vingården

Lägg nästa konferens på Ästad Vingård. Här får ni de bästa förutsättningarna för att ta verksamheten till nästa nivå. Vi har stora, avskilda möteslokaler med den senaste tekniken för både fysiska deltagare och digitala gäster.

OFFERTFÖRFRÅGAN

KONFERENSLOKALER FÖR TVÅ ELLER HUNDRA

Hur många ska träffas? Här på gården finns möteslokaler i flera olika storlekar, och de flesta lokaler kan enkelt anpassas efter era önskemål. Er konferensvärd hjälper er på plats och finns till hands under hela mötet.

KONFERENSRUM

TA INGA BESLUT PÅ TOM MAGE

Köksmästare Caroline och kollegorna på Restaurang Logen lagar lantligt inspirerade rätter och himmelskt god fika, alla dagar i veckan. Förmiddags- och eftermiddagsfika ingår i alla konferenspaket. Stannar ni över natt kan ni äta Logens 4-rätters gårdsmeny eller besöka Restaurang ÄNG, där Filip Gemzell satt ihop en avsmakningsmeny med det bästa från traktens gårdar, skogar, vatten och ängar.

VÅRA RESTAURANGER

KONFERENSPAKET ELLER SKRÄDDARSYTT

Välj något av våra konferenspaket eller kontakta oss för en skräddarsydd upplevelse efter era specifika önskemål. Aktiviteter kan självklart adderas till paketen.

✓ Dagkonferens
✓ Konferenspaket med övernattning
✓ Konferenspaket Extra

KONFERENSPAKET

INGÅR ALLTID:

✓ Moderna konferenslokaler och mötesrum
✓ Digitala anteckningstavlor, WiFi, ljudsystem och projektor
✓ Egen konferensvärd som hjälper er tillrätta
✓ Anteckningsmaterial
✓ Källvatten, frukt och konfekt

OFFERTFÖRFRÅGAN

"GLÖM INTE BORT ATT HA KUL TILLSAMMANS. BOKA EN AKTIVITET!"

SVENSKA VINER OCH SINNENAS SPA

Missa inte chansen att umgås när arbetsdagen är slut. Följ med någon av våra sommelierer ut på en vingårdsvandring där vi berättar mer om hur vi odlar ekologiska druvor i Halland. Vandringen fortsätter in i vineriet där druvorna blir till vin, och du kan självklart avsluta med en vinprovning. Eller koppla av i Sinnenas Spa med tilltugg och något gott att dricka från Smakbaren. Vi har många aktiviteter som passar alla i gruppen.

KONFERENSAKTIVITETER

ÖVERNATTA I HOTELLRUM

På Ästad Vingård finns flera olika övernattningsmöjligheter. De flesta av våra hotellrum har egen bastu på rummet. Sviterna är dessutom utrustade med egen spaavdelning och badkar i natursten. Bäckstugorna är våra enklare boenden med plats för upp till 6 personer.

BOENDE

BOKA KONFERENS

Hör av dig så skickar vi en offert för din nästa konferens!

BOKA KONFERENS

BOKA ETT BESÖK PÅ ÄSTAD VINGÅRD

Lediga rum hittar du enklast i vår onlinebokning!

BOKA ONLINE
BOKA ONLINE