SOMMARJOBB: DISKARE

Nu söker Restaurang Logen en noggrann och effektiv diskare på vingården. Tjänsten är ett extrajobb med anställning på timmar vid enstaka dagar. En perfekt lösning för dig som vill vara flexibel och kunna jobba vid enstaka tillfällen.

SÖK TJÄNSTEN

OM TJÄNSTEN

Som diskare kommer du jobba nära kök- och servisteamet på Restaurang Logen i sommar. Arbetet kräver att du är noggrann, effektiv och bra på att samarbeta med övriga kollegor. Tjänsten är ett extrajobb på timmar vid enstaka dagar och vid behov.

SÖK TJÄNSTEN

OM DIG

Du är en glad och positiv person som gärna hugger i. Logens kök och servis är en sammansvetsad grupp som får svårt att klara dagens uppgifter utan sin diskare. Du är snabb, effektiv och bra på att samarbeta med övriga kollegor.

SÖK TJÄNSTEN

FAKTA

Anställningsform: Extraanställning på timmar vid behov
Lön: Enligt överenskommelse
Start: Omgående

Körkort och bil är nödvändigt eftersom det inte går någon lokaltrafik ut till Ästad Vingård.

SÖK TJÄNSTEN

OM ÄSTAD VINGÅRD

Ästad Vingård är en av Sveriges största vingårdar med ekologisk vinodling och egen vinproduktion. I huvudsak odlas druvan Solaris med fokus på mousserande vin. På gården finns 54 rum för övernattande gäster, samt konferensmöjligheter för 100+ deltagare. Här finns även Sinnenas Spa som inspirerats av de omgivande naturreservaten Åkulla bokskogar. Restaurangerna Logen och Smakbaren serverar allt från frukost till lunch, mellanrätter och middag. I anslutning till Ästad Vingård ligger även Restaurang ÄNG. Ästad Vingård är ett familjeägt företag i tredje generationen och ligger strax utanför Varberg.

SÖK TJÄNSTEN

SÖK TJÄNSTEN

Tjänsten tillsätts omgående. Sök idag genom att fylla i dina uppgifter via formuläret! Har du frågor är du välkommen att höra av dig till mat- och dryckesansvarige Ilir Sena: ilir@astadvingard.se

SÖK TJÄNSTEN

BOKA ONLINE