fbpx

FÖRSTE KOCK PÅ LOGEN

Kom och jobba på en av Sveriges största vingårdar och mest spännande destinationer! Nu söker vi en förste kock till Restaurang Logen på Ästad Vingård.

SÖK TJÄNSTEN OM LOGEN

OM TJÄNSTEN

Som förste kock förväntas du planera, förbereda och driva arbetet under passet. Du är delaktig i menyplanering och ansvarar för att lägga in nödvändiga beställningar. Du jobbar efter HACCP och har ansvar för att säkerställa att matupplevelsen följer Logens kvalitetsmål.

Restaurang Logen är Ästad Vingårds hotellrestaurang som serverar frukost, lunch och middag sju dagar i veckan. Tjänsten innebär en kreativ och skapande roll, med en ambitiös utvecklingsplan för Restaurang Logen de kommande åren.

SÖK TJÄNSTEN OM LOGEN

OM DIG

Du är en ambitiös kock som trivs bra med en balans mellan kreativt utrymme och att leverera på jämna, höga nivåer. På Logen kommer du att jobba i team där sous chef och köksmästare alltid finns nära till hands för att bolla idéer. Vi ser helst att du har minst 3 års erfarenhet i yrket och har haft en liknande arbetsledande roll förut. Du är såklart också en positiv person som arbetar för god stämning på jobbet där alla i teamet ska lyckas.

SÖK TJÄNSTEN

FAKTA

Sysselsättning: 100%
Anställningsform: Tillsvidare (inkl. 6 mån. provanställning)
Startdatum: Omgående eller efter överenskommelse
Lön: Månads-, vecko- eller timlön enligt överenskommelse

Det går ingen lokaltrafik till Ästad Vingård, så körkort och tillgång till egen bil är nästintill ett krav.

SÖK TJÄNSTEN

SÖK NU

Sök tjänsten genom att fylla i formuläret!

Frågor? Hör av dig till Mat- och Dryckeschef Ilir Sena på ilir@astadvingard.se

SÖK TJÄNSTEN

Om Ästad Vingård

Ästad Vingård är en av Sveriges största vingårdar med ekologisk vinodling och egen vinproduktion. I huvudsak odlas druvan Solaris med fokus på mousserande vin. På gården finns 54 rum för övernattande gäster, samt konferensmöjligheter för 100+ deltagare. Här finns även Sinnenas Spa som inspirerats av de omgivande naturreservaten Åkulla bokskogar. Restaurangerna Logen och Smakbaren serverar allt från frukost till lunch, mellanrätter och middag. I anslutning till Ästad Vingård ligger även Restaurang ÄNG. Ästad Vingård är ett familjeägt företag i tredje generationen och ligger strax utanför Varberg.

SÖK TJÄNSTEN

SÖK SPONTANT!

Vi är alltid nyfikna på att komma i kontakt med nya intressanta människor! Fyll i formuläret och skicka in ditt CV så hör vi av oss om du verkar vara en bra matchning när nästa tjänst ska tillsättas!

SKICKA IN CV
BOKA ONLINE