INREDNINGSARKITEKT

De närmaste åren har Ästad Vingård flera spännande projekt framför sig med målet att skapa en destination av internationell klass och attraktionskraft. Nu söker vi en erfaren inredningsarkitekt för att utveckla våra miljöer och kommande projekt i nya spännande riktningar. Beroende på din erfarenhet är vi beredda att anpassa rollen för att hitta ett optimalt sätt att arbeta tillsammans på.

SÖK TJÄNSTEN

OM TJÄNSTEN

I rollen som inredningsarkitekt kommer du arbeta i en större projektgrupp med ansvar för att rita och skapa inredning för olika projekt. Utöver rollen i projektgruppen ansvarar du även för mindre projekt som att kontinuerligt uppdatera detaljer i verksamheten.

Sedan några år tillbaka har vi arbetat med Norm Architects som på olika nivåer assisterat i våra projekt. Norm kommer även att bli en nära samarbetspartner för denna tjänst och du kommer även projektleda produktion tillsammans med vårt snickeri.

Vid behov/möjlighet finns det dessutom chans att assistera kommunikationsavdelning med grafisk design.

SÖK TJÄNSTEN

OM DIG

Du har en bakgrund som inredningsarkitekt med erfarenhet av att leda och genomföra projekt från start till mål. Du är en prestigelös person som tycker om samarbete, har god varumärkesförståelse och vill ta ansvar för både stort som smått. Ett extra plus i kanten om du dessutom är intresserad av vin, mat, resor och spännande destinationer.

SÖK TJÄNSTEN

FAKTA

Omfattning: 100%
Anställningsform: Tillsvidare
Start: Omgående
Placeringsort: Ästad/Varberg (distansarbete möjligt enstaka dagar)

SÖK TJÄNSTEN

OM ÄSTAD VINGÅRD

Ästad Vingård är en av Sveriges största vingårdar med ekologisk vinodling och egen vinproduktion. I huvudsak odlas druvan Solaris med fokus på mousserande vin. På gården finns 82 rum för övernattande gäster samt Sinnenas Spa som inspirerats av de omgivande naturreservaten Åkulla bokskogar. I anslutning till Ästad Vingård ligger även Restaurang ÄNG med en stjärna i Guide Michelin. Ästad Vingård är ett familjeägt företag i tredje generationen och ligger strax utanför Varberg.

SÖK TJÄNSTEN

SÖK TJÄNSTEN

Sök tjänsten genom att fylla i formuläret via länken.

Frågor?
Kontakta Malin Svensson, HR-chef
malin@astadvingard.se

SÖK TJÄNSTEN

LEDIGA TJÄNSTER

Se våra övriga lediga tjänster.

LÄS MER
BOKA ONLINE