fbpx

KOCK I SINNENAS SPA (SOMMARJOBB & EXTRA)

Nu söker vi en kock till Smakbaren på Sinnenas Spa för ett semestervikariat med möjlighet till extratimmar senare under höst och vinter. Här kommer du att arbeta med att genomföra och utveckla vår stora satsning på smakupplevelser i Sinnenas Spa. Ett perfekt extrajobb för dig som gillar att laga mat och söker sommarjobb med möjlighet till förlängning.

SÖK TJÄNSTEN

OM TJÄNSTEN

Sinnenas Spa och serveringen Smakbaren öppnade 2020 och har sedan dess serverat en säsongsbetonad meny med mellanrätter och snacks. Från spaköket bakas också konferensfika och gårdens bröd och frallor.

Sommaren 2023 tar Smakbaren ett nytt steg i utvecklingen och lanserar en kreativ middagsupplevelse som delvis lagas över öppen eld bland gästerna, och serveras runtom i spamiljöerna. Genom att ta inspiration från naturreservatens omgivningar och de olika miljöerna i spat vill vi skapa en lekfull smakupplevelse i avkopplande miljö med många nya intryck för gästen.

SÖK TJÄNSTEN

OM DIG

Du har några års erfarenhet som kock och har en bra känsla för service och matlagning. Du kommer att ingå i ett litet men sammansvetsat team där varje person i teamet får ta ansvar – men också är duktiga lagspelare. Rollen innebär också mycket gästkontakt där du får chansen att träffa och prata med förväntansfulla gäster.

SÖK TJÄNSTEN

FAKTA

Omfattning: 100% sommarjobb i juli 2023. Kvällar och helg. Möjlighet till förlängning med extratimmar varannan helg senare under hösten.
Start: Omgående
Lön: Timlön enligt kollektivavtal.

Det går tyvärr ingen lokaltrafik till Ästad Vingård. Körkort och egen tillgång till bil är därför nästintill ett krav för tjänsten.

SÖK TJÄNSTEN

OM ÄSTAD VINGÅRD

Ästad Vingård är en av Sveriges största vingårdar med ekologisk vinodling och egen vinproduktion. I huvudsak odlas druvan Solaris med fokus på mousserande vin. På Ästad Vingård finns även 54 rum för övernattande gäster och Sinnenas Spa som inspirerats av de omgivande naturreservaten Åkulla bokskogar. Restaurangerna Logen och Smakbaren serverar allt från frukost till lunch, mellanrätter och middag. I anslutning till Ästad Vingård ligger även Restaurang ÄNG. Ästad Vingård är familjeägt i tredje generationen och ligger strax utanför Varberg.

SÖK TJÄNSTEN

SÖK TJÄNSTEN

Sök tjänsten genom att fylla i formuläret via länken. Frågor? Hör av dig till oss så berättar vi mer!

Kontaktperson: Edvin Elghag, hotellchef
E-post: edvin@astadvingard.se

SÖK TJÄNSTEN

ALLA LEDIGA TJÄNSTER

Se alla lediga tjänster på Ästad Vingård.

TILL TJÄNSTER
BOKA ONLINE