MARKNADSFÖRARE

Vårt team för marknad och kommunikation växer. Kanske är du en talangfull grafisk designer? Kanske har du erfarenhet som marknadskoordinator men drömmer om att utvecklas som art director?

I den här rollen får du vara med och utveckla marknadsföringen samt stödja avdelningarna med kommunikationsmaterial för Ästad Vingård, Sinnenas Spa och Restaurang ÄNG m.fl.

SÖK TJÄNSTEN

OM DIG

Förmodligen har du hunnit jobba något år på byrå eller marknadsavdelning. Du behärskar de vanligaste digitala arbetsverktygen och har fått med dig en bra förståelse kring varumärken och målgrupper. Du gillar att jobba i team och lär dig gärna nya grejer på vägen.

Vi vet att det finns många talanger där ute med unika blandningar av spetskompetenser. På sätt och vis är tjänsten därför formbar utifrån din expertis. Har du t.ex. känsla för foto eller klipper du helt fantastiska videos? Toppen. Bifoga länk till portfolio så får vi kika.

SÖK TJÄNSTEN

OM TJÄNSTEN

På Ästad Vingård kommer du att få vara med och bygga varumärken, skapa kontinuerliga insatser för att locka gäster, assistera med PR och mycket mer. En viktig funktion är också att stödja avdelningarna med internt och externt kommunikationsmaterial.

Du kommer att få jobba strategiskt och taktiskt med våra varumärken som Ästad Vingård, Sinnenas Spa, Restaurang ÄNG samt en ny destination som öppnar om några år.

Vår marknads- och kommunikationsavdelning jobbar inhouse med allt från design, foto/film, copy, pr och internkommunikation till medieköp och produktion. Expertkompetens köps in vid behov. Arbetsområdet är förvisso brett men teamet lägger stor vikt vid detaljer och noggrant hantverk. Med dig kommer vi kunna växla upp med kreativ kommunikation i samtliga kanaler samt effektivisera informations-/kommunikationsarbetet.

SÖK TJÄNSTEN

FAKTA

Omfattning: 100%
Anställningsform: Tillsvidare
Start: Omgående
Placeringsort: Ästad/Varberg (distansarbete möjligt enstaka dagar)

SÖK TJÄNSTEN

OM ÄSTAD VINGÅRD

Ästad Vingård är en av Sveriges största vingårdar med ekologisk vinodling och egen vinproduktion. I huvudsak odlas druvan Solaris med fokus på mousserande vin. På gården finns 82 rum för övernattande gäster samt Sinnenas Spa som inspirerats av de omgivande naturreservaten Åkulla bokskogar. I anslutning till Ästad Vingård ligger även Restaurang ÄNG med en stjärna i Guide Michelin. Ästad Vingård är ett familjeägt företag i tredje generationen och ligger strax utanför Varberg. Om några år kommer en systerhotell att öppna strax utanför Malmö.

SÖK TJÄNSTEN

SÖK TJÄNSTEN

Sök tjänsten genom att fylla i formuläret via länken. Skicka med CV, personligt brev och portfolio (pdf alt. länk) om du har!

Frågor?
Kontakta Martin Rynvik, marknadschef
martin@astadvingard.se

SÖK TJÄNSTEN

FLER TJÄNSTER

Se fler lediga tjänster på Ästad Vingård.

TJÄNSTER
BOKA ONLINE