Trädgårdsarbetare (sommarjobb)

Var med och gör Ästad Vingård ännu vackrare! Nu söker vi en trädgårdsarbetare med öga för det estetiska och båda fötterna nere i jorden. Tjänsten är ett sommarjobb och du måste ha fyllt 16 år.

SÖK NU

Om tjänsten

Som trädgårdsarbetare på Ästad Vingård bildar du team med vår nuvarande trädgårdsmästare och arbetar med plantering och skötsel av all dekorativ växtlighet på Ästad Vingård (förutom vinodlingen).

I uppgifterna ingår bland annat beskärning, ogräsrensning, jordförbättring, gräsklippning, trimning, plantering, lövhantering och vattning.

Tjänsten är ett sommarjobb på timmar vid behov. Troligtvis handlar det om en heltidstjänst mellan juli och augusti, med reservation för ändringar.

SÖK NU

Om dig

Du har avslutat eller genomgår en pågående utbildning inom ett "grönt yrke". Du gillar att vara utomhus, är noga med detaljerna och är i god fysisk form för att klara av arbetet. Att jobba självständigt eller i grupp är inga problem, du trivs med både och. Du är representabel, gästfokuserad samt har ett vänligt bemötande – såväl mot medarbetare och gäster på Ästad Vingård.

SÖK NU

Fakta och kravprofil

Tjänst: Sommarjobb
Start/slut: 1 juni eller överenskommelse till slutet av augusti.
Lön: Enligt överenskommelse
Utbildning: Avslutad eller pågående utbildning inom "grönt yrke".

SÖK NU

Sök nu

Sök tjänsten genom att fylla i formuläret via länken. Frågor? Hör av dig till oss så berättar vi mer!

Kontaktperson: Anneli Ovring Axelsson, trädgårdsmästare
E-post: anneli@astadvingard.se

SÖK NU

SÖK SPONTANT!

Vi är alltid nyfikna på att komma i kontakt med nya intressanta människor. Fyll i formuläret och skicka in ditt CV så hör vi av oss om du verkar vara en bra matchning när nästa tjänst ska tillsättas!

SKICKA IN CV
BOKA ONLINE