SOMMARJOBB: RECEPTIONIST

Kom och jobba som receptionist hos oss på Ästad Vingård i sommar! Här blir du både det första och det sista intrycket för våra förväntansfulla gäster, och du levererar en varm och personlig service oavsett situation. Tjänsten sträcker sig mellan juni och augusti, med chans till extrajobb såsom helgjobb under övriga delar av året.

SÖK TJÄNSTEN

OM TJÄNSTEN

Ästad Vingård är ett destinationshotell med ekologisk vingård, spa, restauranger och aktiviteter. Som receptionist kommer du att få ett varierat arbete och träffa många härliga gäster. Du kommer bland annat hjälpa gäster med in- & utcheckning och får svara på frågor om verksamheten. Vid start får du en fullständig introduktion av verksamheten och vårt erbjudande.

SÖK TJÄNSTEN

OM DIG

Du har en naturlig talang för service och ger alla människor ett trevligt personligt bemötande. Du är en trygg och prestigelös person som behåller skärpan under både lugna och stressiga dagar. När oväntade situationer uppstår agerar du utifrån teamets beslutade prioriteringar och kan fatta egna beslut på plats.

SÖK TJÄNSTEN

FAKTA

Anställningsform: Allmän visstidsanställning 80%, juni-aug, med möjlighet till extraarbete
Lön: Enligt överenskommelse


EXTRA MERITERANDE
✓ Erfarenhet av affärssystemet Spectra
✓ Intresse av mat, vin och spa
✓ Tidigare erfarenhet inom service

Eftersom det inte går någon kollektivtrafik till Ästad är körkort och tillgång till bil nästintill ett krav. Eventuellt kommer du att behöva köra bil för att utföra enklare ärenden.

SÖK TJÄNSTEN

OM ÄSTAD VINGÅRD

Ästad Vingård är en av Sveriges största vingårdar med ekologisk vinodling och egen vinproduktion. I huvudsak odlas druvan Solaris med fokus på mousserande vin. På gården finns 82 rum för övernattande gäster, samt konferensmöjligheter för 100+ deltagare. Här finns även Sinnenas Spa som inspirerats av de omgivande naturreservaten Åkulla bokskogar. Restaurangerna Logen och Smakbaren serverar allt från frukost till lunch, mellanrätter och middag. I anslutning till Ästad Vingård ligger även Restaurang ÄNG. Ästad Vingård är ett familjeägt företag i tredje generationen och ligger strax utanför Varberg.

SÖK TJÄNSTEN

Fyll i dina uppgifter i formuläret och sök tjänsten redan idag! Frågor? Kontakta reception- och bokningschef Jessica, på jessica@astadvingard.se

SÖK TJÄNSTEN

BOKA ONLINE