Ledig tjänst – Receptionist - Ästad Vingård Ledig tjänst – Receptionist - Ästad Vingård

RECEPTION & BOKNING

Som receptionist på Ästad Vingård blir du både det första och det sista intrycket för våra gäster. Som vårt ansikte utåt förväntas du leverera en varm och personlig service oavsett situation. Du får också möjlighet att utvecklas inom bokning och försäljning!

SÖK TJÄNSTEN

OM TJÄNSTEN

Ästad Vingård är ett destinationshotell med ekologisk vingård, spa, restauranger och aktiviteter. Som medarbetare inom reception & bokning kommer du att få ett varierat arbete och träffa många härliga gäster. Du kommer bland annat hjälpa gäster hitta rätt paket för sin upplevelse, sköta in- & utcheckning och svara på frågor om verksamheten. Vid start får du en fullständig introduktion av verksamheten och vårt erbjudande.

SÖK TJÄNSTEN

OM DIG

Du har en naturlig talang för service och ger alla människor ett trevligt personligt bemötande. Du är en trygg och prestigelös person som behåller skärpan under både lugna och stressiga dagar. När oväntade situationer uppstår agerar du utifrån teamets beslutade prioriteringar och fattar egna beslut på plats. Du är självgående och hittar lösningar för vår förväntansfulla gäst. Körkort och tillgång till bil är nästintill ett krav eftersom det inte går lokaltrafik till Ästad Vingård.

SÖK TJÄNSTEN

FAKTA

Anställningsform: Tillsvidare (6 mån. provanställning)
Anställningsgrad: 80%
Start: Omgående

EXTRA MERITERANDE
✓ Erfarenhet av affärssystemet Spectra
✓ Intresse av mat, vin och odling
✓ Tidigare erfarenhet inom service

SÖK TJÄNSTEN

SÖK TJÄNSTEN

Sök tjänsten genom att fylla i formuläret via länken!

För frågor, kontakta:
Edvin Elghag, hotellchef
edvin@astadvingard.se

SÖK TJÄNSTEN

BOKA ONLINE