Ledig tjänst – Receptionist - Ästad Vingård Ledig tjänst – Receptionist - Ästad Vingård

BLI VÅR NYA RECEPTIONIST

Som receptionist på Ästad Vingård blir du både det första och det sista intrycket för våra gäster. Som vårt ansikte utåt förväntas du leverera en varm och personlig service oavsett situation. Har du ambitioner finns det även möjlighet att utvecklas inom bokning och försäljning.

OM TJÄNSTEN

Tjänsten är extra med varannan helg och över semestrarmed schemalagd arbetstid dagtid. Vid start kommer du att få en fullständig introduktion av verksamheten och vårt erbjudande. Ästad Vingård är ett destinationshotell med vingård, spa, restauranger och aktiviteter. Våra gäster har ibland många frågor under sin vistelse och vårt erbjudande förändras beroende på säsong. Som vår receptionist kommer du att få ett varierat arbete och träffa många härliga gäster.

SOM PERSON ÄR DU

Du har en naturlig talang för service och ger alla människor ett trevligt personligt bemötande. Du är en trygg och prestigelös person som behåller skärpan under både lugna och stressiga dagar. När oväntade situationer uppstår agerar du utifrån teamets beslutade prioriteringar och fattar egna beslut på plats. Du är självgående och hittar lösningar för vår förväntansfulla gäst. Körkort och tillgång till bil är nästintill ett krav eftersom Ästad saknar lokaltrafik.

FAKTA

Anställningsform: Extra
Anställningsgrad: Extra
Start: Snarast möjligt
Arbetstider: Varierande tider från 07.00-23.00 utifrån schema. Varannan helg.

EXTRA MERITERANDE
✓ Erfarenhet av affärssystemet Spectra
✓ Intresse av mat, vin och ekologisk odling
✓ Tidigare erfarenhet inom service

Körkort är faktiskt ett krav hos oss. Eventuellt kommer du att behöva köra bil för att utföra enklare ärenden.

SÖK TJÄNSTEN

SÖK TJÄNSTEN

Har du talang, ambitioner och rätt mentalitet finns det goda möjligheter att utveckla din roll i nya och spännande riktningar.

SÖK TJÄNSTEN

BOKA ONLINE