SOMMARJOBB: SERVITRIS/SERVITÖR

Har du ett stort intresse för mat och vin? Gillar du service, ansvar och att ta hand om gäster? Då kommer du passa bra i teamet på Restaurang Logen i sommar!

SÖK TJÄNSTEN

OM TJÄNSTEN

På Restaurang Logen lagas genuin och lantlig mat, alla dagar i veckan. Kökschef Caroline Salminen har skapat en härlig hemma-hos-känsla där alla är välkomna. På morgonen serverar vi vår stora frukost, som några timmar senare övergår i vingårdslunch. Kvällen avslutas med vår 4-rätters gårdsmeny, med lokala drycker och vinpaket.

SÖK TJÄNSTEN

OM DIG

✓ Passion för mat och vin.
✓ Social talang med stort fokus på gästen.
✓ Restaurangutbildning samt 1-2 års erfarenhet.
✓ Du är driven, påläst och har ett bra öga för detaljer.
✓ Du kan jobba dagtid såväl som kvällar och helger.

SÖK TJÄNSTEN

OM ÄSTAD VINGÅRD

Ästad Vingård är en av Sveriges största vingårdar med ekologisk vinodling och egen vinproduktion. I huvudsak odlas druvan Solaris med fokus på mousserande vin. På gården finns 54 rum för övernattande gäster, samt konferensmöjligheter för 100+ deltagare. Här finns även Sinnenas Spa som inspirerats av de omgivande naturreservaten Åkulla bokskogar. Restaurangerna Logen och Smakbaren serverar allt från frukost till lunch, mellanrätter och middag. I anslutning till Ästad Vingård ligger även Restaurang ÄNG. Ästad Vingård är ett familjeägt företag i tredje generationen och ligger strax utanför Varberg.

SÖK TJÄNSTEN

FAKTA

Omfattning: 75% (juni-september)
Anställningsform: Allmän visstidsanställning
Lön: Enligt överenskommelse
Start: juni

Körkort och bil (eller annat fordon) är nödvändigt eftersom det inte går någon lokaltrafik ut till Ästad Vingård.

SÖK TJÄNSTEN

SÖK TJÄNSTEN

Sök idag genom att fylla i dina uppgifter via formuläret! Har du frågor är du välkommen att höra av dig till mat- och dryckesansvarige Ilir Sena på ilir@astadvingard.se

SÖK TJÄNSTEN

FLER LEDIGA TJÄNSTER

Se alla tjänster vi söker just nu.

LEDIGA TJÄNSTER
BOKA ONLINE