SOMMARJOBB: Servis (runner)

Nu söker vi en servicesäker servis/runner till Restaurang Logen. Tjänsten är ett sommarjobb från juni till augusti, en perfekt lösning för dig som till exempel studerar.

SÖK TJÄNSTEN

OM TJÄNSTEN

Restaurang Logen lagar genuin och lantlig mat till våra vingårdsgäster, alla dagar i veckan. Kökschef Caroline Salminen har skapat en härlig hemma-hos-känsla där alla är välkomna. På morgonen serverar vi vår stora frukost, som några timmar senare övergår i vingårdslunch. Kvällen avslutas med vår 4-rätters gårdsmeny, med lokala drycker och vinpaket.

SÖK TJÄNSTEN

OM DIG

✓ Har stort intresse för mat och vin.
✓ Har social talang med stort fokus på gästen.
✓ Är restaurangutbildad med helst 1-2 års erfarenhet i branschen.

SÖK TJÄNSTEN

OM ÄSTAD VINGÅRD

Ästad Vingård är en av Sveriges största vingårdar med ekologisk vinodling och egen vinproduktion. I huvudsak odlas druvan Solaris med fokus på mousserande vin. På gården finns 54 rum för övernattande gäster, samt konferensmöjligheter för 100+ deltagare. Här finns även Sinnenas Spa som inspirerats av de omgivande naturreservaten Åkulla bokskogar. Restaurangerna Logen och Smakbaren serverar allt från frukost till lunch, mellanrätter och middag. I anslutning till Ästad Vingård ligger även Restaurang ÄNG. Ästad Vingård är ett familjeägt företag i tredje generationen och ligger strax utanför Varberg.

SÖK TJÄNSTEN

FAKTA

Anställningsform: Allmän visstidsanställning, 75%, juni-sep
Lön: Enligt överenskommelse
Start: juni

Körkort och bil är nödvändigt eftersom det inte går någon lokaltrafik ut till Ästad Vingård.

SÖK TJÄNSTEN

SÖK TJÄNSTEN

Tjänsten tillsätts omgående. Sök idag genom att fylla i dina uppgifter via formuläret! Har du frågor är du välkommen att höra av dig till mat- och dryckesansvarige Ilir Sena: ilir@astadvingard.se

SÖK TJÄNSTEN

BOKA ONLINE