fbpx
En skördearbetare i vingården

PÅ ÄSTAD VINGÅRD ÄR DET ÄR ALLTID NÅGOT

PÅ GÅNG

Varmbadsveckorna i Varberg v. 7 & 8

Sportlovserbjudande sön-tors.

 

Ta med familjen till oss under sportlovet och upplev varma bad i vacker natur. Med vårt Vintererbjudande bor hela familjen i våra mysiga klassiska rum och tillsammans avnjuter ni spa, vår gårdsmeny och en härlig frukost innan avresa dag två. Under dessa dagar bjuder vi dessutom på entrén till Sinnenas Spa för ungdomar mellan 13-18 år. Som övernattande familj har ni också möjlighet att under dessa dagar välja att boka dagspa på någon av de andra anläggningarna till halva priset! Ni kan alltså då uppleva olika typer av varma bad till ett väldigt förmånligt pris.

LÄS MER

Dansa med Malin Watson 9 februari 2020

Kom och dansa med Malin Watson, känd från TV-programmet Let’s Dance på TV4! Malin kommer sätta ihop ett härligt träningsprogram med Dance Fitness, cha-cha, samba och jive. Malin har tränat allt från nybörjare upp till högsta elitnivå, så varken förkunskaper eller danspartner krävs. Ett superkul träningsevent du kommer minnas länge!

LÄS MER

Träna med Sabina Dufberg i juni 2020

Under året 2019 gjorde vi ett träningsevent tillsammans med Sabina Dufberg vilket var väldigt lyckat och omtyckt av våra deltagare. Denna gången är vi ute med betydligt bättre framförhållning så att ni kan säkra ett rum för övernattning också.

LÄS MER

Sabina Dufberg