fbpx
En skördearbetare i vingården

PÅ ÄSTAD VINGÅRD ÄR DET ÄR ALLTID NÅGOT

PÅ GÅNG

Vin- och novellkväll med Lars Torstensson

I mars 2019 släpper Lars Torstenson, vår egen flying winemaker, sin nya novellsamling ”Bränna vass”. Det här uppmärksammar vi och Lars med att bjuda in till ”Vin- och novellkväll”. Under kvällen kommer Lars att läsa fyra av sina egenskrivna noveller och matcha dessa med utvalda viner till varje text.

Pris: 295:-

Tid och plats: 14 mars kl 18.00-19.30 på Ästad Vingård.
I priset ingår novellsamlingen “Bränna vass” och 4 glas vin (6cl/st).

Boka din plats på info@astadvingard.se eller ring 0340-460 61.

Lars Torstensson porträtt
Sabina Dufberg

DITT LIVS FORM med Sabina Dufberg

Kost, träning och mental inställning är nyckeln till mer vardagsglädje – och goda resultat! Kom till Ästad Vingård och träna med Sabina Dufberg, personlig tränare och coach, som hjälper dig till ett mer hållbart liv.

Tillsammans med Sabina har vi satt ihop ett paket som kombinerar träning, föreläsning, spa och relax. En komplett helg med det bästa av träning, avkoppling och god mat. All träning sker utomhus och kan anpassas efter dina förutsättningar. Ta med dig kläder efter väder!

LÄS MER   SE ALLA PAKET

Terrific Wines Winemakers Day 2019 – Save the date 6 April

En nu årlig tradition nalkas – Terrific Wines kommer hit med ett flertal makalösa dryckesproducenter och låter dig svepas med i deras historier och filosofier. Från hela världen kommer de hit och pratar om sina ädla drycker och låter er smaka på resultatet

På kvällen blir det självfallet en Winemakers dinner med en eller flera av producenterna och en speciell meny framtagen för just de vinerna.

Genom att vara medlem i Vinsällskapet får du tillgång till informationen först när det släpps och framförallt väldigt förmånliga priser på seminarierna och middagen.

VINSÄLLSKAPET

 

Bilder på Ästads flaskor