Nyårspaket 2022. Fira nyår med spa och supé - Ästad Vingård Nyårspaket 2022. Fira nyår med spa och supé - Ästad Vingård

Nyårspaket 2021/2022

FR. 5.215 KR/PERS.

2 nätters vistelse. Bokas med ankomst 30 december.

Avsluta 2021 med skön avkoppling innan det är dags att byta om till nyårsfirande och 2022. Med vårt fullmatade nyårspaket stannar du två nätter på vingården och njuter bland annat av Sinnenas Spa, bubbelprovning, 5-rätters nyårssupé och Champagne innan det nya året kan börja.

BOKA NYÅRSPAKET

I Nyårspaketet ingår:

30 december
✓ Entré till Sinnenas Spa
✓ 4-rätters gårdsmeny på Restaurang Logen
✓ Övernattning

Nyårsafton
✓ Lantligt inspirerad frukostbuffé
✓ Entré till Sinnenas Spa
✓ Vinprovning med mousserande tema
✓ Kvällens fördrink
✓ 5-rätters nyårssupé på Restaurang Logen
✓ Champagne vid tolvslaget
✓ Övernattning

Nyårsdagen
✓ Lantligt inspirerad frukostbuffé
✓ Entré till Sinnenas Spa

BOKA NYÅRSPAKET SE ALLA PAKET

AVSLUTA ÅRET MED SINNENAS SPA

Välkommen att upptäcka Sinnenas Spa och trädgården i vinterskrud. Inspirerat av naturreservaten omkring vingården med exklusiva bastumiljöer och både varma och kalla bad. Varva ner med ett vinterbad innan du värmer dig i bastun FURU, med unika dofter vi hämtat från bokskogarna.

SINNENAS SPA

RUSTIK MAT MED LOKALA SMAKER

På Restaurang Logen lagas genuin och lantlig mat. Här har kökschef Caroline Salminen skapat en avslappnad atmosfär där alla är välkomna. Menyn varierar i takt med årstiderna och här serveras vår stora frukost, à la carte-luncher och vår 4-rätters gårdsmeny på kvällen, samt nyårsaftons 5-rätters supé.

RESTAURANG LOGEN

VINPROVNING MED NYÅRSTEMA

Mousserande vin är vårt stora fokus på Ästad Vingård och på nyår ska det vara bubblor i glaset. Följ med vår sommelier på en unik eftermiddagsprovning där vi snackar och smakar olika sorters mousserande vin från vingårdar runt om i Europa.

BOKA NYÅRSPAKET

5-RÄTTERS NYÅRSSUPÉ

Kvällen till ära sätter kökschef Caroline Salminen och Restaurang Logen ihop en 5-rätters nyårssupé för att avsluta året på bästa sätt. Bland dryckesvalen kan du beställa vinpaket, lokala öl eller alkoholfria alternativ.

BOKA NYÅRSPAKET

RUM MED EGEN BASTU

På Ästad Vingård kan du välja mellan flera olika övernattningsmöjligheter. Allt från stora sviter med spa-avdelning till hotellrum och gårdsrum med egen privat bastu. Eller varför inte våra mysiga bäckstugor? Varje boende ligger centralt på vingården med närhet till vinfält, Sinnenas Spa och restaurang.

BOENDE
BOKA ONLINE