fbpx

Paket & priser

Här hittar du Ästad Vingårds aktuella erbjudanden och paket. Varje paket har sin egen inriktning för vin, mat, spa eller naturupplevelser. Naturligtvis kan du också kika förbi på endast en lunch eller vingårdsvandring.

Företag? Klicka på länken för att titta närmare på våra konferensmöjligheter. Vi kan skräddarsy aktiviteter för alla typer av företag och organisationer.

KONFERENSPAKET

Gastropaket

Gastropaket

Fr. 1.890 kr/pers.

Går enbart att boka med ankomst torsdag – söndag

Ett paket för dig som vill komma iväg och njuta av nya och spännande smakupplevelser. Här ingår middag med vår fantastiska avsmakningsmeny på Restaurang ÄNG. Efter middagen kan du sova ut på hotellrummet innan en stor härlig frukost väntar morgonen efter.

BOKA   LÄS MER

Övernattning, 2 nätter

HEMESTERPAKETET

Fr. 3.830 kr/pers.

 

Stanna i Sverige i sommar och njut av sköna dagar på Ästad Vingård. Hemesterpaketet ger dig härlig avkoppling i Sinnenas Spa, vandringar i vackra Åkulla Bokskogar, lantligt inspirerade rätter på Restaurang Logen och gott om tid att bara ta det lugnt.

BOKA   LÄS MER

Totalupplevelsen

Fr. 4.120 kr/pers.

Vindruvor i vingården

Går enbart att boka med ankomst onsdag – söndag.

Paketet för dig som vill prova så mycket som möjligt av vad Ästad Vingård har att erbjuda. Här bor du två nätter på vingården, får entré till Sinnenas Spa, vinprovning, vingårdsvandring, avsmakningsmeny på restaurang ÄNG, gårdsmeny på restaurang Logen och frukost båda dagarna. Maximal avkoppling och njutning. Incheckning gäller onsdag till söndag.

BOKA   LÄS MER

Vingårdsresor

Vingårdspaket

Fr. 1.685 kr/pers.

Lär dig mer om utmaningarna och tjusningen med jobbet som vinodlare i Halland! Paketet ger dig en guidad vingårdsvandring med en 3-glasprovning, övernattning i mysiga hotell, 4-rätters gårdsmeny på restaurang Logen och en härlig frukost innan hemresa.

BOKA   LÄS MER

Vingårdspaket PLus

Fr. 2.340 kr/pers.

Vinter i vingården

Går enbart att boka med ankomst torsdag – söndag.

Ännu fler smaker och avkoppling. Här börjar du med en guidad tur i vingården samt en 3-glasprovning. Checka sedan in på hotellrummet innan det är dags för kvällens avsmakningsmeny på Restaurang ÄNG. Efter en god natts sömn vaknar du upp till en lantligt inspirerad frukostbuffé.

BOKA   LÄS MER

Fredagslyx

Konferens vinprovning

Fredagslyx

Fr. 2.760 kr/pers.

Går enbart att boka med ankomst fredag

Starta helgen på bästa sätt! Med paketet Fredagslyx kan du plocka det bästa av allt vi gör på Ästad Vingård. Eller vad sägs om en vinprovning med tre spännande viner och en inspirerande matupplevelse på Restaurang ÄNG? Bokar du standardrum, superior eller svit så får ni även en egen bastu på rummet. Efter en skön natts sömn kan du kliva upp till vår stora frukost.

BOKA   LÄS MER

Spapaket

SPAPAKET

Fr. 1.780 kr/pers.

Perfekt för dig som vill komma undan ett slag och få lugn och ro i vackra miljöer med naturen inpå knuten. Vårt Spapaket innehåller boende i mysigt hotellrum, entré till Sinnenas spa, 4-rätters Gårdsmeny på Restaurang Logen samt en härlig frukostbuffé innan hemresa.

BOKA   LÄS MER

Spapaket Plus

Fr. 2.435 kr/pers.

Går enbart att boka med ankomst torsdag – söndag.

Kompromissa inte när det gäller avkoppling och smakupplevelser. Här får du mer av allt! Bo i ett härligt hotellrum med utsikt över omgivningarna. Ta den tid du behöver i Sinnenas Spa innan det är dags för en inspirerande matupplevelse med avsmakningsmeny på Restaurang ÄNG. Innan hemresa kan du njuta av en stor frukostbuffé.

BOKA   LÄS MER

Paket över dagen

DAGSPA & VINGÅRDSVANDRING

Fr. 495 kr/pers.Starta förmiddagen i Sinnenas Spa med härliga bad och exklusiva bastumiljöer. Följ sen med ut på vinfältet för att lära dig mer om hur vi odlar vin i Halland. Den guidade vingårdsvandringen leds av våra sommelierer och fortsätter sedan in i vineriet och vinkällaren.

LÄS MER

VANDRING ÖVER DAGEN

Fr. 320 kr/pers.Allt du behöver för en härlig dag i skogen. Parkera enkelt på Ästad Vingård, njut av en morgonfika och hämta ut en packad väska med lunchpaket och vandringskartor över Åkulla Bokskogar. Du som vandrar över dagen kan dessutom vila ut i Sinnenas Spa efter vandringen, till nedsatt vandringspris.

LÄS MER

Söndag-måndagpaket

Söndag-Måndagpaket

Fr. 1.445 kr/pers.

Går endast att boka med ankomst söndag. Detta paket utgår den 27 december.

Söndagen är till för avkoppling och uppladdning. Förläng helgen hos oss och starta den nya veckan fulladdad med energi och kraft. Spendera eftermiddagen i Sinnenas Spa och värm er i våra bastumiljöer och varmbad. Avsluta sedan kvällen med en rik gårdsmeny i en av våra restauranger.

BOKA   LÄS MER

Undervattensbastun

Vin & Spa

Vin & Spa

Fr. 2.230 kr/pers.

Smaka, upplev och lär dig mer om vin – samtidigt som du kan njuta av vårt härliga Sinnenas Spa. Paketet Vin & Spa innehåller bland annat guidad vingårdsvandring, vinprovning, entré till Sinnenas Spa och en lantligt inspirerad gårdsmeny i mysiga Restaurang Logen.

BOKA   LÄS MER

 

Vin & Spa plus

Fr. 2.885 kr/pers.

Går enbart att boka med ankomst torsdag – söndag.

Ett fullmatat paket för dig som vill maximera upplevelsen med vin, spa och god mat. Här får du bland annat en guidad vingårdsvandring, vinprovning, entré till Sinnenas Spa samt avsmakningsmenyn på Restaurang ÄNG. Sov ut i ett härligt hotellrum och vakna upp till vår stora lantliga frukostbuffé morgonen efter.

BOKA   LÄS MER

Vandringspaket

vandringspaket

Fr. 2.150 kr/pers.

Ge dig ut i våra härliga bokskogar. Här startar du med god morgonfika och kan planera dagens vandring. Lunchpaket och kartor över vandringslederna får du av oss. I paketet ingår även 4-rätters Gårdsmeny, övernattning på hotellrum samt frukost (eller frukostpåse på rummet) innan hemresa.

BOKA   LÄS MER

Vandringspaket Plus

Fr. 2.805 kr/pers.

Går enbart att boka med ankomst torsdag – söndag.

Vandra i vackra Åkulla bokskogar, checka in på hotellrummet, värm er i Sinnenas Spa och njut av en avsmakningsmeny i restaurang ÄNG. En inspirerande smakupplevelse efter en härlig vandringsdag i naturreservatet. Morgonen efter vaknar ni upp till en härlig frukost.

BOKA   LÄS MER

Övriga paket

LILLA GOLFPAKETet – 1 natt

Fr. 1.685 kr/pers.

Spela golf, övernatta i mysiga hotellrum och koppla av med god mat och dryck.

Våra golfpaket innehåller livets goda, oavsett om man väljer att stanna en eller två nätter.

BOKA   LÄS MER

SToRA GOLFPAKETET – 2 nätter

Fr. 4.570 kr/pers.

Kombinera allt som gör livet värt att leva. Spela golf, övernatta i mysiga hotellrum, njut av god mat och dryck och koppla av i nya Sinnenas spa.

Våra golfpaket innehåller livets goda, oavsett om man väljer att stanna en eller två nätter.

BOKA   LÄS MER

BOKA ETT BESÖK PÅ Ästad vingård

Lediga rum hittar du enklast i vår onlinebokning!

TILL ONLINEBOKNING