fbpx

Paket & priser

Hos oss finns ett stort val av aktiviteter och saker att göra under sitt besök, oavsett om ni kommer hit med ert företag eller privat så finns det paket som vi tror kan passa just ert sällskap.

Privat eller företag?

På denna sidan finner ni alla våra privatpaket. Länk för att boka samt för att läsa mer finns under respektive paket.

Önskar ni istället kolla in våra konferenspaket så hittar ni dem här:

KONFERENSPAKET

Vy på sinnenas spa från hotellet

Aktuella Erbjudanden

Vardagsmys med 30% rabatt

Fr. 1.176 kr/pers.

(Erbjudandet gäller fram till 31 maj med ankomst mån – tors)

Lämna stan och möt våren mitt i naturen. I våra avskilda miljöer kan du ta en uppfriskande vandring i Åkulla bokskogar, koppla av i utomhusavdelningen på Sinnenas Spa och värma dig med egen bastu på rummet. Har du möjlighet att besöka oss mitt i veckan får du 30% rabatt på utvalda paket!

BOKA   LÄS MER

Vårvandring 30% rabatt

Fr. 1.435 kr/pers.

(Erbjudandet gäller fram till sista maj, ej på lördagar)

Sträck på benen och ta dig ut i härliga Åkulla bokskogar för att tanka solljus och frisk luft. Över sex mil vandringsleder med garanterad avskildhet. Efteråt kan du värma upp bastun på rummet och koppla av i lugn och ro. Vi fixar en lyxig frukostpåse att vakna upp till dagen efter.

BOKA   LÄS MER

 

Gastropaket

Gastropaket

Fr. 1.890 kr/pers.

Går enbart att boka med ankomst torsdag – söndag

Ett paket för dig som vill komma iväg och njuta av nya och spännande smakupplevelser. Här ingår middag med vår fantastiska avsmakningsmeny på Restaurang ÄNG. Efter middagen kan du sova ut på hotellrummet innan en stor härlig frukost väntar morgonen efter.

BOKA   LÄS MER

Vingårdsresor

Vingårdspaket

Fr. 1.685 kr/pers.

Lär dig mer om utmaningarna och tjusningen med jobbet som vinodlare i Halland! Paketet ger dig en guidad vingårdsvandring med en 3-glasprovning, övernattning i mysiga hotell, 4-rätters gårdsmeny på restaurang Logen och en härlig frukost innan hemresa.

BOKA   LÄS MER

Vingårdspaket PLus

Fr. 2.340 kr/pers.

Vinter i vingården

Går enbart att boka med ankomst torsdag – söndag.

Ännu fler smaker och avkoppling. Här börjar du med en guidad tur i vingården samt en 3-glasprovning. Checka sedan in hotellrum med med egen bastu, innan det är dags för kvällens avsmakningsmeny på Restaurang ÄNG. Efter en god natts sömn vaknar du upp till en lantligt inspirerad frukostbuffé.

BOKA   LÄS MER

Fredagslyx

Konferens vinprovning

Fredagslyx

Fr. 2.215 kr/pers.

Går enbart att boka med ankomst fredag

Starta helgen på bästa sätt! Med paketet Fredagslyx kan du plocka det bästa av allt vi gör på Ästad Vingård. Eller vad sägs om en vinprovning med tre spännande viner och en inspirerande matupplevelse på Restaurang ÄNG? Bokar du standardrum, superior eller svit så får ni även en egen bastu på rummet. Efter en skön natts sömn kan du kliva upp till vår stora frukost.

BOKA   LÄS MER

Spapaket

SPAPAKET

Fr. 1.580 kr/pers.

(I samband med öppning av vårt nya spa 1 maj kommer frånpriset att vara fr. 1.780 kr/pers.)

Perfekt för dig som vill komma undan ett slag och få lugn och ro i vackra miljöer med naturen inpå knuten. Vårt Spapaket innehåller boende i mysigt hotellrum, entré till Sinnenas spa, 4-rätters Gårdsmeny på Restaurang Logen samt en härlig frukostbuffé innan hemresa.

BOKA   LÄS MER

Spapaket Plus

Fr. 2.235 kr/pers.

Utsidan av sjöbodsbastun

Går enbart att boka med ankomst torsdag – söndag. (I samband med öppning av vårt nya spa 1 maj kommer frånpriset att vara fr. 2.435 kr/pers.)

Kompromissa inte när det gäller avkoppling och smakupplevelser. Här får du mer av allt! Bo i ett härligt hotellrum med egen bastu och utsikt över omgivningarna. Ta den tid du behöver i Sinnenas Spa innan det är dags för en inspirerande matupplevelse med avsmakningsmeny på Restaurang ÄNG. Innan hemresa kan du njuta av en stor frukostbuffé.

BOKA   LÄS MER

Totalupplevelsen

Totalupplevelsen

Fr. 3.990 kr/pers.

Går enbart att boka med ankomst onsdag – söndag. (I samband med öppning av vårt nya spa 1 maj kommer frånpriset att vara fr. 4.120 kr/pers.)

Paketet för dig som vill prova så mycket som möjligt av vad Ästad Vingård har att erbjuda. Här bor du två nätter på vingården, får entré till Sinnenas Spa, vinprovning, vingårdsvandring, avsmakningsmeny på restaurang ÄNG, gårdsmeny på restaurang Logen och frukost båda dagarna. Maximal avkoppling och njutning. Incheckning gäller onsdag till söndag.

BOKA   LÄS MER

Söndag-måndagspaket

Undervattensbastun

Söndag-Måndagpaket

Fr. 1.176 kr/pers.

Går endast att boka med ankomst söndag. (I samband med öppning av vårt nya spa 1 maj kommer frånpriset att vara fr. 1.445 kr/pers.)

Söndagen är till för avkoppling och uppladdning. Förläng helgen hos oss och starta den nya veckan fulladdad med energi och kraft. Spendera eftermiddagen i Sinnenas Spa och värm er i våra bastumiljöer och varmbad. Avsluta sedan kvällen med en rik gårdsmeny i en av våra restauranger.

BOKA   LÄS MER

Vin & Spa

Vin & Spa

Fr. 2.030 kr/pers.

(I samband med öppning av vårt nya spa 1 maj kommer frånpriset att vara fr. 2.230 kr/pers.)

Smaka, upplev och lär dig mer om vin – samtidigt som du kan njuta av vårt härliga Sinnenas Spa. Paketet Vin & Spa innehåller bland annat guidad vingårdsvandring, vinprovning, entré till Sinnenas Spa och en lantligt inspirerad gårdsmeny i mysiga Restaurang Logen.

BOKA   LÄS MER

 

Vin & Spa plus

Fr. 2.685 kr/pers.

Går enbart att boka med ankomst torsdag – söndag. (I samband med öppning av vårt nya spa 1 maj kommer frånpriset att vara fr. 2.885 kr/pers.)

Ett fullmatat paket för dig som vill maximera upplevelsen med vin, spa och god mat. Här får du bland annat en guidad vingårdsvandring, vinprovning, entré till spa samt avsmakningsmenyn på Restaurang ÄNG med cirka elva serveringar. Koppla av på rummet med egen bastu innan läggdags. Morgonen efter väntar vår stora lantliga frukostbuffé.

BOKA   LÄS MER

Vandringspaket

vandringspaket

Fr. 1.950 kr/pers.

(I samband med öppning av vårt nya spa 1 maj kommer frånpriset att vara fr. 2.150 kr/pers.)

Nu 30% rabatt! Ge dig ut i våra härliga bokskogar. Här startar du med god morgonfika och kan planera dagens vandring. Lunchpaket och kartor över vandringslederna får du av oss. I paketet ingår även 4-rätters Gårdsmeny, övernattning på hotellrum samt frukost (eller frukostpåse på rummet) innan hemresa.

BOKA   LÄS MER

Vandringspaket Plus

Fr. 2.605 kr/pers.

Går enbart att boka med ankomst torsdag – söndag. (I samband med öppning av vårt nya spa 1 maj kommer frånpriset att vara fr. 2.805 kr/pers.)

Vandra i vackra Åkulla bokskogar, bo över i vårt spahotell med egen bastu på rummet, värm er i Sinnenas Spa och njut av en avsmakningsmeny i restaurang ÄNG. En inspirerande smakupplevelse efter en härlig vandringsdag i naturreservatet. Morgonen efter vaknar ni upp till en härlig frukost.

BOKA   LÄS MER

Övriga paket

shoppingpaket

Fr. 1.300 kr/pers.

Ästad vingård ligger ca 30 minuter från Ullared och varuhuset Gekås.

Koppla av med en härlig vistelse hos oss i samband med er shoppingtur. Ni bestämmer själva om ni startar eller avslutar turen hos oss, eller om ni vill ta två dagars shopping med lite välplanerad avkoppling mellan passen. Paketet ger er övernattning i hotellrum, 4-rätters Gårdsmeny och stor frukostbuffé.

BOKA   LÄS MER

shoppinggäst anländer till hotellet

GOLFPAKETet – 1 natt

Fr. 1.585 kr/pers.

golfgreen på hofgårds golfklubb

Kombinera flera av dina favoritsysselsättningar! Spela golf, övernatta i mysiga hotellrum, ät god mat och drick goda drycker, koppla av i Sinnenas spa.

Våra golfpaket innehåller livets goda, oavsett om man väljer att stanna en eller två nätter.

BOKA   LÄS MER

GOLFPAKET – 2 nätter

Fr. 3.765 kr/pers.

Kombinera flera av dina favoritsysselsättningar! Spela golf, övernatta i mysiga hotellrum, ät god mat och drick goda drycker, koppla av i Sinnenas spa.

Våra golfpaket innehåller livets goda, oavsett om man väljer att stanna en eller två nätter.

BOKA   LÄS MER

Priser

vingård

Presentation av vingården
Vingårdsvandring 125 kr/pers.  (minimipris 1.000 kr/grupp)
Går att boka utan minimumpris klockan 13:00 varje dag

Vinprovningar
Vinprovning, 1 glas vin, 125 kr/pers. (minimipris 1.000 kr/grupp)
Vinprovning, 3 glas vin, 325 kr/pers.  (minimipris 2.600 kr/grupp)
Går att boka utan minimumpris klockan 14:00 varje dag
Vinprovning, 5 glas vin, 475 kr/pers. (minimipris 3.800 kr/grupp)

Temaprovnningar

Provning av mousserande viner
3 glas vin, 335 kr/pers. (minimipris 2.680 kr/grupp)
5 glas vin, 555 kr/pers. (minimipris 4.440 kr/grupp)

Provning av röda viner
3 glas vin, 325 kr/pers. (minimipris 2.600 kr/ grupp)

Ost och vin
3 ostar och 3 glas vin, 385 kr/pers. (minimipris 3.080 kr/grupp)

Vinprovartävling
4 glas vin,  345 kr/pers.  (minimipris 2.760 kr/grupp)

Sinnenas spa

Pris
Entré 345 kr/pers.

Öppettider
söndag – torsdag 15:00 – 18:00
fredagar 15:00 – 19:00
lördagar 13:00 – 16:00 alt. 16:00 – 19:00 (Gäller ej dagspa)

Från 1 maj

Pris
Entré 545 kr/pers. måndag – torsdag
Entré 595 kr/pers. fredag – söndag

Öppettider boende
08:00 – 20:00 måndag – söndag

Öppettider dagspa
08:00 – 12:00 alt. 12:00 – 20:00 måndag – söndag

Åldersgräns 13 år.

För mer information och bokning är du välkommen att maila info@astadvingard.se eller ringa till 0340-460 61.