fbpx
Bild på säng i Kvarnbäcksgården

BJUD NÅGON KÄR PÅ ETT

ALLA HJÄRTANS DAG PAKET

Välkomna tillbaka inför Alla hjärtans dag 2020!

SE ALLA PAKET

Ångbastui hotellrum
Kvarnbäcksgården med sol

Blommor, Bastu och Bubbel på Rummet

1.290 kr/person för del i dubbelrum

för boende i dubbelrum i Kvarnbäcksgården

Sluta jobbet lite tidigare på torsdag 14 februari och överraska någon kär på en mysig middag och övernattning hos oss. På rummet så förbereder vi med Blommor, en halvflaska mousserande vin och choklad. Passa även på att njuta av en egen privat bastu på rummet.

För att höja upplevelsen ännu ett steg så kan ni uppgradera er till avsmakningsmenyn i restaurang ÄNG eller boka in ett besök i Sinnenas Spa som har öppet på eftermiddagen mellan klockan 15:00 – 18:00

BOKA   SE ALLA PAKET

VAD INGÅR I PAKETET?

✓ Gårdsmenyn
✓ Blommor, bubbel och choklad på rummet
✓ Övernattning i hotell Kvarnbäcksgården med egen privat bastu
✓ Frukost

1.290 kr/person för del i dubbelrum

För bokning flera nätter eller för bokning av familj ber vi er ringa vår bokningsavdelning på telefonnummer 0340-460 61 eller maila din förfrågan till info@astadvingard.se.

BOKA

Bild på logen och julbrunch

INFORMATION GÄLLANDE ERT PAKET:

Incheckning sker från 14:30, men givetvis går det utmärkt att komma till oss tidigare, kanske för att starta upp med en god lunch/brunch eller följa med ut på vingårdsvandring innan ni startar upp med ert program.

Fråga oss gärna, så hjälper vi er med att kolla på möjligheterna att delta på någon aktivitet alternativt att boka bord för lunchen.

Klockan 15:00 öppnar Sinnenas spa som är öppet fram till 18:00.

Vissa dagar har vi öppet både restaurang Logen och ÄNG.

Frukosten serveras i restaurang Logen från 07:00 – 10:00 på vardagar och 08:00 – 10:30 på lördagar och söndagar samt röda dagar.

Utcheckning sker i Vinhuset senast klockan 11:00.

ALLMÄN INFORMATION:

Inför er vistelse får ni gärna meddela oss om ni önskar enkelsängar/dubbelsäng i de fall då ni sover 2 pers./rum.

Vi tar även gärna emot information om ev. allergier innan er ankomst.

Lättast tar man sig till oss med bil, men under sommaren samt vissa helger och röda dagar finns det möjlighet att åka buss från Varbergs station. Här kan ni läsa mer om hur man tar sig hit.

Vi hänvisar alla våra gäster först och främst till den stora parkeringsplatsen, mitt på gården. Där finns även handikapparkeringar samt fyra laddningsstationer för elbilar.

Vi blir väldigt glada för all hjälp vi kan få i vårt utvecklingsarbete. Därför har vi en gästenkät som vi gärna skickar ut till er via mejl, efter ert godkännande, vid utcheckning.

Vi vill också uppmärksamma att vi är en svanenmärkt anläggning.

Vid en bokningsförfrågan/bokning sparas dina kontaktuppgifter enligt vår personuppgiftspolicy. Den kan du läsa mer om här.