fbpx
Vinprovning i vinhuset

Börja helgen på hög nivå

Fredagslyx

FREDAGSLYX

FR. 1.985 kr/pers.

Går enbart att boka fredagar

Haft en lång och tuff arbetsvecka? Starta helgen på bästa sätt med vårt paket Fredagslyx. Vi inleder kvällen med att smaka på tre spännande viner på vinprovning. Sedan följer en härlig avsmakningsmeny i nya restaurang ÄNG med råvaror och inspiration av det halländska landskapet. Om du bokar ett standardrum, superior eller svit så dår du en egen privat bastu på rummet som du kan använda när du vill under ert besök. Lördagen inleds på bästa sätt med vår stora frukost på restaurang Logen.

BOKA   KONTAKTA BOKNINGSAVDELNINGEN

Utsikt ifrån Kvarnbäcksgården

VAD INGÅR I PAKETET?

✓ Vinprovning 3 glas.
✓ Reducerad avsmakningsmeny i restaurang ÄNG
✓ Boende i vårt hotell
✓ Frukost, lördag morgon

BOKA   SE ALLA PAKET

 

INFORMATION GÄLLANDE ERT PAKET:

Incheckning sker från 14:30 och om ni önskar så kan ni boka till ett besök till Sinnenas Spa för 345 kr/pers.

Vi ordnar gärna med något välkomnande på rummet till er incheckning. Ett frukt- och chokladfat samt en flaska mousserande kostar 395 kr för två pers.

Receptionen och Restaurang ÄNG är båda i den stenbeklädda byggnaden som vi kallar för Vinhuset.

Frukosten serveras i restaurang Logen från 07:00-10:00 på vardagar (10:30 mellan midsommar-12 augusti) och 08:00-10:30 på lördagar och söndagar samt röda dagar.

Utcheckning sker i Vinhuset senast klockan 11:00.

ALLMÄN INFORMATION:

Inför er vistelse får ni gärna meddela oss om ni önskar enkelsängar/dubbelsäng i de fall då ni sover 2 pers./rum.

Vi tar även gärna emot information om ev. allergier innan er ankomst.

Lättast tar man sig till oss med bil, men under sommaren samt vissa helger och röda dagar finns det möjlighet att åka buss från Varbergs station. Här kan ni läsa mer om hur man tar sig hit.

Vi hänvisar alla våra gäster först och främst till den stora parkeringsplatsen, mitt på gården. Där finns även handikapparkeringar samt fyra laddningsstationer för elbilar.

Vi blir väldigt glada för all hjälp vi kan få i vårt utvecklingsarbete. Därför har vi en gästenkät som vi gärna skickar ut till er via mejl, efter ert godkännande, vid utcheckning.

Vi vill också uppmärksamma att vi är en svanenmärkt anläggning.

Vid en bokningsförfrågan/bokning sparas dina kontaktuppgifter enligt vår personuppgiftspolicy. Den kan du läsa mer om här.