fbpx

Njut av en resa genom det Halländska skafferiet

Gastropaket

Avsmakningsmeny på Restaurang ÄNG med övernattning

Fr. 1.890 Kr/pers.

Går enbart att boka torsdag – söndag.

Checka in på Ästad Vingård och njut av nya, spännande smaker på Restaurang ÄNG. Kökschef Filip Gemzell har odlat, skördat och handplockat de finaste råvarorna som går att få tag på runtom i trakterna. Ett hantverk du bara måste prova. Morgonen efter har vi dukat fram en lantligt inspirerad frukost.

BOKA   MER OM RESTAURANG ÄNG

VAD INGÅR I PAKETET?

✓ Avsmakningsmeny i Restaurang ÄNG
✓ Övernattning i hotellrum
✓ Frukost

Fr. 1.890 kr/person

För bokning flera nätter eller för bokning av familj ber vi er ringa vår bokningsavdelning på telefonnummer 0340-460 61 eller maila din förfrågan till info@astadvingard.se.

BOKA   SE ALLA PAKET

 

Standard, Superior eller Svit?

På Ästad Vingård kan du välja mellan flera olika övernattningsmöjligheter för att hitta ett boende som passar din resa. Allt från stora sviter med spa-avdelning, smarta ljudsystem och egen bastu till enklare klassiskt boende och mysiga timrade stugor. Varje boende är placerat mitt i den lantliga idyllen med närhet till vinfält, spa och våra två restauranger.

SE BOENDE

stanna två nätter

I paketet Totalupplevelsen bor du två nätter på vingården och får mer tid att njuta av vin, mat och naturen omkring gården.

LÄS MER

Spa varje dag

Bli medlem i Sinnenas Spa och åk till lugnet så ofta du kan. Fri entré alla dagar i veckan, med förmåner och rabatter på Ästad Vingård.

BLI MEDLEM

ge bort avkoppling

En stunds lugn och ro är ibland den bästa presenten. Med vårt presentkort bestämmer mottagaren själv när och hur hen vill njuta.

PRESENTKORT

Boka ett besök på Ästad vingård

För frågor och bokning är du välkommen att kontakta oss på info@astadvingard.se eller telefon 0340-46061.

TILL VÅR ONLINEBOKNING