fbpx

Njut av en resa genom det Halländska skafferiet

Gastropaket

Övernattning och Avsmakningsmeny i nya Restaurang ÄNG

Fr. 1.890 Kr/pers.

Går enbart att boka torsdag – söndag.

Vi på Ästad Vingård fortsätter att satsa på mat och dryck från det halländska skafferiet. Ny på vingården är Filip Gemzell som senast kommer ifrån jobbet som kökschef på Restaurang Huset på Svalbard, där han utforskat nordiska smakkombinationer med råvaror från Svalbard och Arktis. Under sin första tid här på gården har Filip utforskat Halland för att hitta de bästa lokala råvarorna som kusten och inlandet har att erbjuda. I vårt nya restaurangkoncept ÄNG serveras du numera en avsmakningsmeny inspirerad av Halland, som vi matchar med fantastiska drycker och viner från vår källare!

BOKA   KONTAKTA BOKNINGSAVDELNINGEN

Solen lyser in i ett hotellrum i Kvarnbäcksgården

VAD INGÅR I PAKETET?

✓ Avsmakningsmeny i Restaurang ÄNG
✓ Övernattning i hotellrum
✓ Frukost

BOKA   SE ALLA PAKET

 

INFORMATION GÄLLANDE ERT PAKET:

Incheckning sker från 14:30.

Vi ordnar gärna med något välkomnande på rummet till er incheckning. Ett frukt- och chokladfat samt en flaska mousserande kostar 395 kr för två pers.

Receptionen och Restaurang ÄNG är båda i den stenbeklädda byggnaden som vi kallar för Vinhuset.

Frukosten serveras i restaurang Logen från 07:00-10:00 på vardagar (10:30 mellan midsommar-12 augusti) och 08:00-10:30 på lördagar och söndagar samt röda dagar.

Utcheckning sker i Vinhuset senast klockan 11:00.

ALLMÄN INFORMATION:

Inför er vistelse får ni gärna meddela oss om ni önskar enkelsängar/dubbelsäng i de fall då ni sover 2 pers./rum.

Vi tar även gärna emot information om ev. allergier innan er ankomst.

Lättast tar man sig till oss med bil, men under sommaren samt vissa helger och röda dagar finns det möjlighet att åka buss från Varbergs station. Här kan ni läsa mer om hur man tar sig hit.

Vi hänvisar alla våra gäster först och främst till den stora parkeringsplatsen, mitt på gården. Där finns även handikapparkeringar samt fyra laddningsstationer för elbilar.

Vi blir väldigt glada för all hjälp vi kan få i vårt utvecklingsarbete. Därför har vi en gästenkät som vi gärna skickar ut till er via mejl, efter ert godkännande, vid utcheckning.

Vi vill också uppmärksamma att vi är en svanenmärkt anläggning.

Vid en bokningsförfrågan/bokning sparas dina kontaktuppgifter enligt vår personuppgiftspolicy. Den kan du läsa mer om här.