fbpx

Sommar i Halland

Hemester på Ästad Vingård

Hemesterpaket

Fr. 3.830 kr/pers.

Stanna i Sverige i sommar och njut av sköna dagar på Ästad Vingård. Hemesterpaketet ger dig härlig avkoppling i Sinnenas Spa, vandringar i vackra Åkulla Bokskogar, lantligt inspirerade rätter på Restaurang Logen och gott om tid att bara ta det lugnt. 

Boka ditt paket i vår onlinebokning eller kontakta oss via info@astadvingard.se eller ring oss på 0340-46061.

BOKA   KONTAKTA BOKNINGSAVDELNINGEN

 

 

Vandra i Åkulla bokskogar

I avskilda Åkulla Bokskogar finns hela tolv naturreservat med över sex mil olika vandringsleder. Ta en kortis efter frukost för att få upp pulsen eller en längre eftermiddagspromenad och njut av utsikten vid Hiaklitten. Här finns vandringsleder för nybörjare som proffs.

BOKA HEMESTER

Sinnenas Spa under hela vistelsen

Varje dag under din hemester har du tillgång till Sinnenas Spa. Ute i spaträdgården hittar du både varma och kalla bad, som får kroppen att slappna av och själen att vakna till liv igen. Glöm inte att kika ner i undervattensbastun där regnbågslaxen simmar förbi på andra sidan glaset. Eller kliv in i inomhusdelen, till bad- och duschmiljöer som inspirerats av våra naturliga omgivningar.

BOKA

Gårdsmiddag på Logen

Kvällstid serveras en 4-rätters gårdsmiddag på Restaurang Logen. En lantligt inspirerad meny på lokala råvaror och kreativa små avstickare, signerat kökschef Caroline Salminen. Från torsdag till söndag, med undantag för vecka 25 och 26, kan du också uppgradera kvällens middag till avsmakningsmeny på Restaurang ÄNG (i mån av plats).

BOKA

Vad ingår i HEMESTERpaketet?

Ankomstdag

✓ Sinnenas Spa, 12:00 – 20:00
✓ 4-rätters Gårdsmeny på Restaurang Logen
✓ Övernattning i hotellrum

DAG 2

✓ Frukost
✓ Utdelning av vandringskartor och lunchpaket
✓ 4-rätters Gårdsmeny på Restaurang Logen
✓ Övernattning i hotellrum

Entré till Sinnenas Spa hela dagen, 08:00 – 20:00.

Avresedag

✓ Frukost
✓ Utcheckning 11:00
✓ Sinnenas Spa, 08:00 – 12:00

Fr. 3.830 kr/person

Har du frågor eller vill lägga till vingårdsvandring, vinprovning, avsmakningsmeny på Restaurang ÄNG eller liknande? Kontakta bokningsavdelningen på 0340-460 61 eller e-posta din förfrågan till info@astadvingard.se.

BOKA   SE ALLA PAKET

Standard, Superior eller Svit?

På Ästad Vingård kan du välja mellan flera olika övernattningsmöjligheter. I Hemesterpaketet ingår boende i Klassiskt Hotellrum, men vi har även stora sviter som på bilden här bredvid, med spa-avdelning, smarta ljudsystem och egen bastu. Varje boende är placerat mitt i den lantliga idyllen med närhet till vinfält, spa och våra två restauranger.

SE BOENDE

VIngårdsvandring med provning

Nyfiken på hur vi odlar vin i Halland? Gå en guidad vingårdsvandring med våra sommelierer och vingårdsarbetare. Här får du lära dig allt om svensk vinodling, och hänger du med på provning efteråt får du även smaka vårt vin!

För mer information, kontakta bokningsavdelningen på 0340-460 61 eller e-posta din förfrågan till info@astadvingard.se.

BOKA din sommar PÅ Ästad vingård

För mer information och bokning maila oss på info@astadvingard.se eller 0340-460 61.

TILL VÅR ONLINEBOKNING