fbpx

Helgerbjudande

SÖNDAG-MÅNDAGPAKET

Förläng helgen

Fr. 1.445 kr/pers.

Förläng helgen en bit in i veckan och njut av ett härligt spapaket på nya Sinnenas Spa. Allt till ett riktigt bra pris!

Vårt söndag-måndagserbjudande ger dig entré till nya Sinnenas Spa, övernattning i mysiga hotellrum, 4-rätters gårdsmeny samt frukost innan avresa dag 2. Vårt välfyllda spapaket alltså, men till ett mycket bättre pris!

BOKA   KONTAKTA BOKNINGSAVDELNINGEN

VAD INGÅR I PAKETET?

✓ Sinnenas Spa med lån av badrock, tofflor och handduk
✓ 4-rätters gårdsmeny
✓ Övernattning i hotellrum
✓ Frukost

Fr. 1.445 kr/person

För bokning flera nätter eller för bokning av familj ber vi er ringa vår bokningsavdelning på telefonnummer 0340-460 61 eller e-posta din förfrågan till info@astadvingard.se.

BOKA   SE ALLA PAKET

Standard, Superior eller Svit?

På Ästad Vingård kan du välja mellan flera olika övernattningsmöjligheter för att hitta ett boende som passar din resa. Allt från stora sviter med spa-avdelning, smarta ljudsystem och egen bastu till enklare klassiskt boende och mysiga timrade stugor. Varje boende är placerat mitt i den lantliga idyllen med närhet till vinfält, spa och våra två restauranger.

SE BOENDE

stanna två nätter

I paketet Totalupplevelsen bor du två nätter på vingården och får mer tid att njuta av vin, mat och naturen omkring gården.

LÄS MER

Spa varje dag

Bli medlem i Sinnenas Spa och åk till lugnet så ofta du kan. Fri entré alla dagar i veckan, med förmåner och rabatter på Ästad Vingård.

LÄS MER

våra rum

Välj mellan olika övernattningsmöjligheter för att hitta ett boende som passar din resa. Klassisk, Standard, Superior eller Svit.

LÄS MER

Boka ett besök på Ästad vingård

För frågor och bokning är du välkommen att kontakta oss på info@astadvingard.se eller telefon 0340-46061.

TILL VÅR ONLINEBOKNING