fbpx
Utsidan av sjöbodsbastun

Förläng helgen med vårt

SÖNDAG-MÅNDAGSPAKET

Förläng helgen

Fr. 1.176 kr/pers.

Detta erbjudandet är riktat mot alla er som har ett lite mer flexibelt helgschema. Förläng helgen en bit in i veckan och avnjut ett härligt spapaket till ett riktigt bra pris!

Vårt söndag-måndagserbjudande innehåller så klart entré till Sinnenas spa, övernattning i mysiga hotellrum, Gårdsmenyn samt frukost innan avresa dag 2. Vårt spapaket helt enkelt, men med mycket bättre pris!

BOKA TILL ONLINEBOKNINGEN

Undervattensbastun i klart vatten

VAD INGÅR I PAKETET?

✓ Sinnenas Spa med lån av badrock, tofflor och handduk
✓ Gårdsmenyn
✓ Övernattning i hotellrum
✓ Frukost

1.176 kr/person

Rabatter erbjuds på flera våra paket för bokning med kortare framförhållning och sista minuten. Kontakta oss för att få aktuellt pris för just ert önskade datum. 

För bokning flera nätter eller för bokning av familj ber vi er ringa vår bokningsavdelning på telefonnummer 0340-460 61 eller maila din förfrågan till info@astadvingard.se.

BOKA

INFORMATION GÄLLANDE ERT PAKET:

Incheckning sker från 14:30, men givetvis går det utmärkt att komma till oss tidigare, kanske för att starta upp med en god lunch/brunch eller följa med ut på vingårdsvandring innan ni startar upp med ert program.

Fråga oss gärna, så hjälper vi er med att kolla på möjligheterna att delta på någon aktivitet alternativt att boka bord för lunchen.

Klockan 15:00 är det dags för ett avkopplande besök i vårt Sinnenas spa som är öppet till 19:00 på söndagar.

Vi ordnar gärna med något välkomnande på rummet till er incheckning. Ett frukt- och chokladfat samt en flaska mousserande kostar 395 kr för två pers.

Frukosten serveras i restaurang Logen från 07:00-10:00 på vardagar och 08:00-10:30 på lördagar och söndagar samt röda dagar.

Utcheckning sker i Vinhuset senast klockan 11:00.

ALLMÄN INFORMATION:

Inför er vistelse får ni gärna meddela oss om ni önskar enkelsängar/dubbelsäng i de fall då ni sover 2 pers./rum.

Vi tar även gärna emot information om ev. allergier innan er ankomst.

Lättast tar man sig till oss med bil, men under sommaren samt vissa helger och röda dagar finns det möjlighet att åka buss från Varbergs station. Här kan ni läsa mer om hur man tar sig hit.

Vi hänvisar alla våra gäster först och främst till den stora parkeringsplatsen, mitt på gården. Där finns även handikapparkeringar samt fyra laddningsstationer för elbilar.

Vi blir väldigt glada för all hjälp vi kan få i vårt utvecklingsarbete. Därför har vi en gästenkät som vi gärna skickar ut till er via mejl, efter ert godkännande, vid utcheckning.

Vi vill också uppmärksamma att vi är en svanenmärkt anläggning.

Vid en bokningsförfrågan/bokning sparas dina kontaktuppgifter enligt vår personuppgiftspolicy. Den kan du läsa mer om här.