fbpx

Sista minuten

25% rabatt

sista minuten-spa – 25% rabatt på spapaket

Fr. 1.335 kr/pers.

Gäller vid bokning 7 dagar innan ankomst söndag–torsdag

Lämna stan för lugn och skön avkoppling på en vardag. I våra naturligt avskilda miljöer kan du ta en vandring i Åkulla bokskogar och upptäcka nya Sinnenas Spa.. Nu till 25% rabatt!

Ankomstdag gäller söndag till torsdag. För bokning flera nätter eller för bokning av familj ber vi er ringa vår bokningsavdelning på telefonnummer 0340-460 61 eller maila din förfrågan till info@astadvingard.se.

BOKA  

 

 

VAD INGÅR I PAKETET?

✓ Sinnenas Spa med lån av badrock, tofflor och handduk
✓ 4-rätters gårdsmeny på Restaurang Logen
✓ Övernattning i hotellrum
✓ Frukost

Fr. 1.335 kr/person

BOKA   SE ALLA PAKET

Standard, Superior eller Svit?

På Ästad Vingård kan du välja mellan flera olika övernattningsmöjligheter för att hitta ett boende som passar din resa. Allt från stora sviter med spa-avdelning, smarta ljudsystem och egen bastu till enklare klassiskt boende och mysiga timrade stugor. Varje boende är placerat mitt i den lantliga idyllen med närhet till vinfält, spa och våra två restauranger.

SE BOENDE

Eget spa på rummet

Vila upp dig med eget spa på rummet. Starta upp bastun, anslut telefonen till ljudsystemet och koppla bort vardagen för en stund. Perfekt när du vill pausa arbetet, få lite frisk luft och ta hand om kroppen. Kontakta oss så hjälper vi dig med vilken typ av rum du ska boka och fixar ett eget spa-paket åt dig.

BOKA

Vandra i Åkulla bokskogar

Få saker är vackrare än när naturen vaknar till liv igen. I avskilda Åkulla bokskogar finns tolv naturreservat med över sex mil olika vandringsleder. Ta en kortis efter frukost för att få upp pulsen eller en längre eftermiddagspromenad och njut av utsikten.

BOKA

Boka ett besök på Ästad vingård

För frågor och bokning är du välkommen att kontakta oss på info@astadvingard.se eller telefon 0340-46061.

TILL VÅR ONLINEBOKNING