fbpx
Skott i vingården

Tjuvstarta semestern

Sommarstart

Övernattning och gårdsmeny i restaurang Logen

FR. 1.040 kr/pers.

för del i dubbelrum

Har du också drabbats av semester-abstinens efter påskhelgens pangväder? Vi har satt ihop ett paket för dig som vill ha ännu fler lata dagar innan den riktiga semestern drar igång.

Vårt paket Sommarstart ger dig 20% rabatt och gäller hela juni (incheckning söndag–torsdag, 3 juni–7 juli).

BOKA

Undervattensbastu
Bäddat i kvarnbäcksgården

VAD INGÅR I PAKETET?

✓ Fyrarätters Gårdsmeny i Restaurang Logen
✓ Övernattning i hotellrum
✓ Frukost

1.040 kr/person för del i dubbelrum

För bokning flera nätter eller för bokning av familj ber vi er ringa vår bokningsavdelning på telefonnummer 0340-460 61 eller maila din förfrågan till info@astadvingard.se.

BOKA

Boka Kvarnbäcksgården

Vi rekommenderar att ni bokar in er i vårt spahotell som heter Hotell Kvarnbäcksgården. Alla rummen är försedda med en egen bastu och teknik som du kan styra och ändra värme, ljus och gardiner. Viktigast av allt är du kan koppla din telefon med rummet så att du kan lyssna på din favorit Spotifylista när du bastar.

BOENDE

 

INFORMATION GÄLLANDE ERT PAKET:

Incheckning sker från 14:30 och om ni önskar så kan ni boka till ett besök till Sinnenas Spa för 345 kr/pers.

Vi ordnar gärna med något välkomnande på rummet till er incheckning. Ett frukt- och chokladfat samt en flaska mousserande kostar 395 kr för två pers.

Receptionen och Restaurang ÄNG är båda i den stenbeklädda byggnaden som vi kallar för Vinhuset.

Frukosten serveras i restaurang Logen från 07:00 – 10:00 på vardagar (10:30 mellan midsommar – 12 augusti) och 08:00 – 10:30 på lördagar och söndagar samt röda dagar.

Utcheckning sker i Vinhuset senast klockan 11:00.

ALLMÄN INFORMATION:

Inför er vistelse får ni gärna meddela oss om ni önskar enkelsängar/dubbelsäng i de fall då ni sover 2 pers./rum.

Vi tar även gärna emot information om ev. allergier innan er ankomst.

Lättast tar man sig till oss med bil, men under sommaren samt vissa helger och röda dagar finns det möjlighet att åka buss från Varbergs station. Här kan ni läsa mer om hur man tar sig hit.

Vi hänvisar alla våra gäster först och främst till den stora parkeringsplatsen, mitt på gården. Där finns även handikapparkeringar samt fyra laddningsstationer för elbilar.

Vi blir väldigt glada för all hjälp vi kan få i vårt utvecklingsarbete. Därför har vi en gästenkät som vi gärna skickar ut till er via mejl, efter ert godkännande, vid utcheckning.

Vi vill också uppmärksamma att vi är en svanenmärkt anläggning.

Vid en bokningsförfrågan/bokning sparas dina kontaktuppgifter enligt vår personuppgiftspolicy. Den kan du läsa mer om här.