fbpx

Upplev vackra Sinnenas spa med ett

Spapaket

sinnenas spa & övernattning

Fr. 1.580 Kr/pers.

(I samband med öppning av vårt nya spa 1 maj kommer frånpriset att vara fr. 1.780 kr/pers.)

Vårt mest bokade spapaket, perfekt för dig som vill komma undan ett slag, uppleva lugn och ro i vackra, naturliga miljöer!

Vårt Sinnenas spa är en unik upplevelse där alla bastur och bad ligger med naturen nära inpå. Ni promenerar på små gångar som leder från hus till hus, mellan varmbad och kallbad. Världens enda bastu under vatten, en bastu byggd under en gammal stenbro och varma badtunnor med bar himmel ovanför är några av våra spamiljöer.

Om du har flexibelt ankomstdatum rekommenderar vi dig att kolla in vårt söndag-måndagspaket, en chans att förläng helgen något till ett riktigt bra pris!

BOKA   KONTAKTA BOKNINGSAVDELNINGEN

VAD INGÅR I PAKETET?

✓ Sinnenas Spa med lån av badrock, tofflor och handduk
✓ Gårdsmenyn
✓ Övernattning i hotellrum
✓ Frukost

Fr. 1.580 kr/person

För bokning flera nätter eller för bokning av familj ber vi er ringa vår bokningsavdelning på telefonnummer 0340-460 61 eller maila din förfrågan till info@astadvingard.se.

BOKA   SE ALLA PAKET

INFORMATION GÄLLANDE ERT PAKET:

För er som bokat ett spapaket med ankomst lördagar  startar er vistelse klockan 13:00 med ett avkopplande besök i vårt Sinnenas spa. Ni har tillgång till hela spaområdet i 3 timmar, fram till 16:00.

Har ni ankomstdag söndag-fredag så är det incheckning först från 14:30, ni har du tillgång till Sinnenas spa mellan 15:00-18:00.

Givetvis går det utmärkt att komma till oss tidigare, kanske för att starta upp med en god lunch/brunch innan er spavistelse?

Fråga oss gärna, så hjälper vi er med att kolla på möjligheterna att delta på någon aktivitet alternativt att boka bord för lunchen.

Vi ordnar gärna med något välkomnande på rummet till er incheckning. Ett frukt- och chokladfat samt en flaska mousserande kostar 395 kr för två pers.

Frukosten serveras i restaurang Logen från 07:00-10:00 på vardagar (10:30 mellan midsommar-12 augusti) och 08:00-10:30 på lördagar och söndagar samt röda dagar.

Utcheckning sker i Vinhuset senast klockan 11:00.

ALLMÄN INFORMATION:

Inför er vistelse får ni gärna meddela oss om ni önskar enkelsängar/dubbelsäng i de fall då ni sover 2 pers./rum.

Vi tar även gärna emot information om ev. allergier innan er ankomst.

Lättast tar man sig till oss med bil, men under sommaren samt vissa helger och röda dagar finns det möjlighet att åka buss från Varbergs station. Här kan ni läsa mer om hur man tar sig hit.

Vi hänvisar alla våra gäster först och främst till den stora parkeringsplatsen, mitt på gården. Där finns även handikapparkeringar samt fyra laddningsstationer för elbilar.

Vi blir väldigt glada för all hjälp vi kan få i vårt utvecklingsarbete. Därför har vi en gästenkät som vi gärna skickar ut till er via mejl, efter ert godkännande, vid utcheckning.

Vi vill också uppmärksamma att vi är en svanenmärkt anläggning.

Vid en bokningsförfrågan/bokning sparas dina kontaktuppgifter enligt vår personuppgiftspolicy. Den kan du läsa mer om här.