fbpx

extra allt

Spapaket Plus

Avkoppling och smakupplevelser

Fr. 2.435 kr/person.

Ge dig själv tid att koppla av. Checka in i ett av gårdens mysiga hotellrum med utsikt över omgivningarna. Gå ner till Sinnenas Spa för några timmar stillsamt lugn, blandat med intensiva upplevelser för dina sinnen. Här utforskar du din egen personliga avkoppling genom dina sinnen och de vackra omgivningarna. Ljud, dofter, smaker och temperaturer skapar nya upplevelser att minnas.

När dagen går över i kväll serveras en avsmakningsmeny signerad Filip Gemzell på Restaurang ÄNG, med råvaror från närliggande gårdar och omgivningar. Morgonen efter vaknar du upp till en lantlig frukostbuffé innan avresa.

BOKA   KONTAKTA BOKNINGSAVDELNINGEN

VAD INGÅR I PAKETET?

✓ Sinnenas Spa med lån av badrock, tofflor och handduk
✓ Avsmakningsmeny på Restaurang ÄNG
✓ Övernattning
✓ Frukost

Fr. 2.435 kr/person

För bokning flera nätter eller för bokning av familj ber vi er ringa vår bokningsavdelning på telefonnummer 0340-460 61 eller e-posta din förfrågan till info@astadvingard.se.

BOKA   SE ALLA PAKET

MIddag i restaurang ÄNG

Restaurang ÄNG bygger på en enkel idé. Att ta vad som finns utanför dörren och förädla det till sin största potential. En skandinaviskt inspirerad restaurang, där råvarorna kommer från nära samarbeten med lokala jägare, fiskare och odlare. En plats där smak, hållbarhet och hantverk möts i en matupplevelse du kommer minnas länge.

RESTAURANG ÄNG

Standard, Superior eller Svit?

På Ästad Vingård kan du välja mellan flera olika övernattningsmöjligheter för att hitta ett boende som passar din resa. Allt från stora sviter med spa-avdelning, smarta ljudsystem och egen bastu till enklare klassiskt boende och mysiga timrade stugor. Varje boende är placerat mitt i den lantliga idyllen med närhet till vinfält, spa och våra två restauranger.

SE BOENDE

Boka ett besök på Ästad vingård

För frågor och bokning är du välkommen att kontakta oss på info@astadvingard.se eller telefon 0340-46061.

TILL VÅR ONLINEBOKNING