fbpx
Undervattensbastun i frostskrud

Största möjliga avkoppling med ett

Spapaket Plus

Avkoppling och smakupplevelser

Fr. 2.235 Kr/pers.

Går enbart att boka torsdag – söndag. (I samband med öppning av vårt nya spa 1 maj kommer frånpriset att vara fr. 2.435 kr/pers.)

Ge dig själv tid att koppla av. Utan att kompromissa med något. Här checkar du in i ett av gårdens finaste rum, med egen bastu på rummet och utsikt över våra vackra omgivningar. Gå ner till Sinnenas Spa för några timmars avkoppling med varma bad och uppfriskande dopp.

När dagen går över i kväll serveras en inspirerande matupplevelse på Restaurang ÄNG, med råvaror från närliggande gårdar och omgivningar. Morgonen efter serveras en lantlig frukostbuffé innan avresa.

BOKA   KONTAKTA BOKNINGSAVDELNINGEN

Undervattensbastun
Vy på sinnenas spa från hotellet
Varmbad
Undervattensbastun
Utsikt ifrån Kvarnbäcksgården

VAD INGÅR I PAKETET?

✓ Sinnenas Spa med lån av badrock, tofflor och handduk
✓ Avsmakningsmeny i restaurang ÄNG
✓ Övernattning
✓ Frukost

Fr. 2.235 kr/person

För bokning flera nätter eller för bokning av familj ber vi er ringa vår bokningsavdelning på telefonnummer 0340-460 61 eller maila din förfrågan till info@astadvingard.se.

BOKA   SE ALLA PAKET

INFORMATION GÄLLANDE ERT PAKET:

För er som bokat ett spapaket med ankomst lördagar  startar er vistelse klockan 13:00 med ett avkopplande besök i vårt Sinnenas spa. Ni har tillgång till hela spaområdet i 3 timmar, fram till 16:00.

Har ni ankomstdag måndag – torsdag så har ni tillgång till Sinnenas spa mellan 15:00 – 18:00. På söndagar och fredagar mellan 15:00 – 19:00 och på lördagar mellan 13:00 – 16:00 eller 16:00 – 19:00.

Givetvis går det utmärkt att komma till oss tidigare, kanske för att starta upp med en god lunch/brunch innan er spavistelse?

Fråga oss gärna, så hjälper vi er med att kolla på möjligheterna att delta på någon aktivitet alternativt att boka bord för lunchen.

Vi ordnar gärna med något välkomnande på rummet till er incheckning. Ett frukt- och chokladfat samt en flaska mousserande kostar 395 kr för två pers.

Frukosten serveras i restaurang Logen från 07:00-10:00 på vardagar och 08:00-10:30 på lördagar och söndagar samt röda dagar.

Utcheckning sker i Vinhuset senast klockan 11:00.

ALLMÄN INFORMATION:

Inför er vistelse får ni gärna meddela oss om ni önskar enkelsängar/dubbelsäng i de fall då ni sover 2 pers./rum.

Vi tar även gärna emot information om ev. allergier innan er ankomst.

Lättast tar man sig till oss med bil, men under sommaren samt vissa helger och röda dagar finns det möjlighet att åka buss från Varbergs station. Här kan ni läsa mer om hur man tar sig hit.

Vi hänvisar alla våra gäster först och främst till den stora parkeringsplatsen, mitt på gården. Där finns även handikapparkeringar samt fyra laddningsstationer för elbilar.

Vi blir väldigt glada för all hjälp vi kan få i vårt utvecklingsarbete. Därför har vi en gästenkät som vi gärna skickar ut till er via mejl, efter ert godkännande, vid utcheckning.

Vi vill också uppmärksamma att vi är en svanenmärkt anläggning.

Vid en bokningsförfrågan/bokning sparas dina kontaktuppgifter enligt vår personuppgiftspolicy. Den kan du läsa mer om här.