fbpx

För dig som vill ha allt

Totalupplevelsen

Smakupplevelser, njutning och avkoppling

FR. 3.990 KR/PERS.

Går enbart att boka med ankomst onsdag – söndag

Vi har skapat ett paket för dig som vill komma bort och uppleva livet på en vingård med alla härliga aktiviteter som vi har att erbjuda. Under ert besök kommer ni få besöka båda våra restauranger och njuta av det bästa som de har att erbjuda. Ni kommer få hänga med på en guidad tur uppe i vårt vinfält och vårt vineri så att ni får en inblick i hur det är att göra vin i Sverige. På en eftermiddag kan ni avnjuta ett avkopplande besök i Sinnenas Spa med sina värmande bad och unika bastumiljöer.

Får ni lite tid över så kan ni alltid spana in vad restaurang Logen har att erbjuda till lunch alternativt så rekommenderar vi en promenad i vackra Åkulla bokskogar som är precis runt hörnet om Ästad Vingård. Det finns många slingrande vandringsleder att besöka testa sig på – det finns garanterat en som passar alla! Om ni önskar så kan vi packa en väska fylld med fika och en packlunch åt er för en dag ute i skogarna.

Övernattning sker i ett av våra mysiga hotellrum och ser ni till att boka i hotell Kvarnbäcksgården så kommer ni att ha tillgång till er egna privata bastu på rummet. Givetvis avslutas er vistelse hos oss med en härlig frukostbuffé.

BOKA   SE ALLA PAKET

Kvarnbäcksgården i solljus
Undervattensbastu

VAD INGÅR I PAKETET?

✓ Sinnenas Spa
✓ Avsmakningsmeny restaurang ÄNG
✓ Vingårdsvandring
✓ Vinprovning med 3 glas
✓ Gårdsmeny i restaurang Logen
✓ Övernattning i hotellrum x2
✓ Frukost x2

Fr. 3.990 kr/person

Rabatter erbjuds på flera våra paket för bokning med kortare framförhållning och sista minuten. Kontakta oss för att få aktuellt pris för just ert önskade datum. 

För bokning flera nätter eller för bokning av familj ber vi er ringa vår bokningsavdelning på telefonnummer 0340-460 61 eller maila din förfrågan till info@astadvingard.se.

BOKA

INFORMATION GÄLLANDE ERT PAKET:

Er vistelse startar med en vingårdsvandring klockan 13:00 där vi besöker vinfältet, vineriet och givetvis vår vinkällare med över 10,000 flaskor.

Efter vingårdsvandringen är det då dags för en provning av tre glas vin. Ett av dessa är från gården, två andra väljs ut av er sommelier.

Vi ordnar gärna med något välkomnande på rummet till er incheckning. Ett frukt- och chokladfat samt en flaska mousserande kostar 395 kr för två pers.

Frukosten serveras i restaurang Logen från 07:00-10:00 på vardagar och 08:00-10:30 på lördagar och söndagar samt röda dagar.

Utcheckning sker i Vinhuset senast klockan 11:00.

ALLMÄN INFORMATION:

Inför er vistelse får ni gärna meddela oss om ni önskar enkelsängar/dubbelsäng i de fall då ni sover 2 pers./rum.

Vi tar även gärna emot information om ev. allergier innan er ankomst.

Lättast tar man sig till oss med bil, men under sommaren samt vissa helger och röda dagar finns det möjlighet att åka buss från Varbergs station. Här kan ni läsa mer om hur man tar sig hit.

Vi hänvisar alla våra gäster först och främst till den stora parkeringsplatsen, mitt på gården. Där finns även handikapparkeringar samt fyra laddningsstationer för elbilar.

Vi blir väldigt glada för all hjälp vi kan få i vårt utvecklingsarbete. Därför har vi en gästenkät som vi gärna skickar ut till er via mejl, efter ert godkännande, vid utcheckning.

Vi vill också uppmärksamma att vi är en svanenmärkt anläggning.

Vid en bokningsförfrågan/bokning sparas dina kontaktuppgifter enligt vår personuppgiftspolicy. Den kan du läsa mer om här.