fbpx

För dig som vill ha allt

Totalupplevelsen

Smakupplevelser, njutning och avkoppling

Fr. 4.220 kr/pers.

Går enbart att boka med ankomst onsdag – söndag.

Ett paket för dig som vill komma bort och uppleva allt som livet har att erbjuda på vår halländska vingård. Under besöket får du prova avsmakningsmenyn på Restaurang ÄNG såväl som Logens 4-rätters gårdsmeny. Du hinner också med en guidad vingårdsvandring uppe på vinfältet och får besöka vårt vineri där vi berättar mer om hur det är att göra vin i Sverige.

Ett avkopplande besök i Sinnenas Spa står också på agendan. Här har vi inspirerats av naturen runtomkring vingården för att skapa en unik plats där dofter, smaker, ljud och upplevelser harmoniserar med de olika miljöerna. Intensiva upplevelser blandat med stillsamt lugn.

Runt hörnet finns även Åkulla Bokskogar. Tolv vackra naturreservat med slingrande vandringsleder för alla typer av vandrare. Vill du ha lunch eller fika med dig hjälper vi gärna till med en matsäck.

Övernattning sker i ett av våra mysiga hotellrum. Varje morgon dukar vi fram en stor, lantlig frukostbuffé.

BOKA   SE ALLA PAKET

VAD INGÅR I PAKETET?

✓ Sinnenas Spa
✓ Avsmakningsmeny, Restaurang ÄNG
✓ Vingårdsvandring
✓ Vinprovning med 3 glas
✓ 4-rätters gårdsmeny, Restaurang Logen
✓ Övernattning i hotellrum x2
✓ Frukost x2

Fr. 4.220 kr/person

För bokning flera nätter eller för bokning av familj ber vi er ringa vår bokningsavdelning på telefonnummer 0340-460 61 eller maila din förfrågan till info@astadvingard.se.

BOKA

Standard, Superior eller Svit?

På Ästad Vingård kan du välja mellan flera olika övernattningsmöjligheter för att hitta ett boende som passar din resa. Allt från stora sviter med spa-avdelning, smarta ljudsystem och egen bastu till enklare klassiskt boende och mysiga timrade stugor. Varje boende är placerat mitt i den lantliga idyllen med närhet till vinfält, spa och våra två restauranger.

SE BOENDE

ge bort avkoppling

Låt mottagaren själv få välja. Våra presentkort är alltid en uppskattad present och gäller i två år.

KÖP PRESENTKORT

Spa varje dag

Åk till lugnet så ofta du kan. Bli medlem i Sinnenas Spa och få fri entré alla dagar i veckan, plus exklusiva förmåner och rabatter på Ästad Vingård.

BLI MEDLEM

halländska smaker

Njut av naturnära smakupplevelser på Restaurang ÄNG. Filip Gemzell har skapat en skandinavisk avsmakningsmeny med det bästa från skörden och åren som gått.

RESTAURANG ÄNG

Boka ett besök på Ästad vingård

Lediga rum hittar du enklast i vår onlinebokning!

TILL ONLINEBOKNING