fbpx

För dig som vill ha allt

Totalupplevelsen

Smakupplevelser, njutning och avkoppling

Fr. 3.990 Kr/pers.

Går enbart att boka med ankomst onsdag – söndag. (I samband med öppning av vårt nya spa 1 maj kommer frånpriset att vara fr. 4.120 kr/pers.)

Ett paket för dig som vill komma bort och uppleva livet på en vingård med alla härliga aktiviteter vi har att erbjuda. Under besöket får ni prova avsmakningsmenyn på Restaurang ÄNG såväl som Logens 4-rätters gårdsmeny. Ni hinner också med en guidad vingårdsvandring uppe på vinfältet och får besöka vårt vineri där vi berättar mer om hur det är att göra vin i Sverige.

Ett avkopplande besök i Sinnenas Spa är också att rekommendera. Här finns varma bad, unika bastumiljöer och uppfriskande dopp.

För den som vill röra på sig finns Åkulla Bokskogar runt hörnet. Ett vackert naturreservat med slingrande vandringsleder för alla typer av vandrare. Vill ni ha lunch eller fika med er hjälper vi gärna till med en matsäck.

Övernattning sker i ett av våra mysiga hotellrum. Varje morgon dukar vi fram en stor, lantlig frukostbuffé.

BOKA   SE ALLA PAKET

Kvarnbäcksgården i solljus
Undervattensbastu

VAD INGÅR I PAKETET?

✓ Sinnenas Spa
✓ Avsmakningsmeny restaurang ÄNG
✓ Vingårdsvandring
✓ Vinprovning med 3 glas
✓ Gårdsmeny i restaurang Logen
✓ Övernattning i hotellrum x2
✓ Frukost x2

Fr. 3.990 kr/person

För bokning flera nätter eller för bokning av familj ber vi er ringa vår bokningsavdelning på telefonnummer 0340-460 61 eller maila din förfrågan till info@astadvingard.se.

BOKA

INFORMATION GÄLLANDE ERT PAKET:

Er vistelse startar med en vingårdsvandring klockan 13:00 där vi besöker vinfältet, vineriet och givetvis vår vinkällare med över 10,000 flaskor.

Efter vingårdsvandringen är det då dags för en provning av tre glas vin. Ett av dessa är från gården, två andra väljs ut av er sommelier.

Vi ordnar gärna med något välkomnande på rummet till er incheckning. Ett frukt- och chokladfat samt en flaska mousserande kostar 395 kr för två pers.

Frukosten serveras i restaurang Logen från 07:00-10:00 på vardagar och 08:00-10:30 på lördagar och söndagar samt röda dagar.

Utcheckning sker i Vinhuset senast klockan 11:00.

ALLMÄN INFORMATION:

Inför er vistelse får ni gärna meddela oss om ni önskar enkelsängar/dubbelsäng i de fall då ni sover 2 pers./rum.

Vi tar även gärna emot information om ev. allergier innan er ankomst.

Lättast tar man sig till oss med bil, men under sommaren samt vissa helger och röda dagar finns det möjlighet att åka buss från Varbergs station. Här kan ni läsa mer om hur man tar sig hit.

Vi hänvisar alla våra gäster först och främst till den stora parkeringsplatsen, mitt på gården. Där finns även handikapparkeringar samt fyra laddningsstationer för elbilar.

Vi blir väldigt glada för all hjälp vi kan få i vårt utvecklingsarbete. Därför har vi en gästenkät som vi gärna skickar ut till er via mejl, efter ert godkännande, vid utcheckning.

Vi vill också uppmärksamma att vi är en svanenmärkt anläggning.

Vid en bokningsförfrågan/bokning sparas dina kontaktuppgifter enligt vår personuppgiftspolicy. Den kan du läsa mer om här.