fbpx
Bild från hiaklitten

Aktivera alla sinnen med ett

Vandringspaket
Plus

Njut av lokal natur och råvaror

Fr. 2.685 Kr/pers.

Går enbart att boka torsdag – söndag. (I samband med öppning av vårt nya spa 1 maj kommer frånpriset att vara fr. 2.805 kr/pers.)

Vandra i vackra Åkulla bokskogar, bo över i vårt spahotell med egen bastu på rummet, värm er i Sinnenas Spa och njut av en avsmakningsmeny i restaurang ÄNG.

En inspirerande smakupplevelse efter en härlig vandringsdag i naturreservatet. Morgonen efter vaknar ni upp till en härlig frukost.

BOKA   KONTAKTA BOKNINGSAVDELNINGEN

Utsikt ifrån Kvarnbäcksgården

VAD INGÅR I PAKETET?

✓ Morgonfika
✓ Lunchpaket
✓ Vandringskarta över Åkulla vandringsleder
✓ Sinnenas Spa med lån av badrock, tofflor och handduk
✓ Avsmakningsmeny i restaurang ÄNG
✓ Övernattning
✓ Frukost

Fr. 2.685 kr/person 

För bokning flera nätter eller för bokning av familj ber vi er ringa vår bokningsavdelning på telefonnummer 0340-460 61 eller maila din förfrågan till info@astadvingard.se.

BOKA   SE ALLA PAKET

INFORMATION GÄLLANDE ERT PAKET:

Ni startar upp med morgonfika nere i Vinhuset på förmiddagen, den tid som passar er. Där får ni också er väska samt de lunchpaket som ni kommer att bära med er ut på er vandring.

Incheckning sker från 14:30 och därefter är det dags för ett avkopplande besök i vårt Sinnenas spa som är öppet till 18:00 söndag till torsdag och till 19:00 på fredagar. På lördagar väljer du mellan 13:00 – 16:00 alt. 16:00 – 19:00.

Vi ordnar gärna med något välkomnande på rummet till er incheckning. Ett frukt- och chokladfat samt en flaska mousserande kostar 395 kr för två pers.

Om man återkommer tidigt till gården så får man gärna kolla med receptionen om det finns möjlighet till att följa med ut på en vingårdsvandring (13:00, 125 kr/pers.) och/eller en vinprovning (14:00, 295 kr/pers.).

Frukosten serveras i restaurang Logen från 07:00-10:00 på vardagar och 08:00-10:30 på lördagar och söndagar samt röda dagar.

Utcheckning sker i Vinhuset senast klockan 11:00.

ALLMÄN INFORMATION:

Inför er vistelse får ni gärna meddela oss om ni önskar enkelsängar/dubbelsäng i de fall då ni sover 2 pers/rum.

Vi tar även gärna emot information om ev. allergier innan er ankomst.

Lättast tar man sig till oss med bil, men under sommaren samt vissa helger och röda dagar finns det möjlighet att åka buss från Varbergs station. Här kan ni läsa mer om hur man tar sig hit.

Vi hänvisar alla våra gäster först och främst till den stora parkeringsplatsen, mitt på gården. Där finns även handikapparkeringar samt fyra laddningsstationer för elbilar.

Vi blir väldigt glada för all hjälp vi kan få i vårt utvecklingsarbete. Därför har vi en gästenkät som vi gärna skickar ut till er via mejl, efter ert godkännande, vid utcheckning.

Vi vill också uppmärksamma att vi är en svanenmärkt anläggning.

Vid en bokningsförfrågan/bokning sparas dina kontaktuppgifter enligt vår personuppgiftspolicy. Den kan du läsa mer om här.