fbpx
Bild från hiaklitten

Upplev vårt

Vandringspaket

BOKSKOGARNAS VACKRA
VANDRINGSLEDER

FR. 1.950 KR/PERS.

Ästad Vingård ligger i vackra Åkulla bokskogar, ett område med flera sjöar och en rad olika vandringsleder. Genom bokskogarna går både Hallandsleden och alla vandringsstråk är väl markerade och den finns sträckor både för den som vill utmana sig och för den som vill ta det lite lugnare.

I vårt vandringspaket har vi paketerat ihop allt det ni kan tänkas behöva för en härlig tur i skogen! Ni startar upp med en härlig morgonfika på förmiddagen vid önskad tid. Denna serveras i restaurang Logen och där mottar ni också er packning samt den lunchlåda som köket gjort i ordning för er.

Detta paket går ej att boka via vår onlinebokning, utan endast via vår bokningsavdelning – info@astadvingard.se eller 0340-460 61.

BOKA   KONTAKTA BOKNINGSAVDELNINGEN

En av timmerstugorna på Ästad Vingård.

VAD INGÅR I PAKETET?

✓ Morgonfika
✓ Lunchpaket
✓ Vandringskarta
✓ Entré till Sinnenas Spa
✓ Gårdsmenyn
✓ Övernattning i Bäckstugor
✓ Frukost

1.950 kr/person

Rabatter erbjuds på flera våra paket för bokning med kortare framförhållning och sista minuten. Kontakta oss för att få aktuellt pris för just ert önskade datum. 

För bokning flera nätter eller för bokning av familj ber vi er ringa vår bokningsavdelning på telefonnummer 0340-460 61 eller maila din förfrågan till info@astadvingard.se.

BOKA   SE ALLA PAKET

INFORMATION GÄLLANDE ERT PAKET:

Ni startar upp med morgonfika nere i Vinhuset och där får ni också er väska samt de lunchpaket som ni kommer att bära med er ut på er vandring.

Incheckning i er Bäckstuga sker när ni återvänder till gården efter er vandring, dock tidigast 15:00.

Om man återkommer tidigt till gården så får man gärna kolla med receptionen om det finns möjlighet till att följa med ut på en vingårdsvandring (13:00, 125 kr/pers.) och/eller en vinprovning (14:00, 295 kr/pers.).

Det går givetvis utmärkt att boka på entré till Sinnenas spa för 345 kr/person, då ingår lån av badrock, tofflor och handduk.

Vi ordnar gärna med något välkomnande på rummet till er incheckning. Ett frukt- och chokladfat samt en flaska mousserande kostar 395 kr för två pers.

Frukosten serveras i restaurang Logen från 07:00-10:00 på vardagar och 08:00-10:30 på lördagar och söndagar samt röda dagar.

Utcheckning sker i Vinhuset senast klockan 11:00.

ALLMÄN INFORMATION:

Inför er vistelse får ni gärna meddela oss om ni önskar enkelsängar/dubbelsäng i de fall då ni sover 2 pers./rum.

Vi tar även gärna emot information om ev. allergier innan er ankomst.

Lättast tar man sig till oss med bil, men under sommaren samt vissa helger och röda dagar finns det möjlighet att åka buss från Varbergs station. Här kan ni läsa mer om hur man tar sig hit.

Vi hänvisar alla våra gäster först och främst till den stora parkeringsplatsen, mitt på gården. Där finns även handikapparkeringar samt fyra laddningsstationer för elbilar.

Vi blir väldigt glada för all hjälp vi kan få i vårt utvecklingsarbete. Därför har vi en gästenkät som vi gärna skickar ut till er via mejl, efter ert godkännande, vid utcheckning.

Vi vill också uppmärksamma att vi är en svanenmärkt anläggning.

Vid en bokningsförfrågan/bokning sparas dina kontaktuppgifter enligt vår personuppgiftspolicy. Den kan du läsa mer om här.