Upplev vårt

Vandringspaket
Klassiskt

BOKSKOGARNAS VACKRA
VANDRINGSLEDER

FR. 1.325 KR/PERS.

för del i dubbelrum

Ästad Vingård ligger i vackra Åkulla bokskogar, ett område med flera sjöar och en rad olika vandringsleder. Genom bokskogarna går både Hallandsleden och alla vandringsstråk är väl markerade och den finns sträckor både för den som vill utmana sig och för den som vill ta det lite lugnare.

I vårt klassiska vandringspaket har vi paketerat ihop allt det ni kan tänkas behöva för en härlig tur i skogen! Ni startar upp med en härlig morgonfika på förmiddagen vid önskad tid. Denna serveras nere i restaurang Vinhuset och där mottar ni också er packning samt den lunchlåda som köket gjort i ordning för er.

Detta paket går ej att boka via vår Onlinebokning, utan endast via vår bokningsavdelning – info@astadvingard.se eller 0340-460 61.

SE ALLA PAKET   BOKA

En av timmerstugorna på Ästad Vingård.

VAD INGÅR I PAKETET?

✓ Morgonfika
✓ Lunchpaket
✓ Vandringskarta
✓ Köksmästarens supé
✓ Övernattning i Bäckstugor
✓ Frukost

1.325 kr./person för del i dubbelrum
Period: Fram till 30.dec. 2018

Rabatter erbjuds på flera våra paket för bokning med kortare framförhållning och sista minuten. Kontakta oss för att få aktuellt pris för just ert önskade datum. 

För bokning flera nätter eller för bokning av familj ber vi er ringa vår bokningsavdelning på telefonnummer 0340-460 61 eller maila din förfrågan till info@astadvingard.se.

BOKA

INFORMATION GÄLLANDE ERT PAKET:

Ni startar upp med morgonfika nere i Vinhuset klockan??:?? och där får ni också er väska samt de lunchpaket som ni kommer att bära med er ut på er vandring.

Incheckning i er Bäckstuga sker när ni återvänder till gården efter er vandring, dock tidigast 15:00.

Om man återkommer tidigt till gården så får man gärna kolla med receptionen om det finns möjlighet till att följa med ut på en vingårdsvandring (13:00, 125 kr/pers.) och/eller en vinprovning (14:00, 285 kr/pers.).

Det går givetvis utmärkt att boka på entré till Sinnenas spa för 345 kr/person, då ingår lån av badrock, tofflor och handduk. Vårt spa är öppet till 18:00 söndag till torsdag och till 19:00 på fredagar och lördagar.

Vi ordnar gärna med något välkomnande på rummet till er incheckning. Ett frukt- och chokladfat samt en flaska mousserande kostar 395 kr för två pers.

Vissa dagar har vi öppet både restaurang Logen och Vinhuset, vart er middag serveras samt er sittningstid meddelas vid incheckning.

Önskar ni uppgradera er meny till Köksmästarens avsmakningsmeny går det utmärkt, detta för en kostnad på 150 kr/person.

Frukosten serveras i restaurang Logen från 07:00-10:00 på vardagar (10:30 mellan midsommar-12 augusti) och 08:00-10:30 på lördagar och söndagar samt röda dagar.

Utcheckning sker i Vinhuset senast klockan 11:00.

ALLMÄN INFORMATION:

Inför er vistelse får ni gärna meddela oss om ni önskar enkelsängar/dubbelsäng i de fall då ni sover 2 pers./rum.

Vi tar även gärna emot information om ev. allergier innan er ankomst.

Lättast tar man sig till oss med bil, men under sommaren samt vissa helger och röda dagar finns det möjlighet att åka buss från Varbergs station. Här kan ni läsa mer om hur man tar sig hit.

Vi hänvisar alla våra gäster först och främst till den stora parkeringsplatsen, mitt på gården. Där finns även handikapparkeringar samt fyra laddningsstationer för elbilar.

Vi blir väldigt glada för all hjälp vi kan få i vårt utvecklingsarbete. Därför har vi en gästenkät som vi gärna skickar ut till er via mejl, efter ert godkännande, vid utcheckning.

Vi vill också uppmärksamma att vi är en svanenmärkt anläggning.

Vid en bokningsförfrågan/bokning sparas dina kontaktuppgifter enligt vår personuppgiftspolicy. Den kan du läsa mer om här.