fbpx

Upplev vårt

Vandringspaket

Vårvandring 30% rabatt

Fr. 1.435 kr/pers.

(Erbjudandet gäller fram till sista maj, ej på lördagar)

Sträck på benen och ta dig ut i härliga Åkulla bokskogar för att tanka solljus och frisk luft. Över sex mil vandringsleder med garanterad avskildhet. Efteråt kan du värma upp bastun på rummet och koppla av i lugn och ro. Vi fixar en lyxig frukostpåse att vakna upp till dagen efter.

BOKA

 

BOKSKOGARNAS VACKRA
VANDRINGSLEDER

Fr. 1.950 kr/pers.

(I samband med öppning av vårt nya spa 1 maj kommer frånpriset att vara fr. 2.150 kr/pers.)

Ästad Vingård ligger i vackra Åkulla bokskogar, ett område med flera sjöar och en rad olika vandringsleder. Genom bokskogarna går både Hallandsleden och alla vandringsstråk är väl markerade och den finns sträckor både för den som vill utmana sig och för den som vill ta det lite lugnare.

I vårt vandringspaket har vi paketerat ihop allt det ni kan tänkas behöva för en härlig tur i skogen! Ni startar upp med en härlig morgonfika på förmiddagen vid önskad tid. Denna serveras i restaurang Logen och där mottar ni också er packning samt den lunchlåda som köket gjort i ordning för er.

BOKA   KONTAKTA BOKNINGSAVDELNINGEN

VAD INGÅR I PAKETET?

✓ Morgonfika
✓ Lunchpaket
✓ Vandringskarta
✓ Entré till Sinnenas Spa
✓ Gårdsmenyn
✓ Övernattning i hotellrum
✓ Frukost

Fr. 1.950 kr/person

För bokning flera nätter eller för bokning av familj ber vi er ringa vår bokningsavdelning på telefonnummer 0340-460 61 eller maila din förfrågan till info@astadvingard.se.

BOKA   SE ALLA PAKET

INFORMATION GÄLLANDE ERT PAKET:

Ni startar upp med morgonfika nere i Vinhuset och där får ni också er väska samt de lunchpaket som ni kommer att bära med er ut på er vandring.

Incheckning i hotellrummen är vid 14:30.

Om man återkommer tidigt till gården så får man gärna kolla med receptionen om det finns möjlighet till att följa med ut på en vingårdsvandring (13:00, 125 kr/pers.) och/eller en vinprovning (14:00, 295 kr/pers.).

Vi ordnar gärna med något välkomnande på rummet till er incheckning. Ett frukt- och chokladfat samt en flaska mousserande kostar 395 kr för två pers.

Frukosten serveras i restaurang Logen från 07:00-10:00 på vardagar och 08:00-10:30 på lördagar och söndagar samt röda dagar.

Utcheckning sker i Vinhuset senast klockan 11:00.

ALLMÄN INFORMATION:

Inför er vistelse får ni gärna meddela oss om ni önskar enkelsängar/dubbelsäng i de fall då ni sover 2 pers./rum.

Vi tar även gärna emot information om ev. allergier innan er ankomst.

Lättast tar man sig till oss med bil, men under sommaren samt vissa helger och röda dagar finns det möjlighet att åka buss från Varbergs station. Här kan ni läsa mer om hur man tar sig hit.

Vi hänvisar alla våra gäster först och främst till den stora parkeringsplatsen, mitt på gården. Där finns även handikapparkeringar samt fyra laddningsstationer för elbilar.

Vi blir väldigt glada för all hjälp vi kan få i vårt utvecklingsarbete. Därför har vi en gästenkät som vi gärna skickar ut till er via mejl, efter ert godkännande, vid utcheckning.

Vi vill också uppmärksamma att vi är en svanenmärkt anläggning.

Vid en bokningsförfrågan/bokning sparas dina kontaktuppgifter enligt vår personuppgiftspolicy. Den kan du läsa mer om här.