fbpx

Vila upp dig mitt i veckan

Vardagsmys

30% rabatt på vårt spapaket

Fr. 1176 kr/p

(Erbjudandet gäller fram till 31 maj med ankomst mån – tors)

Lämna stan och koppla av på lugna landet. I våra naturligt avskilda miljöer kan du ta en uppfriskande vandring i Åkulla bokskogar, koppla av i utomhusavdelningen på Sinnenas Spa och värma dig med egen bastu på rummet. Har du möjlighet att besöka oss mitt i veckan finns det fina rabatter på utvalda paket.

Ankomstdag gäller måndag till torsdag till och med sista april. Kontakta oss via info@astadvingard.se eller ring oss på 0340-46061 eller boka ditt paket i vår onlinebokningsfunktion.

BOKA   KONTAKTA BOKNINGSAVDELNINGEN

 

 

Standard, Superior eller Svit?

På Ästad Vingård kan du välja mellan flera olika övernattningsmöjligheter för att hitta ett boende som passar din resa. Allt från stora sviter med spa-avdelning, smarta ljudsystem och egen bastu till enklare klassiskt boende och mysiga timrade stugor. Varje boende är placerat mitt i den lantliga idyllen med närhet till vinfält, spa och våra två restauranger.

SE BOENDE

Eget spa på rummet

Vila upp dig med eget spa på rummet. Starta upp bastun, anslut telefonen till ljudsystemet och koppla bort vardagen för en stund. Perfekt när du vill pausa arbetet, få lite frisk luft och ta hand om kroppen. Kontakta oss så hjälper vi dig med vilken typ av rum du ska boka och fixar ett eget spa-paket åt dig.

BOKA

Vandra i Åkulla bokskogar

Få saker är vackrare än när naturen vaknar till liv igen. I avskilda Åkulla bokskogar finns tolv naturreservat med över sex mil olika vandringsleder. Ta en kortis efter frukost för att få upp pulsen eller en längre eftermiddagspromenad och njut av utsikten.

BOKA