fbpx

Mer av det bästa

Vin & Spa Plus

Maximal njutning

Fr. 2.885 Kr/pers.

Går enbart att boka med ankomst torsdag – söndag.

I paketet Vin & Spa Plus börjar du vistelsen med en guidad vingårdsvandring ute på vinfältet och får lära dig mer om hur vi gör vin i Halland. Turen avslutas i vineriet och efteråt provar vi tre glas vin tillsammans.

Checka sedan in i ett av våra hotellrum, innan du tar dig ner till Sinnenas Spa för en stunds lugn och ro. På kvällen väntar en inspirerande smakupplevelse hos Filip Gemzell på Restaurang ÄNG. En avsmakningsmeny med det bästa från närliggande gårdar, vatten och skogar.

BOKA   KONTAKTA BOKNINGSAVDELNINGEN

VAD INGÅR I PAKETET?

✓ Vingårdsvandring
✓ Vinprovning med 3 glas
✓ Sinnenas Spa
✓ Avsmakningsmeny i Restaurang ÄNG
✓ Övernattning
✓ Frukost

Fr. 2.885 kr/person

För bokning flera nätter eller för bokning av familj ber vi dig ringa vår bokningsavdelning på telefonnummer 0340-460 61 eller maila din förfrågan till info@astadvingard.se.

BOKA   SE ALLA PAKET

MIddag i restaurang ÄNG

Restaurang ÄNG bygger på en enkel idé. Att ta vad som finns utanför dörren och förädla det till sin största potential. En skandinaviskt inspirerad restaurang, där råvarorna kommer från nära samarbeten med lokala jägare, fiskare och odlare. En plats där smak, hållbarhet och hantverk möts i en matupplevelse du kommer minnas länge.

RESTAURANG ÄNG

Standard, Superior eller Svit?

På Ästad Vingård kan du välja mellan flera olika övernattningsmöjligheter för att hitta ett boende som passar din resa. Allt från stora sviter med spa-avdelning, smarta ljudsystem och egen bastu till enklare klassiskt boende och mysiga timrade stugor. Varje boende är placerat mitt i den lantliga idyllen med närhet till vinfält, spa och våra två restauranger.

SE BOENDE

stanna två nätter

I paketet Totalupplevelsen bor du två nätter på vingården och får mer tid att njuta av vin, mat och naturen omkring gården.

LÄS MER

Spa varje dag

Bli medlem i Sinnenas Spa och åk till lugnet så ofta du kan. Fri entré alla dagar i veckan, med förmåner och rabatter på Ästad Vingård.

BLI MEDLEM

ge bort avkoppling

En stunds lugn och ro är ibland den bästa presenten. Med vårt presentkort bestämmer mottagaren själv när och hur hen vill njuta.

PRESENTKORT

Boka ett besök på Ästad vingård

För frågor och bokning är du välkommen att kontakta oss på info@astadvingard.se eller telefon 0340-46061.

TILL VÅR ONLINEBOKNING