fbpx
Vinterfrost i vingården

Mer av det bästa

Vin & Spa Plus

Maximal njutning

Fr. 2.685 Kr/pers.

Går enbart att boka med ankomst torsdag – söndag (I samband med öppning av vårt nya spa 1 maj kommer frånpriset att vara fr. 2.885 kr/pers.)

I paketet Vin & Spa Plus börjar du vistelsen med en guidad vingårdsvandring ute på vinfältet och får lära dig mer om hur vi gör vin i Halland. Turen avslutas i vineriet och efteråt provar vi tre glas vin tillsammans.

Checka sedan in i ett av våra hotellrum, innan du tar dig ner till Sinnenas Spa. På kvällen väntar en inspirerande smakupplevelse hos Filip Gemzell på Restaurang ÄNG. En avsmakningsmeny med det bästa från närliggande gårdar, vatten och skogar.

BOKA   KONTAKTA BOKNINGSAVDELNINGEN

Restaurang ÄNG
Utsikt ifrån Kvarnbäcksgården

VAD INGÅR I PAKETET?

✓ Vingårdsvandring
✓ Vinprovning med 3 glas
✓ Sinnenas Spa
✓ Avsmakningsmeny i restaurang ÄNG
✓ Övernattning
✓ Frukost

Fr. 2.685 kr/person

För bokning flera nätter eller för bokning av familj ber vi dig ringa vår bokningsavdelning på telefonnummer 0340-460 61 eller maila din förfrågan till info@astadvingard.se.

BOKA   SE ALLA PAKET

MIddag i restaurang ÄNG

Restaurang ÄNG bygger på en enkel idé. Att ta vad som finns utanför dörren och förädla det till sin största potential. En skandinaviskt inspirerad restaurang, där råvarorna kommer från nära samarbeten med lokala jägare, fiskare och odlare. En plats där smak, hållbarhet och hantverk möts i en matupplevelse du kommer minnas länge.

MER OM ÄNG

INFORMATION GÄLLANDE ERT PAKET:

Er vistelse startar med en vingårdsvandring klockan 13:00 där vi besöker vinfältet, vineriet och givetvis vår vinkällare med över 10,000 flaskor.

Efter vingårdsvandringen är det då dags för en provning av tre glas vin. Ett av dessa är från gården, två andra väljs ut av er sommelier.

Incheckning sker efter provningen och därefter har ni möjlighet att besöka Sinnenas spa.

Givetvis går det utmärkt att komma till oss tidigare, kanske för att starta upp med en god lunch/brunch innan er spavistelse.

Fråga oss gärna, så hjälper vi er med att kolla på möjligheterna att delta på någon aktivitet alternativt att boka bord för lunchen.

Vi ordnar gärna med något välkomnande på rummet till er incheckning. Ett frukt- och chokladfat samt en flaska mousserande kostar 395 kr för två pers.

Frukosten serveras i Restaurang Logen från 07:00-10:00 på vardagar (10:30 mellan midsommar-12 augusti) samt 08:00-10:30 på lördagar, söndagar samt röda dagar.

Utcheckning sker i Vinhuset senast klockan 11:00.

ALLMÄN INFORMATION:

Meddela oss gärna i samband med bokning om ni önskar enkelsängar eller dubbelsäng i de fall då ni sover 2 pers./rum.

Vi tar även gärna emot information om ev. allergier innan er ankomst.

Lättast tar man sig till oss med bil. Under sommaren samt vissa helger och röda dagar finns det även möjlighet att åka buss från Varbergs station. Här kan ni läsa mer om hur man tar sig hit.

Vi hänvisar alla våra gäster först och främst till den stora parkeringsplatsen, mitt på gården. Där finns även handikapparkeringar samt fyra laddningsstationer för elbilar.

Vi blir väldigt glada för all hjälp vi kan få i vårt utvecklingsarbete. Därför har vi en gästenkät som vi gärna skickar ut till er via mejl, efter ert godkännande, vid utcheckning.

Vid en bokningsförfrågan/bokning sparas dina kontaktuppgifter enligt vår personuppgiftspolicy. Den kan du läsa mer om här.

Vi är en Svanen-märkt anläggning.