fbpx

Njut av

Vin & Spa

En avkopplande smakupplevelse

Fr. 2.030 Kr/pers.

(I samband med öppning av vårt nya spa 1 maj kommer frånpriset att vara fr. 2.230 kr/pers.)

I paketet Vin & Spa ger vi dig det bästa av två världar. Följ med ut på en guidad vingårdsvandring där vi berättar mer om vår ekologiska vinodling och hur vi gör vin i Hallands inland. Efteråt provar vi tre glas vin innan det är dags att koppla av i Sinnenas Spa.

Här promenerar du på små mysiga stigar mellan husen, bastumiljöerna och de varma baden.

På kvällen serveras en lantligt inspirerad gårdsmeny på Restaurang Logen med spännande viner och lokala öl. Övernattning sker i gårdens hotellrum och morgonen efter har vi dukat upp en stor frukostbuffé.

BOKA   KONTAKTA BOKNINGSAVDELNINGEN

Undervattensbastu

Vad ingår i paketet?

✓ Vingårdsvandring på vinfältet, i vineri och i vår vinkällare
✓ Vinprovning med tre glas vin, varav minst ett från gården
✓ Sinnenas Spa
✓ Gårdsmenyn
✓ Övernattning i hotellrum
✓ Frukost

Fr. 2.030 kr/person

För bokning flera nätter eller för bokning av familj ber vi dig ringa vår bokningsavdelning på telefonnummer 0340-460 61 eller maila din förfrågan till info@astadvingard.se.

BOKA   SE ALLA PAKET

Information gällande ert paket:

Fråga oss gärna, så hjälper vi er med att kolla på möjligheterna att delta på någon aktivitet alternativt att boka bord för lunchen.

Vi ordnar gärna med något välkomnande på rummet till er incheckning. Ett frukt- och chokladfat samt en flaska mousserande kostar 395 kr för två pers.

Frukosten serveras i Restaurang Logen från 07:00-10:00 på vardagar (10:30 mellan midsommar-12 augusti) samt 08:00-10:30 på lördagar, söndagar samt röda dagar.

Utcheckning sker i Vinhuset senast klockan 11:00.

Allmän information:

Meddela oss gärna i samband med bokning om ni önskar enkelsängar eller dubbelsäng i de fall då ni sover 2 pers./rum.

Vi tar även gärna emot information om ev. allergier innan er ankomst.

Lättast tar man sig till oss med bil. Under sommaren samt vissa helger och röda dagar finns det även möjlighet att åka buss från Varbergs station. Här kan ni läsa mer om hur man tar sig hit.

Vi hänvisar alla våra gäster först och främst till den stora parkeringsplatsen, mitt på gården. Där finns även handikapparkeringar samt fyra laddningsstationer för elbilar.

Vi blir väldigt glada för all hjälp vi kan få i vårt utvecklingsarbete. Därför har vi en gästenkät som vi gärna skickar ut till er via mejl, efter ert godkännande, vid utcheckning.

Vid en bokningsförfrågan/bokning sparas dina kontaktuppgifter enligt vår personuppgiftspolicy. Den kan du läsa mer om här.

Vi är en Svanen-märkt anläggning.