fbpx
Hös

MISSA INTE VÅR

VINGÅRDSRESA
GULD

med fokus på mat och dryck

FR. 2.110 KR/PERS.

Går enbart att boka med ankomst torsdag – söndag och fram till 29 december 2019. 

Vår vingårdsresa Guld fokuserar på mat- och dryckesupplevelsen. Ni börjar med att en av gårdens duktiga sommelierer visar upp vår vinsatsning, både odlingen och produktionen. Efter det sitter ni ner på en härlig 3-glasprovning och senare på kvällen lagar våra skickliga kockar i restaurang ÄNG en reducerad avsmakningsmeny till er med en rad spännande och goda rätter.

Övernattning sker i ett av våra mysiga hotellrum och givetvis avslutas er vistelse hos oss med en härlig frukostbuffé.

BOKA   SE ALLA PAKET

Bilder på Ästads flaskor
ståltankar i vineri
Konferens vinprovning

VAD INGÅR I PAKETET?

✓ Vingårdsvandring
✓ Vinprovning med 3 glas
✓ Reducerad Avsmakningsmeny Restaurang ÄNG
✓ Övernattning i hotellrum
✓ Frukost

Fr. 2.110 kr/person

Rabatter erbjuds på flera våra paket för bokning med kortare framförhållning och sista minuten. Kontakta oss för att få aktuellt pris för just ert önskade datum. 

För bokning flera nätter eller för bokning av familj ber vi er ringa vår bokningsavdelning på telefonnummer 0340-460 61 eller maila din förfrågan till info@astadvingard.se.

BOKA

VINGÅRDSRESA guld + SPA

Så klart går det utmärkt att boka på en spavistelse till er Vingårdsresa Guld. Sinnenas spa kommer då att vara tillgängligt för er efter vinprovningen, innan middagen.

Önskar man lägga till spa i ert paket så tillkommer en kostnad på 345 kr/person.  Lån av badrock, tofflor, handduk och sitthandduk ingår så klart i entrén.

Fr. 2.455 kr/person för del i dubbelrum

Entré till Sinnenas spa innebär att ni under tre timmar har tillgång till våra olika bad- och bastumiljöer, Undervattensbastun,  Stenbrobastun med ånga, varma badtunnor m.m.

Vill ni läsa mer om vårt spa kan ni hitta information här!

Vy på sinnenas spa från hotellet
Undervattensbastun
Sinnenas Spa

INFORMATION GÄLLANDE ERT PAKET:

Er vistelse startar med en vingårdsvandring klockan 13:00 där vi besöker vinfältet, vineriet och givetvis vår vinkällare med över 10,000 flaskor.

Efter vingårdsvandringen är det då dags för en provning av tre glas vin. Ett av dessa är från gården, två andra väljs ut av er sommelier.

Incheckning sker efter provningen och därefter finns det möjlighet att besöka Sinnenas spa. Entrén tillkommer med 345 kr/person och ni har då tillgång till spamiljöerna mellan 15:00-18:00.

Vi ordnar gärna med något välkomnande på rummet till er incheckning. Ett frukt- och chokladfat samt en flaska mousserande kostar 395 kr för två pers.

Frukosten serveras i restaurang Logen från 07:00-10:00 på vardagar och 08:00-10:30 på lördagar och söndagar samt röda dagar.

Utcheckning sker i Vinhuset senast klockan 11:00.

ALLMÄN INFORMATION:

Inför er vistelse får ni gärna meddela oss om ni önskar enkelsängar/dubbelsäng i de fall då ni sover 2 pers./rum.

Vi tar även gärna emot information om ev. allergier innan er ankomst.

Lättast tar man sig till oss med bil, men under sommaren samt vissa helger och röda dagar finns det möjlighet att åka buss från Varbergs station. Här kan ni läsa mer om hur man tar sig hit.

Vi hänvisar alla våra gäster först och främst till den stora parkeringsplatsen, mitt på gården. Där finns även handikapparkeringar samt fyra laddningsstationer för elbilar.

Vi blir väldigt glada för all hjälp vi kan få i vårt utvecklingsarbete. Därför har vi en gästenkät som vi gärna skickar ut till er via mejl, efter ert godkännande, vid utcheckning.

Vi vill också uppmärksamma att vi är en svanenmärkt anläggning.

Vid en bokningsförfrågan/bokning sparas dina kontaktuppgifter enligt vår personuppgiftspolicy. Den kan du läsa mer om här.