Upplev Ästad Vingård

Vingårdsresa klassisk

Övernatta på en vingård

FR. 1.595 KR/PERS.

för del i dubbelrum

Kom till oss på en vinupplevelse där vi kombinerar avkoppling med god mat och dryck. Ni kommer att starta er vistelse med en guidning på vinfältet och in i vineriet följt av en vinprovning med 3 viner. Vi besöker så klart också vår vinkällare, där över 10.000 viner finns.

I paketet ingår också övernattning i ett av våra mysiga hotellrum och så klart avnjuter ni en härligt frukost innan utcheckning dag 2.

BOKA   SE ALLA PAKET

En vinflaska och två vinglas på en klippa med havet i bakgrunden.

Vad ingår i paketet?

✓ Vingårdsvandring på vinfältet, i vineri och i vår vinkällare
✓ Vinprovning med tre glas vin, varav minst ett från gården
✓ Köksmästarens supé
✓ Övernattning i hotellrum
✓ Frukost

Fr. 1.595 kr./person för del i dubbelrum
Period: Fram till 30.dec. 2018

Rabatter erbjuds på flera våra paket för bokning med kortare framförhållning och sista minuten. Kontakta oss för att få aktuellt pris för just ert önskade datum. 

För bokning flera nätter eller för bokning av familj ber vi er ringa vår bokningsavdelning på telefonnummer 0340-460 61 eller maila din förfrågan till info@astadvingard.se.

BOKA

vingårdsresa klassisk + spa

Så klart går det utmärkt att boka på en spavistelse till er Vingårdsresa klassisk. Sinnenas spa kommer då att vara tillgängligt för er efter vinprovningen, innan middagen.

Önskar man lägga till spa i ert paket så tillkommer en kostnad på 345 kr/person.  Lån av badrock, tofflor, handduk och sitthandduk ingår så klart i entrén.

Fr. 1.940 kr./person för del i dubbelrum
Period: Fram till 30.dec. 2018

Entré till Sinnenas spa innebär att ni under tre timmar har tillgång till våra olika bad- och bastumiljöer, Undervattensbastun,  Stenbrobastun med ånga, varma badtunnor m.m.

Vill ni läsa mer om vårt spa kan ni hitta information här!

Information gällande ert paket:

Ni startar med vingårdsvandringen som utgår från Vinhusets reception klockan 13:00 och vinprovningen är direkt efter avslutad guidning. Provningen innehåller tre glas, varav minst ett är gårdens egna.

Incheckning sker efter provningen och därefter finns det möjlighet att besöka Sinnenas spa. Entrén tillkommer med 345 kr/person och ni har då tillgång till spamiljöerna mellan 15:00-19:00.

Vi ordnar gärna med något välkomnande på rummet till er incheckning. Ett frukt- och chokladfat samt en flaska mousserande kostar 395 kr för två pers.

Vissa dagar har vi öppet både restaurang Logen och Vinhuset, vart er middag serveras samt er sittningstid meddelas vid incheckning. Om ni önskar addera spa i ert klassiska paket ges ni en senare sittningstid i restaurangen. För er som inte besöker spa erbjuds en något tidigare sittning.

Önskar ni uppgradera er meny till Köksmästarens avsmakningsmeny går det utmärkt, detta för en kostnad på 150 kr/person.

Frukosten serveras i restaurang Logen från 07:00-10:00 på vardagar (10:30 mellan midsommar-12 augusti) och 08:00-10:30 på lördagar och söndagar samt röda dagar.

Utcheckning sker i Vinhuset senast klockan 11:00.

Allmän information:

Inför er vistelse får ni gärna meddela oss om ni önskar enkelsängar/dubbelsäng i de fall då ni sover 2 pers./rum.

Vi tar även gärna emot information om ev. allergier innan er ankomst.

Lättast tar man sig till oss med bil, men under sommaren samt vissa helger och röda dagar finns det möjlighet att åka buss från Varbergs station. Här kan ni läsa mer om hur man tar sig hit.

Vi hänvisar alla våra gäster först och främst till den stora parkeringsplatsen, mitt på gården. Där finns även handikapparkeringar samt fyra laddningsstationer för elbilar.

Vi blir väldigt glada för all hjälp vi kan få i vårt utvecklingsarbete. Därför har vi en gästenkät som vi gärna skickar ut till er via mejl, efter ert godkännande, vid utcheckning.

Vi vill också uppmärksamma att vi är en svanenmärkt anläggning.

Vid en bokningsförfrågan/bokning sparas dina kontaktuppgifter enligt vår personuppgiftspolicy. Den kan du läsa mer om här.