fbpx

Upplev Ästad Vingård

Vingårdspaket

Övernatta på en vingård

Fr. 1.685 Kr/pers.

Följ med på en vinupplevelse där vi kombinerar avkoppling med god mat och dryck. Ni kommer att starta er vistelse med en guidning på vinfältet och in i vineriet, följt av en vinprovning med tre viner. Vi hinner även med att besöka vår vinkällare med över 10.000 viner. Till kvällen serveras Restaurang Logens 4-rätters gårdsmeny.

Övernattning sker i våra mysiga hotellrum. Morgonen efter har vi dukat fram vår lantliga frukostbuffé.

BOKA   KONTAKTA BOKNINGSAVDELNINGEN

En vinflaska och två vinglas på en klippa med havet i bakgrunden.

Vad ingår i paketet?

✓ Vingårdsvandring på vinfältet, i vineri och i vår vinkällare
✓ Vinprovning med tre glas vin, varav minst ett från gården
✓ Gårdsmenyn
✓ Övernattning i hotellrum
✓ Frukost

Fr. 1.685 kr/person

För bokning flera nätter eller för bokning av familj ber vi er ringa vår bokningsavdelning på telefonnummer 0340-460 61 eller maila din förfrågan till info@astadvingard.se.

BOKA   SE ALLA PAKET

Information gällande ert paket:

Ni startar med vingårdsvandringen som utgår från Vinhusets reception klockan 13:00 och vinprovningen är direkt efter avslutad guidning. Provningen innehåller tre glas, varav minst ett är gårdens egna.

Incheckning sker efter provningen och därefter finns det möjlighet att besöka Sinnenas spa. Entrén tillkommer med 345 kr/person och ni har då tillgång till spamiljöerna mellan 15:00-19:00.

Vi ordnar gärna med något välkomnande på rummet till er incheckning. Ett frukt- och chokladfat samt en flaska mousserande kostar 395 kr för två pers.

Frukosten serveras i restaurang Logen från 07:00-10:00 på vardagar och 08:00-10:30 på lördagar och söndagar samt röda dagar.

Utcheckning sker i Vinhuset senast klockan 11:00.

Allmän information:

Inför er vistelse får ni gärna meddela oss om ni önskar enkelsängar/dubbelsäng i de fall då ni sover 2 pers./rum.

Vi tar även gärna emot information om ev. allergier innan er ankomst.

Lättast tar man sig till oss med bil, men under sommaren samt vissa helger och röda dagar finns det möjlighet att åka buss från Varbergs station. Här kan ni läsa mer om hur man tar sig hit.

Vi hänvisar alla våra gäster först och främst till den stora parkeringsplatsen, mitt på gården. Där finns även handikapparkeringar samt fyra laddningsstationer för elbilar.

Vi blir väldigt glada för all hjälp vi kan få i vårt utvecklingsarbete. Därför har vi en gästenkät som vi gärna skickar ut till er via mejl, efter ert godkännande, vid utcheckning.

Vi vill också uppmärksamma att vi är en svanenmärkt anläggning.

Vid en bokningsförfrågan/bokning sparas dina kontaktuppgifter enligt vår personuppgiftspolicy. Den kan du läsa mer om här.