fbpx
Vinterfrost i vingården

Det bästa av allt med

Vingårdspaket Plus

med fokus på mat och dryck

FR. 2.610 KR/PERS.

Går enbart att boka med ankomst torsdag – söndag (Sviten rekommenderas)

I Vingårdspaket Plus så ingår precis allt som vin och matälskaren behöver. Börja dagen med en guidning i vingården och vårt vineri där vi berättar mer om hur det är att odla vindruvor i ett land som Sverige. Efter guidningen så är det dags för en vinprovning då vi prövar vårt eget vin men även viner från andra delar av världen.

Efter det får ni checka in i en av våra absolut finaste rum med utsikt över vårt spaområde. Sviterna är försedda med sin egna lilla spaavdelning med egen bastu och badkar helt i natursten.

Till kvällen får ni avnjuta vår Avsmakningsmeny i restaurang ÄNG vilket är den största menyn vi har med ca 11 serveringar som tar er på en smakresa genom de halländska skogarna, ängarna och hav.

BOKA   SE ALLA PAKET

Restaurang ÄNG
Utsikt ifrån Kvarnbäcksgården

VAD INGÅR I PAKETET?

✓ Vingårdsvandring
✓ Vinprovning med 3 glas
✓ Avsmakningsmenyn i restaurang ÄNG
✓ Övernattning i Svit
✓ Frukost

Fr. 2.610 kr/person för del i Svit

Rabatter erbjuds på flera våra paket för bokning med kortare framförhållning och sista minuten. Kontakta oss för att få aktuellt pris för just ert önskade datum. 

VINGÅRDSpaket plus med SPA

Så klart går det utmärkt att boka på en spavistelse till err Vingårdspaket Plus. Sinnenas spa kommer då att vara tillgängligt för er efter vinprovningen, innan middagen.

Önskar man lägga till spa i ert paket så tillkommer en kostnad på 345 kr/person.  Lån av badrock, tofflor, handduk och sitthandduk ingår så klart i entrén.

Entré till Sinnenas spa innebär att ni under tre timmar har tillgång till våra olika bad- och bastumiljöer, Undervattensbastun,  Stenbrobastun med ånga, varma badtunnor m.m.

Vill ni läsa mer om vårt spa kan ni hitta information här!

Konferens vinprovning
Vy på sinnenas spa från hotellet

INFORMATION GÄLLANDE ERT PAKET:

Er vistelse startar med en vingårdsvandring klockan 13:00 där vi besöker vinfältet, vineriet och givetvis vår vinkällare med över 10,000 flaskor.

Efter vingårdsvandringen är det då dags för en provning av tre glas vin. Ett av dessa är från gården, två andra väljs ut av er sommelier.

Incheckning sker efter provningen och därefter finns det möjlighet att besöka Sinnenas spa. Entrén tillkommer med 345 kr/person och ni har då tillgång till spamiljöerna mellan 15:00-18:00.

Vi ordnar gärna med något välkomnande på rummet till er incheckning. Ett frukt- och chokladfat samt en flaska mousserande kostar 395 kr för två pers.

Frukosten serveras i restaurang Logen från 07:00-10:00 på vardagar och 08:00-10:30 på lördagar och söndagar samt röda dagar.

Utcheckning sker i Vinhuset senast klockan 11:00.

ALLMÄN INFORMATION:

Inför er vistelse får ni gärna meddela oss om ni önskar enkelsängar/dubbelsäng i de fall då ni sover 2 pers/rum.

Vi tar även gärna emot information om ev. allergier innan er ankomst.

Lättast tar man sig till oss med bil, men under sommaren samt vissa helger och röda dagar finns det möjlighet att åka buss från Varbergs station. Här kan ni läsa mer om hur man tar sig hit.

Vi hänvisar alla våra gäster först och främst till den stora parkeringsplatsen, mitt på gården. Där finns även handikapparkeringar samt fyra laddningsstationer för elbilar.

Vi blir väldigt glada för all hjälp vi kan få i vårt utvecklingsarbete. Därför har vi en gästenkät som vi gärna skickar ut till er via mejl, efter ert godkännande, vid utcheckning.

Vi vill också uppmärksamma att vi är en svanenmärkt anläggning.

Vid en bokningsförfrågan/bokning sparas dina kontaktuppgifter enligt vår personuppgiftspolicy. Den kan du läsa mer om här.