fbpx
Vinterfrost i vingården

Mer av det goda

Vingårdspaket Plus

med fokus på mat och dryck

Fr. 2.340 Kr/pers.

Går enbart att boka med ankomst torsdag – söndag 

I Vingårdspaket Plus ingår det mesta som gör vin- och matälskaren på bra humör. Börja dagen med en guidning i vingården och vårt vineri där vi berättar mer om utmaningarna och tjusningen med att göra vin i Sverige. Vingårdsvandringen övergår sedan i en vinprovning där vi provar gårdens eget vin tillsammans med liknande viner från andra delar av världen.

Till kvällen serveras en inspirerande smakupplevelse i Restaurang ÄNG, signerad Filip Gemzell. Morgonen efter väntar en stor lantlig frukostbuffé.

BOKA   KONTAKTA BOKNINGSAVDELNINGEN

Utsikt ifrån Kvarnbäcksgården

VAD INGÅR I PAKETET?

✓ Vingårdsvandring
✓ Vinprovning, 3 glas
✓ Avsmakningsmeny i Restaurang ÄNG
✓ Övernattning
✓ Frukost

Fr. 2.340 kr/person 

För bokning flera nätter eller för bokning av familj ber vi er ringa vår bokningsavdelning på telefonnummer 0340-460 61 eller maila din förfrågan till info@astadvingard.se.

BOKA   SE ALLA PAKET

MIddag i restaurang ÄNG

Restaurang ÄNG bygger på en enkel idé. Att ta vad som finns utanför dörren och förädla det till sin största potential. En skandinaviskt inspirerad restaurang, där råvarorna kommer från nära samarbeten med lokala jägare, fiskare och odlare. En plats där smak, hållbarhet och hantverk möts i en matupplevelse du kommer minnas länge.

RESTAURANG ÄNG

Standard, Superior eller Svit?

På Ästad Vingård kan du välja mellan flera olika övernattningsmöjligheter för att hitta ett boende som passar din resa. Allt från stora sviter med spa-avdelning, smarta ljudsystem och egen bastu till enklare klassiskt boende och mysiga timrade stugor. Varje boende är placerat mitt i den lantliga idyllen med närhet till vinfält, spa och våra två restauranger.

SE BOENDE

stanna två nätter

Med Totalupplevelsen bor du två nätter på vingården och får mer tid att njuta av vin, mat och naturen omkring gården.

LÄS MER

Spa varje dag

Bli medlem i Sinnenas Spa och åk till lugnet så ofta du kan. Fri entré alla dagar i veckan, med exklusiva förmåner och rabatter.

BLI MEDLEM

ge bort avkoppling

Låt mottagaren själv få välja. Våra presentkort är alltid en uppskattad present och gäller i två år.

KÖP PRESENTKORT

Boka ett besök på Ästad vingård

För frågor och bokning är du välkommen att kontakta oss på info@astadvingard.se eller telefon 0340-46061.

TILL VÅR ONLINEBOKNING