Vingårdspaket Plus. Svensk vingård i Halland - Ästad Vingård Vingårdspaket Plus. Svensk vingård i Halland - Ästad Vingård

ÄNNU FLER SMAKER

FR. 2.740 KR/PERS.

I Vingårdspaket Plus ingår det mesta som gör mat- och vinälskaren på bra humör. Vistelsen börjar med en guidad vingårdsvandring tillsammans med gårdens sommelier. Här besöker vi odlingen, vineriet och vinkällaren innan vandringen övergår i en vinprovning. Till kvällen serveras en inspirerande smakupplevelse i Restaurang ÄNG, signerad Filip Gemzell. Du övernattar i hotellrum och morgonen efter väntar en stor lantlig frukostbuffé.

BOKA

i vårt Vingårdspaket Plus ingår:

✓ Vingårdsvandring
✓ Vinprovning, 3 glas, med minst ett vin från Ästad
✓ Avsmakningsmeny på restaurang ÄNG
✓ Övernattning
✓ Frukost

BOKA SE ALLA PAKET

MIDDAG I RESTAURANG ÄNG

Restaurang ÄNG bygger på en enkel idé. Att ta vad som finns utanför dörren och förädla det till sin största potential. En skandinaviskt inspirerad restaurang, där råvarorna kommer från nära samarbeten med lokala jägare, fiskare och odlare. En plats där smak, hållbarhet och hantverk möts i en matupplevelse du kommer minnas länge.

RESTAURANG ÄNG

STANDARD, SUPERIOR ELLER SVIT?

När du bokar rum eller paket på Ästad Vingård kan du välja mellan flera olika övernattningsmöjligheter. Allt från stora sviter med spa-avdelning, hotellrum med egen bastu, till mysiga timrade stugor. Varje boende ligger centralt på vingården med närhet till vinfält, Sinnenas Spa och restauranger.

BOENDE

BOKA ETT BESÖK PÅ ÄSTAD VINGÅRD

Lediga rum hittar du enklast i vår onlinebokning!

BOKA ONLINE
BOKA ONLINE