fbpx

VINGÅRDSPAKET MED MIDDAG PÅ ÄNG

FR. 3.830 KR/PERS.

Kan endast bokas med ankomst måndag till fredag.

I Vingårdspaket + ÄNG ingår det mesta som gör mat- och vinälskaren på bra humör. Vistelsen börjar med en guidad vingårdsvandring tillsammans med gårdens sommelier. Här besöker vi odlingen, vineriet och vinkällaren innan vandringen övergår i en vinprovning. Till kvällen serveras en inspirerande smakupplevelse i Restaurang ÄNG. Sov ut i sköna sängar innan vår stora lantliga frukostbuffé väntar.

BOKA LÄS MER OM NYA ÄNG

i vårt Vingårdspaket + ÄNG ingår:

✓ Vingårdsvandring på vinfältet, i vineriet och vinkällare.
✓ Vinprovning med tre glas vin, varav minst ett från Ästad.
✓ Avsmakningsmeny i Restaurang ÄNG.
✓ Övernattning
✓ Frukost

BOKA SE ALLA PAKET

MIDDAG I RESTAURANG ÄNG

Restaurang ÄNG bygger på en enkel idé. Att ta vad som finns utanför dörren och förädla det till sin största potential. En skandinaviskt inspirerad restaurang, där råvarorna kommer från nära samarbeten med lokala jägare, fiskare och odlare. En plats där smak, hållbarhet och hantverk möts i en matupplevelse du kommer minnas länge.

Restaurang ÄNG håller stängt Midsommarafton samt 10-30 juli 2023.

RESTAURANG ÄNG

STANDARD, SUPERIOR ELLER PRIVAT SPA-AVDELNING?

Bo på Ästad Vingård och vakna upp till vår lantliga frukost. På gården finns allt från stora rum med bastu på rummet och egen spa-avdelning till mysiga timrade stugor. Varje boende ligger centralt på vingården med närhet till vinfält, Sinnenas Spa och restauranger.

BOENDE

Något extra på rummet?

Vill ni checka in några timmar tidigare eller har ni något särskilt att fira? Med våra tillägg blir vistelsen extra skön. Samtliga tillägg kan bokas när du gör din onlinebokning.

SE TILLÄGG

BOKA ETT BESÖK PÅ ÄSTAD VINGÅRD

Lediga rum hittar du enklast i vår onlinebokning!

BOKA ONLINE
BOKA ONLINE