VINTERSPA – 15% rabatt på Spapaket Kväll

FR 1.950 kr /person

Kan bokas med ankomst måndag-torsdag, hela januari och februari

Få 15% rabatt på vårt populära spapaket med övernattning när du bokar med ankomst en måndag till torsdag! Koppla av i ett vintrigt Sinnenas Spa med varma pooler, kalla bad och bastumiljöer inspirerade av naturen omkring vingården. Beställ något gott från Smakbarens vintermeny med snacks och rätter att dela på. Paketet ger dig entré till Sinnenas Spa, 4-rätters gårdsmiddag på Restaurang Logen, övernattning och frukost.

BOKA NU

ERBJUDANDET VINTERSPA KVÄLL INNEHÅLLER:

✓ Incheckning 16:00
✓ 4-rätters gårdsmeny på Logen, sittningstid 16:30, 17:00 alt. 17:30
✓ Sinnenas Spa med lån av badrock, tofflor och handduk
✓ Tillgång till spa efter middag till 23:00, samt 08:00–utcheckning.
✓ Övernattning
✓ Frukost

BOKA NU

Varma pooler. Kalla dopp. Unika bastumiljöer.

Kallbada i källvattendammen en kristallklar vinterdag. Rensa tankarna under några intensiva minuter i bastun Eld. Njut av säsongens smaker i Smakbaren. Låt kroppen vila ut i den varma poolen som håller 39° året om. Sinnenas Spa är inspirerat av bokskogarna och naturreservaten som omger vingården. Här har vi skapat egna dofter och komponerat musik som harmoniserar med livet som pågår ute bland träden, så att du ska kunna utforska din egen personliga avkoppling medan du upptäcker de olika miljöerna.

BOKA NU SINNENAS SPA

STANDARD, SUPERIOR ELLER PRIVAT SPA-AVDELNING?

Bo på Ästad Vingård och vakna upp till vår lantliga frukost. På gården finns allt från stora rum med bastu på rummet och egen spa-avdelning till mysiga timrade stugor. Varje boende ligger centralt på vingården med närhet till vinfält, Sinnenas Spa och restauranger.

BOKA NU BOENDE

NÅGOT EXTRA PÅ RUMMET?

Vill ni checka in några timmar tidigare eller har ni något särskilt att fira? Med våra tillägg blir vistelsen extra härlig. Samtliga tillägg kan bokas när du gör din onlinebokning.

BOKA NU SE TILLÄGG

BOKA ETT BESÖK PÅ ÄSTAD VINGÅRD

Lediga rum hittar du enklast i vår onlinebokning!

BOKA ONLINE
BOKA ONLINE