Vingårdsvandring & god mat

Fira påsk hos oss
30 mars - 2 april

Påskbrunch

restaurang Logen

Med start på Långfredagen dukar vi mellan 12:00-17:00 upp vår mycket uppskattade brunch, men denna gång med påsktema! På vår brunch finns det mat som passar alla, även de små!

Boka gärna ert bord, då sittningarna brukar bli fulla och det kan vara svårt att få plats som drop in-gäst.

Övriga dagar under påsklovet serveras vår alá carte lunch.

Pris: 225 kr/vuxen samt 105 kr/barn under 12 år.

LÄS MER HÄR!

Påskcafé

restaurang vinhuset

I Vinhuset dukas påskfikan fram 11:00 och där hittar man god kaffe och massa gott att äta!

Gott kaffe, påskmust och massa annat gott finns så klart och även lit matigare mackor för den som är lite småhungrig.

Fika hos oss kan ni göra hela dagen, fram till klockan 17:00!

Det går även utmärkt att komma till oss under påsklovet för lite fika. Välkomna hela vecka 14!

Vinguidning & provning

fr. 100 kr/person

Vi utökar i år med ytterligare en tid, så denna påsk finns det möjlighet att gå på vingårdsvandring både klockan 13:00 samt klockan 15:00.

Om vädret tillåter går vi givetvis upp en bit på fältet för att beskriva odlingen och vilka utmaningar man står inför när man odlar vin i Sverige. Om vädret är emot oss så har vi istället en fantastisk presentation via ett bildspel som vi visar i vineriet.

Aktiviteten tar ca 1 h och man går igenom både odling och vinifiering i Vineriet. För den som vill avsluta med att gemensamt prova ett glas av vårt vin så går det givetvis utmärkt!

Vinguidning, 100 kr/person
Vinprovning av ett glas vin 100 kr/person

Höghöjdsbana & ziplina

150 kr/person

Passa på att testa vår fartfyllda och härliga höghöjdsbana och ziplina! Klockan 10:30 varje dag står våra instruktörer redo för att guida er igenom denna hissnande utmaning!

Man startar med vår inomhushöghöjdsbana genom att klättra upp via tre olika nivåer innan man till slut når upp till Skybaren. Där får man en kort andpaus innan man skall ta sig upp ytterligare tills man tillslut, från 19 m höjd, skall kasta sig ut och flyga fram i ca 60 km/h
i 250 m!

Aktiviteten förbokas med fördel, endast 20 platser/gång.
Man måste vara minst 150 cm lång. Deltagare under 14 år måste ha målsman med sig (dock behöver målsman ej klättra).

Pris: 150 kr/person

Fångarna-aktiviteter

fr. 50 kr/pers.

Fångarna på gården Jr.
15:00
– Fångarna på gården Junior. Vid många anmälningar kommer gruppen att delas upp med mindre barn i en grupp och större barn i en (efter önskemål från barnen så klart)
50 kr/barn mellan 6-14 år.
Familjekampen
Familjekampen kan man köra mellan 09:00-12:00 varje dag. Med hjälp av karta och instruktioner kan ni lösa upp till fem aktiviteter på egen hand. Ni kan välja att göra en eller flera av grenarna.60 kr/person

skattjakt och äggmålning

fr. 40 kr/barn

Skattjakt
Skattjakten utförs på egen hand och är tillgängligt under hela dagen. Alla barn i alla åldrar är välkomna att delta! 50 kr/barn.
Äggjakt
Ute på gården har Påskharen gömt ägg och det gäller att hitta äggen för att sedan byta ut dem mot en belöning! 40 kr/barn.
Äggmålning
I vår restaurang har vi ställt i ordning ett bord med allt man kan tänkas behöva för att måla riktigt fina och påskiga ägg. Ingen kostnad

Övernattningserbjudande i påsk

Påskpaket med påskbrunch

Fr. 2 548 kr/vuxen

Starta upp med en härlig brunch, besök sedan Sinnenas SPA med familjen innan en god kvällsmåltid. Sov i bekväma hotellrum och avsluta dag två med en härlig frukost!

Erbjudandet gäller för nya bokningar med ankomst 30/3-2/4!

Under påsklovet är boendet gratis för barn under 12 år när de sover i föräldrars rum, det tillkommer inget extra kostnad för deras övernattning helt enkelt!

BOKA   LÄS MER

VINTERERBJUDANDEt förlängs

2 för 1 på boendet och spa 

Alla våra härliga guldpaket ingår i detta Vintererbjudande som nu alltså förlängs med ytterligare en vecka för alla er Påsklovsfirare! I paketen så betalar man endast för en persons boende + spa!

Erbjudandet gäller för nya bokningar med ankomst 30/3-8/4!

Under påsklovet är boendet gratis för barn under 12 år när de sover i föräldrars rum, det tillkommer inget extra kostnad för deras övernattning helt enkelt!

BOKA   LÄS MER

SHOPPINGPAKET

FR. 1 000 KR/PERS.

Ästad Vingård.

Ästad vingård ligger ca 30 minuter från Ullared och varuhuset Gekås.

Planera in en härlig vistelse hos oss  i samband med er shoppingtur, ni bestämmer själva om ni startar eller avslutar er tur hos oss, eller om ni helt enkelt tar två dagars shopping med lite avkoppling mitt i!

Kombinera gärna ert paket med lite avkopplande spa eller en vacker tut i Åkulla Bokskogar!

BOKA   LÄS MER

30% på vårt klassiska Vandringspaket

1.855 kr för 2 personer

Far och son som är ute och går på en promenad i Bokulla bokskogar på Ästad Vingård.

Passa på att utforska Åkulla bokskogar och omgivningarna kring Ästad Vingård genom att boka vårt Vandringspaket. Man startar med en frukost och med sig sedan ut på turen får man sedan ett lunchpaket. Man får även en karta med de olika lederna presenterade.

När man kommer tillbaka avslutas dagen med en härlig middag och efter en god natt sömn i mysiga Bäckstugor knyter man ihop säcken med frukost innan avresa.

Pris: Från 1.855 kr för två personer. (Vi hjälper er gärna med prisuppgifter för barn) 

Detta paket går i nuläget ej att boka online.

BOKA   LÄS MER

Frågor eller bokning

Har ni frågor gällande vårt påskupplägg eller om ni vill boka bord eller aktivitet så går det utmärkt att kontakta vår bokningsavdelning.

Mejla oss gärna på info@astadvingard.se eller slå oss en signal på telefonnummer 0340-460 61.

Påskigt välkomna!